Personal Training Centers Facebook Twitter

Personal Training Centers

0

PB Personal Training Center & Gym

Το PB Personal Training Center & Gym είναι ένας ένας οικείος, φιλικός, οικογενειακός χώρος προσωπικής άσκησης, με θέα την πλατεία Συντάγματος, που προσφέρει μια ευέλικτη και προσιτή επιλογή στη γυμναστική!

Με εξατομικευμένα προγράμματα και με μια ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων γυμναστικής και εξοπλισμού από Cybex Eagle Series, (διαδρόμους, cross trainer, ποδήλατο, TRX, BOSU και άλλα), ο λιτός, βιομηχανικός/λοφτ χώρος επιτρέπει την εκπαίδευση ανά άτομο ή μικρών ομάδων από τον ίδιο τον γυμναστή Πολύκαρπο Μπιτσάκη η έναν από τους ειδικευμένους γυμναστές της ομάδας του.

Στο PB Personal Training Center & Gym μπορεί κανείς να βρει επίσης ειδικά προγράμματα εκγύμνασης:
— για εγκύους,
— για παιδιά και εφήβους,
— για διαβατικούς, καρδιοπαθείς
— για την τρίτη ηλικία.

Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του personal training, που μετράει πάνω από 11 χρόνια, ο Πολύκαρπος Μπιτσάκης πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και προπονητής σκι, ειδικεύεται στην απώλεια λίπους/αδυνάτισμα, μυϊκή τόνωση/ενδυνάμωση, functional training, TRX, BOSU και Cross Training.

Στόχος του είναι να προσφέρει την υπηρεσία της ιδιωτικής και προσωπικής άθλησης, για όλους εκείνους που αναζητούν την ευελιξία στην προσωπική τους άσκηση και well being!

Personal Training Centers Facebook Twitter
O Πολύκαρπος Μπιτσάκης ειδικεύεται στην απώλεια λίπους/αδυνάτισμα, μυϊκή τόνωση/ενδυνάμωση, functional training, TRX, BOSU και Cross Training.
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του personal training, που μετράει πάνω από 11 χρόνια.

Pol Bitsakis Personal Training Center, Μητροπόλεως 3, Αθήνα, Τηλ. +30 210 32 11 054
Email: [email protected], Facebook, Instagram

Ώρες λειτουργίας:
Δευ.- Τρ.-Τετ.-Πεμ. 07:30 π.μ. -10:30 μμ
Παρ. : 10:00 π.μ. - 10:30 μμ, Σάββατο: 9:00 π.μ. -9:00 μμ
Επίσης: Ανοιχτά κατόπιν ραντεβού

The Fitting Room

Ο όρος "fitting room", δοκιμαστήριο, δηλώνει έναν προσωρινό προσωπικό χώρο στον οποίο μπαίνεις για να δοκιμάσεις νέα ρούχα και να αλλάξεις την διάθεση σου, ειδικά αν αυτό που δοκιμάσεις αναδεικνύει την σιλουέτα σου.

Βασισμένο στην φιλοσοφία αυτή είναι το The Fitting Room, ένα μοναδικό boutique personal training studio, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι που αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στον χώρο.

Σκοπός του The Fitting Room δεν είναι απλά να πεις "ξεκίνησα γυμναστήριο", χάνοντας μετά από λίγο τον ενθουσιασμό σου, αλλά να καταλάβεις από μόνος σου τα οφέλη που η νέα αυτή συνήθεια θα έχει για το σώμα και, κυρίως, την ψυχολογία σου.

Σ' αυτό βοηθούν πολύ τα διάφορα προγράμματα που μπορείς να παρακολουθήσεις στο The Fitting Room, τα οποία ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις ή ανάγκες. Είτε πρόκειται για ένα 30' αερόβιο πρόγραμμα στο Vacu Power, τον διάδρομο με την υποπίεση, είτε για ένα 60' δυναμικό πρόγραμμα Cross Training Group, στο The Fitting Room καταλαβαίνεις αμέσως ότι η γυμναστική μπορεί να είναι και απολαυστική.

Personal Training Centers Facebook Twitter
Νιώθεις μοναξιές; Δοκίμασε ένα από τα small group training στο The Fitting Room.. Με παρέα είναι καλύτερα!
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Και αν είσαι νέα μαμά και προβληματίζεσαι που θα αφήσεις το μωράκι σου, μην ανησυχείς. Στο The Fitting Room μπορείς να το έχεις μαζί σου!

Ειδικά όταν ο χώρος είναι πιο οικείος από το σύνηθες χάος των μεγάλων γυμναστηρίων, τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, χάρη στο γεγονός ότι η προπόνηση επικεντρώνεται στις ανάγκες σου και είναι αποτελεσματική, χωρίς περιττές ασκήσεις, χάσιμο χρόνου ή τραυματισμούς.

Και αν είσαι νέα μαμά και προβληματίζεσαι που θα αφήσεις το μωράκι σου για να απολαύσεις την γυμναστική σου, μην ανησυχείς. Στο The Fitting Room μπορείς να το έχεις μαζί σου!

Εμείς στο The Fitting Room πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος κάνει την διαφορά. Η personal trainer μας Μαρία Παλαιγεωργίου απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με πιστοποίηση Personal & Group Training Instructor έχει στόχο να σε κάνει να αγαπήσεις πρώτα το σώμα σου και τον εαυτό σου και στην συνέχεια την γυμναστική.

The Fitting Room, Ηροδότου 5, Κολωνάκι (Στάση ΜΕΤΡΟ "Ευαγγελισμός" ή "Σύνταγμα"), Τηλ: 210 72 54 310
www.thefittingroom.gr, Instagram, Facebook

360 -ThreeSixty Personal Training Studio

Η "Threesixty" εξειδικεύεται στην προώθηση πρωτοποριακών και καινοτόμων προγραμμάτων εκγύμνασης εσωτερικού χώρου. Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη μας σας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στον χώρο του fitness με αξιόπιστες προτάσεις που καλύπτουν διαρκείς ανάγκες, ανταποκρίνονται σε επιπλέον απαιτήσεις και το σημαντικότερο πλαισιώνουν αρμονικά και ολοκληρώνουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες εκγύμνασης.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος τους, να προσδιορίζουν στη διαδικασία άσκησης έναν αέρα ανανέωσης, εναλλαγής και ολοκλήρωσης. Τα μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τα πιστοποιημένα προγράμματα φιλοδοξούν να μετατρέψουν την εκγύμναση εσωτερικού χώρου σε μια απολαυστική και προπάντων αποδοτική καθημερινή ενασχόληση.

Threesixty Personal Training Studio:
— Trx
— Bosu
— Personal Power Cycling
— Power Plate
— Medicine Balls
— Functional Training
— Gymstick
— Free weights

Η "Threesixty" αναλαμβάνει:
— Την προσωπική σας εκγύμναση(personal training) στον ανανεωμένο της χώρο με πρωτοποριακές ιδέες εκγύμνασης (Πλάτωνος 7,Χαλάνδρι),
— Την προσωπική σας εκγύμναση στον ιδιωτικό σας χώρο εξοπλίζοντας τον με τα κατάλληλα γυμναστικά όργανα.

Tιμές Επισκέψεων
1 επίσκεψη = 20€.
12 επισκέψεις = 180€.
36 επισκέψεις = 480€.
72 επισκέψεις = 750€.
1 μήνας = 130€.

Personal Training Centers Facebook Twitter
Η "Threesixty" εξειδικεύεται στην προώθηση πρωτοποριακών και καινοτόμων προγραμμάτων εκγύμνασης εσωτερικού χώρου
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Τα μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τα πιστοποιημένα προγράμματα φιλοδοξούν να μετατρέψουν την εκγύμναση εσωτερικού χώρου σε μια απολαυστική και προπάντων αποδοτική καθημερινή ενασχόληση.

360 -ThreeSixty Personal Training Studio, Πλάτωνος 7,Χαλάνδρι, Eμπορικό Κέντρο Platon Plaza
Τηλ. 210-6857770,6938903809

Facebook

 

NRG Personal Training Club

Το NRG Personal Training Club είναι ένας αθλητικός χώρος με ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και σύγχρονο εξοπλισμό που δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια από τον Ρούσσο Νικόλα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή στο άθλημα των Καταδύσεων. Σκοπός η καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω της άσκησης. Με κριτήριο τους διαφορετικούς λόγους για τους οποίους ξεκινάει κάποιος την σωματική άσκηση (απώλεια βάρους, σύσφιξη, γράμμωση, υγεία, ευεξία, ορθοσωμία κ.α.) δημιουργούνται και σχεδιάζονται ατομικά προγράμματα προπόνησης που βασίζονται αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες. Επίλεξε ανάμεσα στο Power Plate, TRX, Functional training και άλλων υπηρεσιών το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και γυμνάσου με ασφάλεια και μεθοδικότητα αποφεύγοντας λάθη και τραυματισμούς.

Οι επιστημονικές γνώσεις παράλληλα με την εμπειρία του πρωταθλητισμού ένωσαν τον κλασικό αθλητισμό με τον υγρό στίβο και το αποτέλεσμα είναι το δίδυμο Πόπη Αστροπεκάκη και Νίκος Ρούσσος που θα συναντήσεις στο NRG Club. Γυμναστές με αθλητική καριέρα και εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο του fitness, θα σε βοηθήσουν με πολύ ωραία διάθεση και ενέργεια να νιώσεις υγιής, δυνατός και να επιτυχείς τους στόχους σου. Ζήσε την εμπειρία του personal training και απόκτησε το σώμα των ονείρων σου.

Personal Training Centers Facebook Twitter
Γυμναστές με αθλητική καριέρα και εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο του fitness,θα σε βοηθήσουν να νιώσεις υγιής, δυνατός και να επιτυχείς τους στόχους σου.
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Ζήσε την εμπειρία του personal training και απόκτησε το σώμα των ονείρων σου.

NRG Personal Training Club, Μακρυγιάννη και Θερμοπυλών 36 Α, Μοσχάτο, Τηλ 210 4834179
www.nrgptclub.gr, Facebook

Smart Fitness

Η προπόνηση με το Mihabodytec είναι αρκετή για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι με 20 λεπτά την εβδομάδα. Το Mihabodytec είναι μια καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών. Η εκγύμναση γίνεται με έναν προσωπικό γυμναστή σε όλη την διάρκεια της προπόνησης σας.

Επιδράσεις στην μυϊκή δύναμη:
— ενισχύει την ανάπτυξη των μυών (υπερτροφία)
— βελτιώνει την ελαστικότητα
— αυξάνει την μέγιστη δύναμη και αντοχή
— βελτιώνει την κινητικότητα
— αυξάνει την απόδοση στα αθλήματα

Μετριασμός των ενοχλήσεων
— μετριάζει η αντιμετωπίζει τους πόνους τις μέσης
— επιδρά στις ενοχλήσεις ακράτειας
— χαλαρώνει τους σπασμούς και τις σκληρύνσεις των μυών

Εξαιρετική φυσική κατάσταση και ομορφιά
— αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση
— ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
— ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους
— κάνει μασάζ
— ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος καθώς και την λεμφική κυκλοφορία

Ψυχικά αποτελέσματα
— ανανεώνει τη διάθεση και παρέχει κίνητρα
— βελτιώνει την αίσθηση του σώματος
— βελτιώνει τη στάση του σώματος
— αυξάνει την αντοχή στο στρες και την ένταση

Είναι απαλό και ευχάριστο ερέθισμα ενεργοποιεί συγχρόνως το δέρμα και το μυϊκό σύστημα σε όλο το σώμα με την βοήθεια ειδικών προγραμμάτων και πιστοποιημένων γυμναστών καταφέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο και με λιγότερο κόπο ενώ η εύκολη και λειτουργική εφαρμογή των ηλεκτροδίων δίνει ελευθερία για εκτέλεση αερόβιας δραστηριότητας. 'Όλα αυτά ακόμα και στον δικό σας χώρο.

Personal Training Centers Facebook Twitter
Η εκγύμναση γίνεται με έναν προσωπικό γυμναστή σε όλη την διάρκεια της προπόνησης σας.
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Personal Training Centers Facebook Twitter
Το Mihabodytec είναι μια καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών.

Smart Fitness,Λεωφ.Πεντέλης 39α & Έκτορος 2(Εμπορικό στον 1ο όροφο) - Βριλήσσια, Τηλ. 211 4011842

Δευτέρα-Παρασκευή
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
Σάββατο: Με συγκεκριμένα ραντεβού

Facebook, Instagram

.

Επιχειρείν/Market
0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ