Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter
Το σίγουρο είναι ότι θα γίνω μέλος των adidas Runners Athens γιατί και fun έχει και γυμναστική και δεν στοιχίζει τίποτα. Μόνο καλή διάθεση και όρεξη για τι άλλο; Για τρέξιμο.
0

ADVERTORIAL

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter

Τετάρτη, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας, η γνωστή σε όλους adidas, μας έχει καλέσει -για να γιορτάσουμε τη μέρα- στον πολύ όμορφο χώρο κάτω από την Ακρόπολη, στο adidas Runbase. Εκεί τα μέλη των adidas Runners Athens, του running community που έχει δημιουργήσει η adidas, έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται είτε για να κάνουν κάποια προγράμματα στο χώρο, είτε και το βασικότερο για να μαζεύονται ώστε να τρέχουν παρέα στην πόλη!

Δεν είχε τύχει να το κάνω ποτέ, καθότι προτιμούσα χώρους όπως για παράδειγμα το δάσος Συγγρού, αλλά θα ομολογήσω ότι το να βρίσκεσαι με τόσους ανθρώπους και να ζείτε την πόλη ως ένα στίβο γυμναστικής, έχει άλλη χάρη και φάση.

Βρεθήκαμε λοιπόν απόγευμα στον χώρο που έσφυζε, αν μη τι άλλο, από γυναίκες. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών, όλες με τα αθλητικά τους, άλλες να φωτογραφίζονται στο ειδικά διαμορφωμένο mirror booth, άλλες να έχουν πιάσει κουβέντα με τους γυμναστές και άλλες να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Εκείνο το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν λοιπόν και beauty sessions από τους make-up stylists και hair-experts των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι οποίες επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και τα παιχνιδιάρικα χτενίσματα των adidas Women. Ήταν η χαρά της πλεξούδας, σε κάθε δυνατό της βερσιόν, καθότι εξυπηρετεί τα μέγιστα και στο τρέξιμο.

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter

Αφού λοιπόν, γνωριστήκαμε, χτενιστήκαμε και μαζευτήκαμε ήρθε η ώρα της μεγάλης βόλτας. Πριν από αυτό όμως και με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της  υπερπαραγωγής παπούτσι, βγάλαμε τα παλιά boost και βάλαμε τα νέα UltraBOOST X. Όπως κάποτε θυμάμαι την αντίδρασή μου, όταν είχα πρωτοδοκιμάσει τα boost, έτσι και τώρα, με το που τα περπάτησα λίγο μονολόγησα «δεν υπάρχουν». Ούσα μια γυναίκα που περπατάει πολύ, που βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους, το θέμα παπούτσι είναι καίριας σημασίας για την κατάστασή της (μου), όταν τελικά θα κλείσει η μέρα. Το αθλητικό για μένα δεν είναι μόνο για τρέξιμο, αλλά με συντροφεύει τις περισσότερες μέρες και ώρες της ζωής μου. Οπότε, όταν βάζεις ένα παπούτσι που έχει μηδενικό βάρος και δεν σε χτυπάει πουθενά –καθότι έχει την αίσθηση της κάλτσας-, νομίζεις ότι μπορείς να τρέξεις μέχρι την άκρη του κόσμου.

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter

Βάζοντας λοιπόν τα νέα UltraBOOSTX, ξεκινήσαμε ανά ομάδες την τρεξιματική μας βόλτα προς το Ζάππειο. Όλες οι γυναικείες παρέες είχαν τους coaches των adidas Runners Athens και off we go! Για την δική μας ομάδα, που δεν ήταν στις οργανωμένες τους, μας λυπήθηκαν και μας έφτιαξαν μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων. Βέβαια, ο καιρός αποφάσισε ότι όλες οι ομάδες θα περιοριζόντουσαν σε αυτήν την απόσταση, καθότι μετά από κάποια ώρα άρχισε να βρέχει. Λοιπόν, το να τρέχεις με βροχούλα στο Ζάππειο, είναι επίσης μια εμπειρία. Είναι από αυτά που σου μένουν ως ανάμνηση και που ανακαλείς με ένα χαμόγελο ως εικόνα. Εγώ προσωπικά πολύ το χάρηκα να κάνω διατάσεις μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο με ψιλόβροχο και να κουβεντιάζω με συναδέλφισσες.

Αλλά, όταν το φαινόμενο έγινε πιο έντονο, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Είχαμε άλλωστε επιτύχει και τον στόχο! Στο χώρο πέρα από το απαραίτητο νερό, μπορούσαν οι runners να προμηθευτούν και ισοτονικά Powerade αλλά και μπάρες δημητριακών για ένα σνακ μετά την γυμναστική.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνω μέλος των adidas Runners Athens γιατί και fun έχει και γυμναστική και δεν στοιχίζει τίποτα. Μόνο καλή διάθεση και όρεξη για τι άλλο; Για τρέξιμο.

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter

Η εβδομάδα αυτή, πέρα από ειδικά σχεδιασμένα runs, είχε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για όσες τα παρακολούθησαν. Πραγματοποιήθηκαν sessions yoga, dance και ενδυνάμωσης από τους προπονητές των adidas Runners Athens, Λευτέρη Καλλιτσουνάκη και fitVPaddiction - Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου και της Captain των adidas Runners Athens, Ντενίζ Δημάκη αλλά και της υπόλοιπης ομάδας των Running Coaches. Τέλος, η Ελένη Λεμπέση ανέλαβε να δώσει το ρυθμό παραδίδοντας μοναδικά μαθήματα χορού.

Αν κάτι δεν πρόλαβα και δεν θα ξαναγίνει, είναι να παραβρεθώ στο κλείσιμο της εβδομάδας όπου εξειδικευμένες φυσιοθεραπεύτριες των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ φρόντισαν για τη χαλάρωση από την έντονη σωματική προσπάθεια προσφέροντας ένα μοναδικό χαλαρωτικό μασάζ. Μα αλήθεια, πού ήμουν;;;

Στο πλαίσιο της «ανάγκης» όλες οι γυναίκες να γεμίσουν με θετική ενέργεια, η adidas φρόντισε, και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, να τιμήσει το αδύνατο δυνατό φύλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάνε εδώ και υπόσχονται να επανέλθουν σύντομα με πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένες στη Facebook page των adidas Women και στο Facebook Group των adidas Runners Athens.Ο καιρός ανοίγει και τα τρεξίματα θα πληθύνουν!

Θετική ενέργεια κάτω από την Ακρόπολη Facebook Twitter
Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM