Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα;

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
What's Up στην πόλη λοιπόν που κάθε μέρα μπορεί να κάνεις κάτι ευχάριστα διαφορετικό;
0

ADVERTORIAL

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
O Dj NOIZ για μοναδικές freestyle & hip hop βραδιές

Αν δεν προλάβατε να κάνετε πολλά πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα, τότε μπορείτε να ισοφαρίσετε σε αυτήν. Γιατί και αυτήν την εβδομάδα συμβαίνουν διάφορα ωραία και πικάντικα. Θέλετε θέατρα; Σας έχω. Θέλετε μεσημεριανό σινεμαδάκι; Σας έχω. Θέλετε να χορέψετε με hip hop, groovy, garage, rock; Σας έχω. Θέλετε live ελληνικά και ξένα; Σας έχω. Οπότε βάλτε μια τάξη στις χρονικές και οικονομικές υποχρεώσεις σας και συμπληρώστε τις μέρες σας με δρώμενα! Εσείς οι φοιτητές ειδικά που έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είστε οι τυχεροί του παιχνιδιού.

Παρακάτω είναι κάποια από τα πολλά ενδιαφέροντα που συμβαίνουν τις όμορφες αθηναϊκές νύχτες, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και μέχρι το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας.

What's Up στην πόλη λοιπόν που κάθε μέρα μπορεί να κάνεις κάτι ευχάριστα διαφορετικό; Θα ξεκινήσουμε αυτή τη φορά με όλα τα μουσικά και θα κλείσουμε με τέχνες.

DJ SET

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
Dee Dee Bridgewater

14 ΝΟΕ. Ο DJ NOIZ αυτήν την εβδομάδα με freestyle κέφια την Τρίτη στο Chelsea (Παγκράτι) και την Παρασκευή 17/11 στο Ρολόι (Βύρωνα), ενώ το καλύτερο hip hop πάρτι της πόλης συνεχίζεται και αυτήν την Πέμπτη 16/11 στον Κόκκινο Λωτό (Κέντρο).

15 ΝΟΕ. Η Άννα Αναστασίου (Radio Pepper) πάντα μελωδική με groovy και radio friendly tunes θα παίζει στο ZAF (Κέντρο) αλλά και την Παρασκευή 17 ΝΟΕ στο Blue Peach (Χολαργό).

16 ΝΟΕ. Ο Stavros στο ΚΩΝΕΙΟ (Χαλάνδρι) και στις 17 ΝΟΕ στο ΚΙΚ (Εξάρχεια) με soul, garage κέφια που φτάνουν μέχρι και rockabilly, punk!

18 ΝΟΕ. Ο Γιάννης Λεουνάκης (ROCK FM) σε μία ακόμα ροκ βραδιά στο Snatch (Χαλάνδρι).

 

Συναυλίες

 

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
Οι GADJO DILO με τον Βαγγέλη Γερμανό παίζουν «Διπλό Παιχνίδι» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

13 ΝΟΕ. Η θρυλική Dee Dee Bridgewater των 4 Grammy και Tony Awards στο Μέγαρο Μουσικής με jazz, blues και R&B classics.

13 ΝΟΕ. Ο "Δόκτωρ" του φανκ Dr. Lonnie Smith, ο μάγος με το τουρμπάνι και το όργανο Hammond, μαζί με τους μουσικούς του Jonathan Kreisberg (κιθάρα) και Xavier Breaker (ντραμς) στο Half Note Jazz Club.

16 ΝΟΕ. Ο Nick Cave & The Bad Seeds στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο). Αν καταφέρετε βέβαια τέτοια εποχή να βρείτε εισιτήρια.

18 ΝΟΕ. Οι The Jazz Express στην παράσταση αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη/τραγουδοποιό Cole Porter “De-Lovely Mr Porter” στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

19 NOE Οι Ephemerals live στο Κύτταρο με soul, jazz και afrobeat μουσικές. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Iota.

 

 

Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα πιο ωραία, ξέγνοιαστα και γεμάτα από εμπειρίες χρόνια. Μοιράσου κάθε μία από αυτές, με τους κολλητούς σου asap! Kαι όταν λέμε asap, με το WHAT'S UP STUDENT MOBILE INTERNET και το πιο γρήγορο 4G που υπάρχει, εννοούμε Αμέσως. Ανέβασε φωτογραφίες και videos στα social accounts σου, δες τις αντιδράσεις των φίλων σου, κάνε comments και μη σε νοιάζει τίποτα, αφού με το Το WHAT'S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα την πληρώσεις ακριβά!

 

Μουσικές σκηνές

 

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
Ευτυχισμένα 140 (2014), της Gracia Querejeta

13 ΝΟΕ. O Σωκράτης Μάλαμας με τους μουσικούς του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

13 ΝΟΕ. Μια παρέα από τρία νέα παιδιά και συγκεκριμένα ο συνθέτης Σπύρος Παρασκευάκος, ο στιχουργός Γιάννης Βασιλόπουλος και η ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου στο Upstairs του «PassPort Κεραμεικός». Αυτή τη Δευτέρα θα έχουν μαζί τους τον Φοίβο Δεληβοριά και τους Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη.

13 ΝΟΕ. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα στην ΣΦΙΓΓΑ MUSIC THEATRE.

15 ΝΟΕ. Μια ενδιαφέρουσα παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα Balkan Project: Γυναίκες στη σύγχρονη μουσική από το Ergon Ensemble υπό τη διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη. Συμμετέχει η σοπράνο Άρτεμις Μπόγρη.

17 & 18 ΝΟΕ. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναβιώνει τα κοσμικά κέντρα του ’60 στην μουσική παράσταση«Συνοικία ασμάτων». Μαζί του στο  PETROGAZI η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

17 ΝΟΕ. Ο Παύλος Παυλίδης & οι B Movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

17 ΝΟΕ. Ο Σπύρος Γραμμένος στο Σταυρό του Νότου Club. Συμμετέχει η Κρυσταλλία με Special Guest από την Ελληνοφρένεια τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννης.

17 ΝΟΕ. Οι GADJO DILO με τον Βαγγέλη Γερμανό παίζουν «Διπλό Παιχνίδι» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

17 ΝΟΕ. Οι ΓΙΑΝ ΒΑΝ live στην Αφρικάνα για fusion με κλαρίνο και μπασοκίθαρο υπό αφρικάνικους ήχους που μπερδεύονται με ψυχεδέλια και rock ’n roll των 70s.

18 ΝΟΕ. Ο Δημήτρης Μυστακίδης με «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας»στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.  

18 ΝΟΕ. Ο μοναδικός Tonis Sfinos με λάμψη από American dream και μουσική από τα παλιά στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS.

ΣΙΝΕΜΑ

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
«Το ψυγείο» της Αμπρίλ Θαμόρα σε σκηνοθεσία Ράνιας Νικολούλη, από την Ομάδα Γέφυρα, στο Θέατρο 104

«Σινεμά όλη την Ημέρα» στον ιστορικό κινηματογράφο ΆΣΤΟΡ! Είσαι κέντρο μεσημέρι και πολύ θα ήθελες να δεις μία ταινία μέχρι να ξεκινήσει το απογευματινό μάθημα; Από τον Νοέμβριο και για όλη την κινηματογραφική σεζόν, προβάλλοντας από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις πέντε το απόγευμα, την Δευτέρα-Τετάρτη—Πέμπτη-Παρασκευή μέχρι αργά το βράδυ, επιλεγμένες ταινίες για όλα τα γούστα και με προνομιακές τιμές εισιτηρίου για όλους. Παράλληλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μετά τα μεσάνυχτα, θα προβάλλονται αποκλειστικά στο ΑΣΤΟΡ νέες ειδικά επιλεγμένες ταινίες .

15 ΝΟΕ. Ευτυχισμένα 140 (2014), της Gracia Querejeta. Ψυχολογικό θρίλερ, στο πλαίσιο του Κύκλου Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου 2017. Οι προβολές πραγματοποιούνται στις 19:30 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Οι επιλογές και πάλι πολλές, αλλά γιαυτό και η Αθήνα είναι από τις αγαπημένες φοιτητικές πόλεις και γι' αυτό το WHAT'SUPSTUDENT Καρτοκινητό είναι το αγαπημένο φοιτητικό πακέτο! Με 1.000' προς όλα τα δίκτυα και 400MB μόνο με 6€, δωρεάν 600 ΜΒ αυτόματα κάθε μήνα αλλά και 3 μήνες δωρεάν με κάθε νέα ενεργοποίηση μπορείς μα να σερφάρεις ατελείωτα μέχρι να επιλέξεις το θέατρο ή το σινεμά που θες, να βρεις earlybirds εισιτήρια, να κανονίσεις το ραντεβού με τους κολλητούς (ναι, ο χρόνος είναι υπέρ αρκετός για να τους συντονίσεις όλους) και να μοιραστείς την εμπειρία σου με όλους τους social friends σου!

ΘΕΑΤΡΟ

13 ΝΟΕ & 14 ΝΟΕ. «Αγαμέμνονας» μια μουσική παράσταση του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Χατζή και του συνθέτη Γιώργου Κουμεντάκη, στο Θέατρο Τέχνης. Πρωταγωνιστούν οι Λήδα Πρωτοψάλτη και Γιώργος Παπαπαύλου.

13 ΝΟΕ & 14 ΝΟΕ. Τσάρλι Chaplin: το βραβευμένο έργο του Daniel  Colas σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ. Τσάπλιν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

13 ΝΟΕ & 14 ΝΟΕ. «Ο Αμπιγιέρ» του Αλέξανδρου Μυλωνά σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια, στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας. Στον βασικό ρόλο ο Μάνος Βακούσης.

13 ΝΟΕ & 14 ΝΟΕ. «Ο οίκος Μακ – Μπεθ» σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν -Υπόγειο, Πεσμαζόγλου. Παίζουν οι Ηρώ Κωστή, Γιάννα Μαλακατέ, Γιώργος Σταυριανός.

15 ΝΟΕ & 16 ΝΟΕ. «Το ψυγείο» της Αμπρίλ Θαμόρα σε σκηνοθεσία Ράνιας Νικολούλη, από την Ομάδα Γέφυρα, στο Θέατρο 104.

16 ΝΟΕ & 17 ΝΟΕ & 18 ΝΟΕ. Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του Διονυσίου Σολωμού σε σκηνοθεσία  Δημήτρη Μπίτου, από την Ομάδα ΑΣΙΠΚΑ στην κεντρική σκηνή του Bios/ Bios Tesla main.

16 ΝΟΕ & 17 ΝΟΕ & 18 ΝΟΕ. «Proof» του Ντέιβιντ Όμπερν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, στο Απο Μηχανής Θέατρο. Παίζουν οι Χρήστος Βαλαβανίδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Καπενής

18 ΝΟΕ. «Οι παραθεριστές» του Μαξίμ Γκόρκι σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, στην εφηβική σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση. Ερμηνεύουν: Κλήμης Εμπέογλου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιώργος Κατσής, Βίκυ Κατσίκα, Μαρία Παρασύρη, Ανδριάνα Χαλκίδη.

18 ΝΟΕ. «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα, με τις Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

ΤΕΧΝΕΣ

 

Τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα 13 με 19 του μήνα; Facebook Twitter
«Τέχνη στους δρόμους του κόσμου»:

«Τέχνη στους δρόμους του κόσμου»: η πρώτη ομαδική street art έκθεση στην Ελλάδα στον Εικαστικό Κύκλο Sianti. Συγκεκριμένα οι Μανώλης Αναστασάκος, Cacao Rocks, WD (Wild Drawing) και Όλγα Αλεξοπούλου μεταμορφώνουν την γκαλερί σε μια γωνιά street art που μετουσιώνει την κουλτούρα της σύγχρονης Αθήνας.

Fortress of Solitude: Η πρώτη μονογραφική έκθεση του Mike Kelley (1954-2012) στην Ελλάδα, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο Helexpo Palace-Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους του εθνικού μας παραμυθά για μικρούς και μεγάλους.

Όπου και αν αποφασίσεις να πας, είτε σινεμά, είτε θέατρο, είτε σε κάποια έκθεση και ας μην μιλήσουμε για χορούς και ποτά, ένα είναι σίγουρο: θέλεις την παρέα σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εφοδιαστείς με τα σωστά εργαλεία επικοινωνίας. Για αυτό καλό είναι η παρέα να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι, ώστε να φτιάχνει πρόγραμμα βάσει κάθε νέου που συμβαίνει στην πόλη. Για αυτό με το What's Up Student θα σου λυθούν τα χέρια. Θα βρεις αποκλειστικές προσφορές για Internet, σταθερό & κινητό, μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας -Smartphones, tablet, laptop- plus μοναδικές προσφορές DEALS for YOU για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Για να τα δεις όλα αυτά αναλυτικά, μπορείς πάντα στο www.whatsup.gr/student.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM