ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το απόλυτο running shoe είναι εδώ

Το απόλυτο running shoe είναι εδώ Facebook Twitter
Όλοι, όλο και κάποιο ζευγάρι έχουμε, σε ένα από τα δεκάδες όμορφα χρώματα, καθότι αυτά τα sneakers είναι από μόνα τους ένα fashion statement.
0

ADVERTORIAL


Το απόλυτο running shoe είναι εδώ Facebook Twitter

 

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες και οι απαιτήσεις τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες. Πολύς θόρυβος, πολλές εικόνες και η ανάγκη να συγκεντρωθούμε γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, προκειμένου να βγούμε νικητές.

 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι σίγουρα τις σωστές επιλογές, ώστε να βγει η μέρα πιο εύκολα και γιατί όχι πιο διασκεδαστικά. Να συγκεντρωθούμε σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα μας ευχαριστούν. Όπως μια μέρα στο τρέξιμο ή στο τρέξιμο αυτό καθεαυτό που τόσο έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια.

Το απόλυτο running shoe είναι εδώ Facebook Twitter

Γιατί την τελευταία δεκαετία οι μόδες έχουν αλλάξει και είναι πιο human friendly: άνεση, ευζωία, γυμναστική, μινιμαλιστική αισθητική και ομορφιά.

Αυτές τις μόδες πολλοί και πολύ τις αγαπήσαμε και πώς να μην, όταν για παράδειγμα υπάρχουν αθλητικά με τεχνολογίες και εμφάνιση τέτοια που μπορεί να τα βάλεις για τρέξιμο, κάποιοι στο γραφείο και όλοι για μία μεγάλη βόλτα στην πόλη.

Μία εταιρεία που έχει καταφέρει να (ξανα)μπει στα περισσότερα σπίτια τα τελευταία χρόνια είναι η New Balance. Όλοι, όλο και κάποιο ζευγάρι έχουμε, σε ένα από τα δεκάδες όμορφα χρώματα, καθότι αυτά τα sneakers είναι από μόνα τους ένα fashion statement.

Το απόλυτο running shoe είναι εδώ Facebook Twitter

Τώρα, η εταιρεία έρχεται με τη δική της μοναδική πρόταση στο καθαρόαιμο αθλητικό running shoe και σίγουρα θα κερδίσει πάλι τις καρδιές μας. Δώστε βάση όλοι όσοι ψάχνετε ένα σούπερ ελαφρύ, σούπερ άνετο και μοναδικής σχεδίασης αθλητικό.

Ας δούμε πρώτα την τεχνολογία που θα μας δώσει ένα τέλειο πάτημα για να μπορέσουμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στην προπόνησή μας. Πρόκειται για την τεχνολογία απορρόφησης Fresh Foam, που αναφέρεται σε έναν premium αφρό Fresh Foam χαραγμένο με laser. Δηλαδή; Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε.

 

Το κάτω ελαφρύ τμήμα έρχεται να συμπληρώσει άριστα το άνω τμήμα που είναι κατασκευασμένο χωρίς ραφές για μία τέλεια εφαρμογή σαν κάλτσα (bootie construction). Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να μας «χτυπήσει», ανεξάρτητα από τις ώρες και την όποια καταπόνηση, παρά να αγκαλιάσει ομοιόμορφα το πόδι.

Σκεφτείτε ότι το συνολικό βάρος του είναι μόλις 254 γραμμάρια για τον άνδρα και 237 γραμμάρια για τη γυναίκα, όπερ σημαίνει μια αίσθηση φτερού που θα μας κάνει να μην θέλουμε να τα βγάλουμε.

Αυτή η πρωτοποριακή σχεδίαση του νέου LAZR εξυπηρετεί άριστα τις αθλητικές και καθημερινές μας ανάγκες. Είναι ελαφρύ, είναι μαλακό και είναι παράλληλα μοντέρνο και όμορφο. Γιατί πλέον οι τεχνολογίες του αύριο είναι διαθέσιμες στο απαιτητικό σήμερα.

Όσο για τα χρώματα, το New Balance LAZR είναι διαθέσιμο σε μαύρο, γκρι, μπεζ και για τους πιο τολμηρούς κόκκινο.

Θέλετε περισσότερα; Μπορείτε πάντα εδώ: www.newbalance.gr/fresh-foam-lazr/

Αλλά και στα Social Media: Facebook New Balance Greece - Instagram newbalancegreece

Επιχειρείν/Market
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM