Συνοψίζοντας την αγάπη για την ύπαιθρο σε μία λέξη: Columbia

Συνοψίζοντας την αγάπη για την ύπαιθρο σε μία λέξη: Columbia Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


Συνοψίζοντας την αγάπη για την ύπαιθρο σε μία λέξη: Columbia Facebook Twitter

 

Ιδρυθείσα και ανεπτυγμένη στο μακρινό Portland της Αμερικανικής πολιτείας του Oregon, η Columbia Sportswear δεν έπαψε ποτέ να σχεδιάζει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και κύρους στον τομέα της ένδυσης και της υπόδησης.

 


Η αγάπη του κόσμου για την ύπαιθρο, τις εξορμήσεις και την απόλυτη αίσθηση προστασίας μέσα στην πόλη, αποτέλεσε την επικεφαλίδα της εταιρίας για περισσότερα από 70 χρόνια.

 

«Είναι τέλειο, τώρα καν' τε το καλύτερο»


Σήμερα, το motto της εταιρίας, δια στόματος της «μαμάς» της Columbia, Gert Boyle, θυμίζει όχι μόνο την διαχρονική αξιοπιστία στην ποιότητα του Brand αλλά και το κοινό μυστικό, πως δύσκολα συναντά κανείς σπίτι, δίχως έστω ένα προϊόν Columbia.

Συνοψίζοντας την αγάπη για την ύπαιθρο σε μία λέξη: Columbia Facebook Twitter

Αυτό φυσικά, δεν έχει συμβεί τυχαία. Η σφραγίδα του Brand άλλωστε δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης, αφού κάθε τι Columbia είναι Tested Tough. Η απόδειξη πως όλα τα προϊόντα είναι χρόνια δοκιμασμένα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ακόμη και σε εκείνες που θα κρατούσαν άλλους κλεισμένους στο σπίτι.

Η πραγματική επικύρωση όμως της Tested Tough σφραγίδας, πραγματοποιείται από κάθε Ελληνικό και μη σπίτι, που χρόνια τώρα επιλέγει τα προϊόντα της Columbia Sportswear, αναζητώντας τη φύση, τις εξορμήσεις και την περιπέτεια, ακόμα και στο περιβάλλον της πόλης.

Ο καιρός δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει εμπόδιο στην καθημερινότητά μας. Για αυτό και η Columbia έχει αφιερώσει χρόνια τεχνογνωσίας και επαναλαμβανόμενων δοκιμών, στην κατασκευή και σχεδίαση προϊόντων που κρατούν όσους τα φορούν, ζεστούς, στεγνούς, δροσερούς και προστατευμένους.


Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Columbia αποτελούν την κορυφή των Outdoor τεχνολογιών και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ύπαιθρο ξέγνοιαστα.

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα στα καταστήματα Columbia Sportswear και στο επίσημο e-shop.
Ακολουθήστε την Columbia Sportswear στο Facebook.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM