Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή

Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή Facebook Twitter
Υπάρχουν εταιρείες που επέλεξαν, όχι απλά να μην αφήσουν να περάσει η μέρα σαν όλες τις άλλες, αλλά απεναντίας να τιμήσουν τις γυναίκες του Προσωπικού τους και όχι απλά με ένα λουλούδι στην είσοδο.
1

ADVERTORIAL

 

Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή Facebook Twitter

 

Φέτος η μεγάλη γιορτή της Γυναίκας, αναβιώνει τις παλιές καλές εποχές, τότε που υπήρχε πολιτικό και όχι μόνο περιεχόμενο. Τότε που ο εορτασμός γινόταν για όλους αυτούς τους σκληρούς αγώνες των εργατριών για καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερους μισθούς και δικαίωμα ψήφου.

Αν και τις τελευταίες δεκαετίες η μέρα αυτή έγινε κάτι σαν του Αγίου Βαλεντίνου και τη Γιορτή της Μητέρας, μια εμπορευματοποιημένη μέρα που οι άνδρες δηλώνουν την αγάπη τους στις γυναίκες με λουλούδια, φέτος το πράγμα έχει αλλάξει... Το θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών αναφορικά με την καταπολέμηση της κακοποίησης/παρενόχλησης αλλά και των ίσων επαγγελματικών ευκαιριών και ίσων οικονομικών απολαβών, έχει κάνει αυτή τη γιορτή πάλι επίκαιρη. Δεν είναι δε λίγες οι εταιρείες που επέλεξαν να τιμήσουν τις γυναίκες του Προσωπικού τους και όχι απλά με ένα λουλούδι στην είσοδο.

Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή Facebook Twitter

Επειδή τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ως γνωστόν αφού όλοι σχεδόν έχουμε instagram account, από το πρωί σήμερα αρχίσαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες που ανέβαιναν στο hashtag #plaisio κι έτσι μάθαμε για τη «γιορτή» που οργάνωσε η εταιρεία Πλαίσιο για τις εργαζόμενές του.

Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή Facebook Twitter

Σήμερα το πρωί λοιπόν, μια έκπληξη περίμενε τις κοπέλες στα γραφεία τους: μια κούπα ειδικά φτιαγμένη για αυτές με το moto «I am a woman, what's your superpower?» (αν περισσέψει καμία, παρακαλώ την εταιρεία να στείλει στη γνωστή διεύθυνση).

 

Επίσης, έτρεξε εσωτερικός διαγωνισμός για όλες, όπου μπόρεσαν να βγάλουν φωτογραφία μπροστά σε ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα backdrop. Στη συνέχεια, με το ποστάρισμα αυτής στο Instagram, με τα hashtags #plaisio & #PlaisioInternationalWomensDay, μπορούσαν να διεκδικήσουν δώρα όπως μια ημέρα Ημέρα σε Spa & Beauty Salon!

Η γιορτή της Γυναίκας σε μια ιδιαίτερη ιστορική στιγμή Facebook Twitter

Τέλος, μάθαμε ότι έτρεξε εσωτερικά ένα video με τις γυναίκες του Πλαισίου να μιλάνε για τον θεσμό καθότι οι ίδιες ως εργαζόμενες γυναίκες, είναι οι καθ'όλα αρμόδιες να περάσουν την ομορφιά της ημέρας αλλά και την αγωνία για ίσα δικαιώματα (που θα έπρεπε χρόνους τώρα να αποτελεί παρελθόν αλλά που δυστυχώς παραμένει ένα καυτό κοινωνικό ζήτημα).

Είμαστε χαρούμενες και χαρούμενοι όταν γίνονται τέτοιες κινήσεις από μεγάλες εταιρείες, με πολυάριθμο προσωπικό, γιατί η αγορά εργασίας έχει ανάγκη από εργοδότες που σέβονται και στηρίζουν έμπρακτα το Προσωπικό τους. Το Πλαίσιο δηλώνει ότι εμπνέεται καθημερινά από τις γυναίκες «του» και γι' αυτό σήμερα «γιορτάζει» μαζί τους!

Χρόνια μας Πολλά!

Επιχειρείν/Market
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια