Η νέα γενιά αλλάζει τον κόσμο

Η νέα γενιά αλλάζει τον κόσμο Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Το αστείο με τη νέα γενιά είναι πως όταν ανήκεις σε αυτήν δεν έχεις συναίσθηση της θέσης σου. Σε συνεπαίρνει τόσο πολύ η φόρα της ηλικίας που δεν αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου την οποία θα αναπολείς χρόνια αργότερα και θα χαμογελάς με νοσταλγία. Όταν πάψεις να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία νιώθεις ότι κοιμήθηκες και κάποια στιγμή ξύπνησες ως ενήλικας. Και τότε η νέα γενιά ακούγεται σαν κάτι ελκυστικό που το βλέπεις από απόσταση και εκπλήσσεσαι!

Η αλήθεια είναι πως η σημερινή νέα γενιά είναι πολύ διαφορετική από τη δική σου (όπως φαντάζομαι κάθε γενιά διαφέρει από την προηγούμενη). Τα παιδιά που βλέπεις γύρω σου έχουν μια άλλη αυτοπεποίθηση γιατί έχουν μεγαλώσει σε μια κοινωνία ακόμα πιο αμείλικτη από ότι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Χρειάζονται περισσότερα ερεθίσματα γιατί επεξεργάζονται την πληροφορία γρήγορα και δεν τους αρκεί αυτό που βλέπουν. Θέλουν να ανακαλύψουν, να κατακτήσουν και φυσικά να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο. Είναι η ηλικία που ο κόσμος πρέπει να έρθει στα μέτρα τους και όχι αυτοί στα δικά του. Εύκολο… Γιατί τώρα όλα μπορούν να τα κάνουν και τίποτα ή κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Αυτή  η γενιά έχει Internet από τη στιγμή που γεννήθηκε, έχει προφίλ στα social media από την παιδική ηλικία και χρησιμοποιεί applications για κάθε περίσταση χωρίς δισταγμό. Η γενιά αυτή διαβάζει με διαφορετικό τρόπο και έχει πρόσβαση σε άπειρη πληροφορία. Μορφώνεται περισσότερο γιατί είναι ανοιχτή σε ερεθίσματα και καλλιεργεί μια στάση ζωής πολύ πιο ισχυρή και ακλόνητη γιατί δεν ακολουθεί τις παραδόσεις αλλά φτιάχνει καινούργιες.

Αυτή η γενιά δοκιμάζει συνεχώς κάτι καινούργιο και έχει υψηλές απαιτήσεις. Γι’ αυτό δεν μπορεί να αρκεστεί σε μεθόδους τους παρελθόντος. Σε αυτές τις απαιτήσεις απαντά η LanguageCert,  η νέα γενιά πιστοποίησης αγγλικών που ακολουθεί τα βήματα της εποχής και αλλάζει μαζί τα παιδιά που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα. Με τη χρήση των καινοτόμων τεχνολογιών προσφέρει υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις γλωσσικών δεξιοτήτων, με εξετάσεις προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή και τις τρέχουσες ανάγκες τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των σπουδαστών.

Εξάλλου, η LanguageCert διαθέτει το πλεονέκτημα της σημαντικής βρετανικής κληρονομιάς, που εγγυάται η PeopleCert. Ο παγκοσμίου εμβέλειας όμιλος πιστοποιήσεων φέρνει στην Ελλάδα, μετά την Αγγλία, την Ουαλία και τη Νέα Ζηλανδία, τις πιστοποιήσεις αγγλομάθειας LanguageCert οι οποίες, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα έχουν παρουσία σε 150 χώρες παγκοσμίως.

Η νέα γενιά πιστοποιήσεων προετοιμάζει σήμερα το αύριο και προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια για τα νέα παιδιά που νιώθουν πως όλα είναι δυνατά. Με ευέλικτες ημερομηνίες εξετάσεων σε διαφορετικές πόλεις, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με μεθόδους φιλικές προς τους εξεταζόμενους η LanguageCert ταιριάζει στην γενιά που δοκιμάζει το καινούργιο και απαιτεί το καλύτερο σε κάθε επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αυτή η γενιά έχει τώρα την πιστοποίηση αγγλομάθειας που της ταιριάζει, για να μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον και να τρέχει προς αυτό με τη φόρα που της αξίζει. Η νέα γενιά που μπορεί αλλάξει τον κόσμο μιλάει αγγλικά με την πιστοποίηση της LanguageCert.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM