Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη

Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter
0

Επιτέλους η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Κάθε χρόνο περιμένω με ανυπομονησία αυτή την περίοδο για βόλτες στο κέντρο με ατελείωτο shopping και περαντζάδα στα μπαράκια της πόλης που έχουν τη τιμητική τους αυτές τις ημέρες, όλα στολισμένα κι έτοιμα να μας υποδεχτούν.


Έτσι ακριβώς συνέβη προχθές που έκανα την πρώτη μου βόλτα και παρά τις επισκέψεις μου σε πολλά bar (πιστέψτε με πολλά) την καρδιά μου τελικά την έκλεψε το ZAF.

Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter
Δεν είναι μόνο ο ωραίος χώρος και η ωραία μπάρα αλλά και οι θαμώνες του που λόγω κέντρου είναι μια παλέτα από ωραία τυπάκια και ενδιαφέρουσες φάτσες που συμπληρώνουν την εικόνα.

Είναι εμφανή τα σημάδια της αλλαγής που έχουν γίνει στην μπάρα του, κάνοντας την πιο εμβληματική αλλά και προσιτή ταυτόχρονα για να απολαύσεις το ποτό σου. Καλοφτιαγμένα cocktails και πολύχρωμα aperitivo περνούν συνέχεια από μπροστά σου, ενώ υπάρχει και μια ενημερωμένη λίστα ποτών για τους πιο απαιτητικούς.

Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter

Εντυπωσιακή και η neon ταμπέλα που κυριαρχεί στο μεγάλο τοίχο, με το moto του Zaf: all we have is now!

Ο πολυεπίπεδος χώρος που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μαρτυράει την άψογη αρχιτεκτονική ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτό το project, συνδυάζοντας vintage υλικά με retro πινελιές. Ενώ στο ισόγειο και στο πρώτο επάνω επίπεδο διακρίνεται μια περισσότερο βιομηχανική διάθεση, ο κάτω χώρος σου βγάζει από μόνος του ένα φυσικό chill out room.

Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter


Θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτός ο χώρος είναι πολυμορφικός που χωρίζεται σε δυο ζώνες. Το πρωί cool για καφέ και brunch ενώ το βράδυ όλοι οι πάγκοι – καναπέδες με έναν τρελό μηχανισμό... σηκώνονται και γίνονται στάντ! Ναι όπως αυτά που βλέπεις σε κάτι βιντεάκια στο FB και λες δε γίνεται! Και όμως το ZAF το έχει κάνει και καταφέρνει να μεταμορφώνεται κάθε βράδυ σε ένα υπέροχο bar.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο ωραίος χώρος και η ωραία μπάρα αλλά και οι θαμώνες του που λόγω κέντρου είναι μια παλέτα από ωραία τυπάκια και ενδιαφέρουσες φάτσες που συμπληρώνουν την εικόνα.

Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter

Όμως το ZAF είναι γνωστό και για τα πολλά μουσικά events που διοργανώνει, με αναγνωρισμένους djs και διάσημους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έχουν περάσει από τα decks του. Έριξα μια ματιά στο line up τον επόμενων ημερών δεν το πίστευα! Ρώτησα αν όντως ισχύουν όλα αυτά και τα παιδιά μου έγνεψαν καταφατικά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Την Παρασκευή 15/12, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της τελευταίας παραγωγής των Holy Deep, In the Water που αγαπήθηκε μέσα από την διάσημη τηλεοπτική σειρά The Walking Dead οι Dj Pascal & Phaze Dee μας μεταφέρουν στον ιδιαίτερο κόσμο τους μέσα από ένα deep και ατμοσφαιρικό set.
  • Σάββατο 16/12 dj set & live P.A από τον Στέφανο Μουαγκιέ και Κυριακή 17/12 Ραφαέλλα Ράλλη από ραδιόφωνο Atalantis.
  • Δευτέρα 18/12 και Τρίτη 19/12, απογευματινά set από Soul Seduction.
  • Τετάρτη 20/12 ZAF με tender & John Sofologis και Πέμπτη 21/12 πάρτι με θέμα τα 80s για τρέλα γέλια από DJ Skele.
  • Παρασκευή 22/12 απογευματινό cocktail πάρτυ και μετά Στέφανος Τσιτσόπουλος από το Athens Voice Radio.
  • Σάββατο 23/12 απόγευμα ο Panos velouzos για after shopping cocktails και το βράδυ οι θρυλικός DIM PAP από join radio.
  • Κυριακή Παραμονή Χριστουγέννων, μουσικές από το πρωί για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής με την Γαλήνη Τσεβά και το βράδυ πάρτυ ΕΝ ΛΕΥΚΩ με την Εύα Θεοτοκάτου ενώ ανήμερα roots in deep με DJ Dennis & Don Juan σε ένα εκρηκτικό set που θα συζητηθεί.
  • Τρίτη 26/12 στα decks ο αγαπημένος Χρήστος Zογόπουλος ή αλλιώς Christo Z για όσους τον γνωρίζουν από παλιά.
  • Τετάρτη 27/12, η Άννα Αναστασίου από το Peper radio ενώ την Πέμπτη 28/12 dj Xidis ο πιο ανατρεπτικός μουσικός της Πλατείας Αγίας Ειρήνης.
  • Για την Παρασκευή 29/12 το πρόγραμμα έχει απογευματινό after office music και μετά πάρτι με Βest radio και τον αγαπημένο G-Pal στα decks.
  • Στις 30/12 the Others με Γιάννη Νταρδή & Μιρέλλα Κ απο Join Radio
Το Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας σου επιφυλάσσει μια έκπληξη Facebook Twitter

Και αν αυτά δε σας φτάνουν περάστε μια βόλτα από το ZAF γιατί όλο και κάποια ακόμα έκπληξη θα έχει κρυμμένη!

Zaf : All we have is now
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM