Πραγματικές ιστορίες αγάπης

Πραγματικές ιστορίες αγάπης Facebook Twitter
Γιατί ένα πραγματικό love story δεν βλέπει ούτε ηλικίες, ούτε αποστάσεις.
0

ADVERTORIAL


Πραγματικές ιστορίες αγάπης Facebook Twitter

 

Στην «έξυπνη» εποχή που ζούμε, τα smartphones είτε έχουν καταφέρει να μηδενίσουν αποστάσεις, είτε «τυχαία» έχουν φέρει κοντά τους ανθρώπους κάνοντας σχέσεις που φαίνονταν αδύνατες να καταλήγουν σε ένα happy end όπως αυτά στις χολυγουντιανές ταινίες. Η τεχνολογία μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος και αυτό το έχουν νιώσει στο πετσί τους όλοι όσοι έχουν δικούς τους ανθρώπους μακριά.

 

«Τα smartphones είναι μέρος της ζωής μας και η σωστή χρήση τους μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητάς της, καθώς και στην ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών μεταξύ των ανθρώπων. Ας δούμε λοιπόν το κινητό ως μέσο επαφής και όχι ως εμπόδιό της, αφού χάρη σε αυτό οι αγαπημένοι μας είναι συνεχώς κοντά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ψυχολόγος Χρύσα Παπακυργιάκη.

 

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκανε η Huawei για την οποία μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο, είδαμε τόσο την καθημερινή σχέση με τα κινητά στα όρια της εξάρτησης που έχουν οι περισσότεροι εξ ημών, όσο και το διαγωνισμό «My Love Story», που αποτελεί μέρος της καμπάνιας #AddictedToYou. Σας θυμίζω ότι περίμεναν τις δικές σας ιδιαίτερες ιστορίες για σχέσεις που υποστηρίχθηκαν από τα έξυπνα κινητά σας... ξέρετε σαν αυτές που εμπνέουν τους σεναριογράφους των αισθηματικών κομεντί.

Οι ιστορίες καταγράφηκαν και οι νικήτριες βρέθηκαν! Σύντομα, η Σοφία και η Ιωάννα θα έχουν στα χέρια τους το Huawei P smart κορυφαίων προδιαγραφών, με εκπληκτική Full view οθόνη 5,65 ιντσών &, διπλή κάμερα (13 MP + 2 MP) για μοναδικές λήψεις με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Αλλά για να μάθουμε τις ιστορίες τους!

Νο1 Story από Σοφία Α. | Αθήνα

«Και οι 3 σημαντικότερες σχέσεις της ζωής μου ήταν εξ αποστάσεως. Σαν νέα γυναίκα που φοβόμουν κάθε είδους «δέσμευση» ανακάλυψα ότι η προϋπόθεση για να ερωτευτώ κάποιον είναι αυτός να βρίσκεται τουλάχιστον 500χλμ μακριά. Στην πρώτη περίπτωση η προσπάθεια να παραμείνουμε μαζί ήταν κοινή, αλλά τελικά η σχέση κατέρρευσε πανηγυρικά. Στην δεύτερη περίπτωση και οι 2 συμφωνήσαμε/καταλήξαμε ότι οι ζωές μας έχουν διαφορετικούς δρόμους, το παλέψαμε όμως μέχρι τέλους. Στην τρίτη περίπτωση και οι 2 το είχαμε ξανά ζήσει πριν, οπότε η συνεχής επικοινωνία ήταν δεδομένη και θελήσαμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο μειώνοντας την απόσταση μεταξύ μας.

Έχω ζήσει τις περισσότερες περιπτώσεις σχέσεων εξ αποστάσεως, την κατάρρευση και την απογοήτευση αλλά έχω ζήσει και τον έρωτα στο πικ του! Και τις 2 πλευρές του νομίσματος.

Το πιο σημαντικό που έμαθα όμως για να επιβιώσει η κάθε είδους σχέση εξ αποστάσεως είναι η επικοινωνία. Από την στιγμή που ερωτεύτηκα το κινητό σταμάτησε να είναι μια άψυχη συσκευή με χρηστική ιδιότητα, έγινε η «εξάρτηση μου». Με έκανε να χαμογελώ κοιτώντας απλά την οθόνη μόνο και μόνο επειδή αναβόσβηνε το όνομα του αγαπημένου μου! Χάζευα τις φωτογραφίες μας για ώρες!

Σε κάποιους μπορεί να μην αρκεί ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα με το άλλο τους μισό που είναι μακριά, για εμένα όμως ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα! Ο μοναδικός μου σύμμαχος, ο μόνος τρόπος! Όποτε αισθανόμουν αυθόρμητα την ανάγκη να ακούσω τον αγαπημένο μου με μία κίνηση απλά άρπαζα το κινητό στα χέρια μου και του τηλεφωνούσα!»

Νο2 Story από Ιωάννα Ν. |Λάρισα

«Ήταν ένα βροχερό απόγευμα. Γύριζα από την δουλειά. Κουρασμένη και απογοητευμένη. Για ακόμα μία φορά δεν κατάφερα να πάρω την αύξηση που τόσα χρόνια κυνηγάω. Δεν φοράω μίνι φούστες και πουκάμισα με βαθύ ντεκολτέ για να την αξίζω. Ακούω μουσική στο Huawei κινητό μου. Όταν σκοντάφτω στο πεζοδρόμιο και πέφτω κάτω. Αλλού τα ψώνια, αλλού το κινητό. Άνοιξε το κινητό. Βράχηκε και έσπασε η οθόνη. Με πιάνουν αμέσως τα κλάματα. Ξέσπασα. Όλα μαζεμένα. Ένα καλό παιδί, ένας άγγελος μου απλώνει το χέρι. Έλα τώρα, μου λέει. Δεν ήρθε και το τέλος το κόσμου. Πάμε να πάρεις ένα καινούριο. Μαζί. Θα σε βοηθήσω εγώ. Πάλι Huawei θα πάρουμε. Μετά την αγορά του κινητού (huawei φυσικά) ήπιαμε καφεδάκι. Ανταλλάξαμε νούμερα. Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε μαζί. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Είμαι τόσο ευτυχισμένη».

Αυτές ήταν μόλις δύο από της ιστορίες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Υπήρξαν και άλλες τόσες όμορφες που γεννήθηκαν στα Social Media, άλλες που μιλάνε για γάμους που κρατιούνται ζωντανοί μέσω κινητού, μέχρι και για γέννες μέσω live streaming! Όσο για τους συντάκτες τους; Όλων των ηλικιών και γεωγραφικών συντεταγμένων. Γιατί ένα πραγματικό love story δεν βλέπει ούτε ηλικίες, ούτε αποστάσεις.

Περισσότερα δείτε στο #AddictedToYou

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM