Βγαίνοντας χωρίς αυτοκίνητο για nightlife

Βγαίνοντας χωρίς αυτοκίνητο για nightlife Facebook Twitter
Τότε έπεσαν όλοι να με φάνε, τύπου «σε ποιο πλανήτη ζεις» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, αλλά δεν πτοήθηκα.
0

ADVERTORIAL

Βγαίνοντας χωρίς αυτοκίνητο για nightlife Facebook Twitter

Είναι Παρασκευή βράδυ και με την παρέα το ραντεβού έχει κλείσει για κέντρο. Καμία όρεξη να πάρουμε αυτοκίνητα. Πού να παρκάρεις; Πού επιτρέπεται; Γκαράζ εκεί γύρω, που να έχει αλήθεια... και μέχρι τι ώρα; Τι και πόσο να πιεις; Ποιος θα οδηγήσει για να μην πιει; Και πολλά τέτοια ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις.

Τότε, κάποιος έριξε την ιδέα να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία Uber, ειδικά τώρα που σε συνεργασία με τη Mastercard δίνει μοναδικά προνόμια. Οι περισσότεροι την είχαν ακουστά και κάποιοι την είχαν ήδη χρησιμοποιήσει. Εγώ πάλι όχι. Τότε έπεσαν όλοι να με φάνε, τύπου «σε ποιο πλανήτη ζεις» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, αλλά δεν πτοήθηκα. Δεν τους ρώτησα καν, καθότι η δουλειά μου είναι να βρίσκω και μάλιστα γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα έχω και Mastercard για τις αγορές μου. Οπότε, έμαθα και μάθετε και όσοι από σας φίλοι μου δεν ξέρετε.

Τι εστί UBER; είναι μια υπηρεσία στην οποία, επιλέγετε διαδρομή, οδηγό, αυτοκίνητο, 24 ώρες την ημέρα -7 μέρες την εβδομάδα -όλο τον χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να βαθμολογήσετε τον οδηγό σας και να κάνετε ανώνυμα σχόλια για την συνεχή βελτίωση της υπηρεσίας. Η πληρωμή γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω της εφαρμογής, ενώ αν επιλέξετε τη Mastercard, τότε κερδίζετε σημαντικές εκπτώσεις.

Οπότε, ξεκίνησα κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό μου. Και έφτασε η στιγμή να κάνω την πρώτη κλήση. Κάτι δωράκια για τους νεοφερμένους στην υπηρεσία θα σας το πω σε λίγο. Ας μιλήσω τώρα για την χρήση. Απλή, κατανοητή, γρήγορη. Βάζεις διευθύνσεις, σίγουρα παραλαβής, και η εφαρμογή σε ενημερώνει πού βρίσκονται οι κοντινότεροι οδηγοί και πόσοι είναι. Επίσης, υπάρχει και μια εκτίμηση κόστους με δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με απόλυτη ασφάλεια εντός της εφαρμογής. Οι φίλοι χρήστες μου έχουν επισημάνει ότι είναι ο πιο οικονομικός τρόπος και μάλιστα μια φίλη με ενημέρωσε ότι υπάρχει δυνατότητα sharing για ακόμα πιο οικονομικά. Για την ώρα το πήρα μόνη μου. Μένω και εκτός οικιστικής ζώνης σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Καλώ λοιπόν τον άνθρωπο, ήταν πολύ γρήγορος θα ομολογήσω, και σε λίγα λεπτά we were cruising στην Κηφισίας. Ευγενέστατος, καθαρό όχημα (έχω ένα θέμα με το ζήτημα αυτό) και πιάσαμε και κουβέντα. Για το πότε έφτασα, ούτε που το κατάλαβα. Όσο για την πληρωμή, δεν χρειάζεστε πλέον μετρητά, καθότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας την κάρτα σας, χρεωστική ή πιστωτική, για πιο γρήγορες, πιο εύκολες και πιο ασφαλείς συναλλαγές σε οποιαδήποτε διαδρομή. Τα μετρητά μπορεί να μου χρειαστούν στο bar hopping που θα ακολουθήσει. Εγώ επέλεξα να πληρώσω με τη Mastercard. Κι όχι τυχαία.

Στο ψάξιμο που έκανα για την Uber, έπεσε το μάτι μου στη συνεργασία των δύο εταιρειών, που συν τοις άλλοις, δραστηριοποιούνται σε εκατοντάδες χώρες. Από 1 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου 2017, η Mastercard κάνει οποιαδήποτε Uber διαδρομή να αξίζει. Όσοι επιλέξουν την υπηρεσία uberX από το κινητό τους, νέοι και παλιοί χρήστες, βγαίνουν κερδισμένοι σε κάθε διαδρομή στην Αθήνα. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα Mastercard, κερδίζουν 20€ για την πρώτη τους μετακίνηση και 5€ για τις επόμενες δέκα μετακινήσεις τους (μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια εδώ).

Όπως καταλαβαίνετε η πρώτη μου δοκιμαστική διαδρομή μου βγήκε σχεδόν δωρεάν (σε ευχαριστώ Mastercard!) κι έχω κι άλλες 10 διαδρομές να κάνω με τους φίλους μου με έκπτωση! Για την ώρα, απολαμβάνουμε τις εξόδους χωρίς άγχη, για ό,τι συνεπάγεται δηλαδή το nightlife με αυτοκίνητο! Που είσαι Ιαβέρη να με χαρείς!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM