Αγαπάμε να χαμογελάμε

Αγαπάμε να χαμογελάμε Facebook Twitter
Οι νέες οδοντόβουρτσες Curaprox έχουν κάνει θραύση και όχι άδικα, γιατί εκτός από όμορφες στην πολύχρωμη απλότητά τους, κρύβουν από πίσω την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
0

ADVERTORIAL

 

Το Πάσχα που πέρασε, βρέθηκα στην Πάρο. Εκεί δώσαμε ραντεβού με διάφορους φίλους, κάποιοι εκ των οποίων ζουν και μακριά, οπότε ήταν ευκαιρία μετά της γιορτής, να χαρούμε και το νησί.

 

Η Annemarie ή κατ'εμάς Άννα-Μαρία, Ελληνο-ελβετίδα φίλη από τον καιρό του Εράσμους, λατρεύει κυριολεκτικά τα ελληνικά παλαιότερα και νεότερα έθιμα.

Έτσι φέτος δεν θα έχανε τη Μεγάλη Παρασκευή την αναπαράσταση του Θείου Δράματος στη Μάρπησσα, όπως και το γλέντι της Κυριακής στη Νάουσα.
 

Συνήθως μένουμε μαζί στο δωμάτιο και εκεί ανταλλάσσουμε σκέψεις, νέα και σχέδια του κοντινού μέλλοντος. Εκεί κάπου ήρθα αντιμέτωπη και με αυτό που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Δίπλα στην άχαρη και μονότονη οδοντόβουρτσά μου στο άσπρο μπάνιο, φιγούραρε η δική της πολύχρωμη και fun. «Πού τη βρήκες αυτή; Θέλω κι εγώ τέτοια οδοντόβουρτσα!» φώναξα από το μπάνιο και άκουσα γέλια από την πολυθρόνα όπου καθόταν και χάζευε το κινητό της.

Αγαπάμε να χαμογελάμε Facebook Twitter

«Ήμουν σίγουρη ότι θα τη σχολίαζες και σε πρόλαβα» μου είπε και πιάνοντας την τσάντα της, μου πέταξε το πακέτο με μία άλλη, απίστευτη οδοντόβουρτσα σε φούξια χρώμα με κίτρινες ίνες.

«Κάποτε μου έφερνες Ελβετικές σοκολάτες και τώρα μου φέρνεις Ελβετικές πολύχρωμες οδοντόβουρτσες; Τέλεια! Ζήτω η στοματική υγιεινή αλλά μην ξεχάσεις και τις σοκολάτες την επόμενη φορά τώρα που έχουμε και το κατάλληλο εργαλείο».

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η Άννα-Μαρία άρχισε να μου μιλάει για τις νέες αυτές οδοντόβουρτσες Curaprox που έχουν κάνει θραύση και όχι άδικα, γιατί εκτός από το υπέροχο design και την πολύχρωμη απλότητά τους, κρύβουν μεγάλη τεχνογνωσία στο θέμα της φροντίδας των δοντιών.

Αγαπάμε να χαμογελάμε Facebook Twitter

Οπότε μπορείς αφενός να διαλέξεις μεταξύ κόκκινου, μπλε, πράσινου, κίτρινου, ανοιχτού ροζ, σκούρου μωβ ή κάποιου από τα 36 χρώματα (και όλα αυτά σε χρωματική αντίθεση με τις ίνες) και αφετέρου -πέρα δηλαδή από τον κομψό σχεδιασμό- να ξέρεις ότι προσφέρεις στα δόντια σου την καλύτερη δυνατή κάλυψη/καθαριότητα.

Γιατί Υou Ηave Τo Mind the Gap my friend, που σημαίνει πως πρέπει να καθαρίζουμε κάθε κενό που μπορεί να μαζέψει βακτήρια και να φροντίζουμε καθημερινά να απομακρύνουμε την πλάκα αν δε θέλουμε να αποκτήσουμε ουλίτιδα και στη συνέχεια περιοδοντίτιδα (δεν θες) κι άλλες ασθένειες που θα φέρουν τον οδοντίατρό σου έξω από το σπίτι (πάλι δε θες).

Υou Ηave Τo Μind the Gap my friend γιατί υπάρχει μεγάλο κενό στην ενημέρωση σχετικά με τη στοματική υγιεινή και τα θέματα πρόληψης, κάνουμε όλοι πολλά λάθη στη φροντίδα των δοντιών μας ή και αγνοούμε τους πραγματικούς κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει η κακή στοματική υγεία.

Αγαπάμε να χαμογελάμε Facebook Twitter

Ασφαλώς μετά την προτροπή της φίλης, γιατί η καλύτερη διαφήμιση γίνεται πάντα από στόμα σε στόμα και στην περίπτωσή μας αυτό κολλάει γάντι, googl-αρα (πάντα το κάνω, πρέπει να μου έχει μείνει συνήθειο λόγω δουλειάς) και βρήκα όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που χρειαζόμουν για την Curaprox CS 5460:

• Αξεπέραστα λεπτές κι απαλές ίνες Curen® (όχι από nylon). Μιλάμε για ίνες και όχι για τρίχες, καθότι τόσο λεπτές ώστε να εισχωρούν και να καθαρίζουν βαθιά ακόμη και την περιοχή ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια χωρίς να τραυματίζουν

• Οι ίνες αυτές σχηματίζουν μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού, έως 10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα, κάνοντάς τες ακόμα πιο αποτελεσματικές. Σκεφτείτε ότι μια μέση οδοντόβουρτσα διαθέτει 500-800 τρίχες ενώ το νέο ελβετικό μου πολύ-εργαλείο φτάνει τις 5460 ίνες!

• Φτάνουν σε κάθε εσοχή και σχισμή, στα πιο δύσκολα σημεία του στόματος, χάρη στη συμπαγή και ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή

• Διαθέτει οκτάγωνη λαβή, που βοηθά να βουρτσίζουμε τα δόντια μας στη σωστή γωνία καθαρισμού (σε κλίση 45◦), χωρίς πίεση, που για το σωστό βούρτσισμα είναι το παν!

 

Δεν άργησα να ανοίξω το πακέτο και να χρησιμοποιήσω asap το νέο μου δώρο καθότι η φίλη είχε και την σχετική οδοντόκρεμα και ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω όλο το πακέτο και να ζήσω, όπως χαριτολογώντας μου είπε, «όλη την εμπειρία»! Είχε φτάσει άλλωστε η ώρα να βγούμε και ήθελα το χαμόγελό μου να είναι εξίσου λαμπερό με την ημέρα.

Θέλετε να μάθετε και άλλα για τη νέα μόδα από την Ελβετία;

Επισκεφτείτε τη σελίδα τους εδώ.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM