Θες να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου;

Θες να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ Ελλήνων και Ιρλανδών είναι γνωστή. Λίγο το αλέγκρο των δύο λαών, λίγο «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» και φτάσαμε στο αύριο που μάλλον σαν να άργησε λίγο. Ποιο πράγμα άργησε; Μα να τιμούμε τους αδελφούς Ιρλανδούς την 17η Μαρτίου!

Η γιορτή που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως St. Patrick's Day (Lá Fhéile Pádraig), αφορά στον Προστάτη Άγιο της Ιρλανδίας που αν και τη μέρα αυτή ο ίδιος μας «χαιρέτησε» (άφησε τα εγκόσμια), είναι η μέρα που γιορτάζεται η άφιξη του Χριστιανισμού στη χώρα τους.

Θες να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Facebook Twitter

Μάλιστα αυτή τη μέρα οι πιστοί επιτρέπεται να πιουν και να φάνε ό,τι επιθυμούν, ασχέτως της Νηστείας της Σαρακοστής. Έτσι εξηγείται λοιπόν φίλοι μου η γενναία κατανάλωση αλκοόλ, που έχει κάνει τη μέρα αυτή μία πραγματική γιορτή!

Παντού στον πλανήτη, ειδικότερα όπου βρίσκεται συγκεντρωμένος ιρλανδικός πληθυσμός, γίνονται παρελάσεις, φεστιβάλ, εκδηλώσεις (εν ονόματι céilithe), με το πράσινο χρώμα και το τριφύλλι (shamrock: σύμβολο της Ιρλανδίας και συμβολισμός για την Αγία Τριάδα) να έχει την τιμητική του.

Εμείς στη χώρα μας γνωρίζουμε την σχετική γιορτή -σιγά σιγά- από τα πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο ένα από τα πιο γνωστά και παλιά ιρλανδικά ουίσκι: το Jameson!

Για αυτό, μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να πάτε ένα «ταξίδι στην Ιρλανδία», με μια βραδιά γεμάτο εκπλήξεις σε έναν αγαπημένο χώρο του κέντρου, το multispace six d.o.g.s.

Θες να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Facebook Twitter

Το six d.o.g.s για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας all day/all night πολυχώρος που συνδυάζει οργανικά ένα Gig Space, ένα Project Space, ένα Bar, ένα Foyer και έναν Κήπο.

Όλα αυτά το κάνουν μια ιδανική επιλογή για να παρτάρουμε με τις ευλογίες του Αγίου Πατρικίου, μεγάλη η χάρη του. Από το facebook event μαθαίνουμε ότι από τις 20:30 ξεκινάει το DJ Set του Mr.Z, ακολουθεί στις 22:00 Stand Up Comedy με τους Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ θα απολαύσουμε στη συνέχεια και Live Gig με τον Γιώργο Ζερβό.

Αλλά το fun δεν σταματάει εκεί, θα έχει και άλλα. Προετοιμαστείτε για παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα από το Jameson, Print Workshop (powered by TIND) και Pop Up haircuts (powered by Elephant & Castle)!

Θες να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Facebook Twitter

Κρατήστε σημειώσεις και βάλτε το στο ημερολόγιο:

Το Jameson Irish Whiskey γιορτάζει το St. Patrick's Day

Ημέρα: Σάββατο 17 Μαρτίου

Ώρα: 20.30

Μέρος: six d.o.g.s

#MarchWithJameson

 


Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM