8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από το Street Outdoors

8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από το Street Outdoors Facebook Twitter
Στόχος του Street Outdoors ήταν να βγει ο κόσμος από τα κλαμπ και να χορέψει τις απογευματινές και πρώτες νυχτερινές ώρες, καθώς επίσης και περισσότερη ελευθερία στο dancefloor.
0

Το Street Outdoors, μια ιδέα που ξεκίνησε σε ένα rooftop party το 2012 στη Θεσσαλονίκη, σβήνει αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου πέντε κεράκια και το γιορτάζει, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά μια μεγάλη γιορτή μουσικής στην Προβλήτα Α' στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

 

Με φόντο το παραλιακό μέτωπο της πόλης αλλά και το φυσικό και αστικό τοπίο, το εξαιρετικό μουσικό line-up, τα cocktail bars και ένα πλήρες food corner, το Street Outdoors διοργανώνει μία από τις ομορφότερες κυριακάτικες γιορτές. Καλεσμένοι αυτού του μοναδικού πάρτι o Hunee, ένας Κορεάτης μεγαλωμένος στο Βερολίνο, ο Suzanne Kraft, ένα παιδί-θαύμα της νέας σκηνής του Λος Άντζελες, και φυσικά οι Street Outdoors Soundsystem, το DJ crew των Jiles John, Jose Amba & Polatof και δημιουργοί του Street Outdoors. To LIFO.gr επικοινώνησε με τον Jiles John που μας έδωσε τα sos για να πάτε καλά διαβασμένοι στο πιο ατμοσφαιρικό πάρτι της συμπρωτεύουσας.

 

  • Στόχος του Street Outdoors ήταν να βγει ο κόσμος από τα κλαμπ και να χορέψει τις απογευματινές και πρώτες νυχτερινές ώρες, καθώς επίσης και περισσότερη ελευθερία στο dancefloor. Να γίνει η έννοια του clubbing λίγο πιο «χαλαρή». Κάτι μας λέει ότι τα κατάφεραν μια χαρά!

  • Από το Street Outdoors αυτά τα πέντε χρόνια έχουν περάσει ονόματα όπως αυτά των Young Marco, Palms Trax, San Proper, Juju & Jordash, Makam, Call Super, Baris K, Dekmantel Soundsystem. Άλλωστε, στόχος των international bookings, σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές, είναι να παρουσιάζουν καλλιτέχνες που είναι σε σταθερή ανοδική πορεία κι έχουν να παρουσιάσουν κάτι εξαιρετικό στο πεδίο της μουσικής.

    8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από το Street Outdoors Facebook Twitter
    Η καλύτερη ώρα του Street Outdoors είναι γύρω στις 18:00, ιδανική για να προλάβεις και μέρα και νύχτα.


  •  Γι' αυτό ακριβώς δεν κλείνουν ονόματα με βάση την εμπορικότητα αλλά μόνο με βάση αυτά που έχουν να παρουσιάσουν μουσικά. Το Street Outdoors είναι ένα πρότζεκτ που δίνει βάση στην καλή μουσική. Κορυφαίοι Έλληνες DJs έχουν περάσει από τα πάρτι του και σίγουρα μερικοί από τους πλέον ανερχόμενους DJs του εξωτερικού.

  • 60.000-70.000 περίπου έχουν περάσει από το Street Outdoors αυτά τα πέντε χρόνια. Κι όταν λέμε «περάσει», εννοούμε έχουν χορέψει μέχρι τελικής από το μεσημέρι έως το ξημέρωμα.

  • Το Street Outdoors είναι ερωτικό! Ο Jiles John ομολογεί ότι έχει ερωτοχτυπηθεί σε πάρτι τους κι έχει δει διάφορους να φεύγουν ζευγαρωμένοι. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει καλέσει κανείς τους Street Outdoors Soundsystem να παίξουν μουσική σε κάποιο γάμο ή να κάνουν κάποια κουμπαριά.

  • Φέτος, στο Street Outdoors θα πιούμε μπίρες Estrella, Red Bull κοκτέιλ και σφηνάκια Jägermeister!

    8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από το Street Outdoors Facebook Twitter


    8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από το Street Outdoors Facebook Twitter


  • Η καλύτερη ώρα του Street Outdoors είναι γύρω στις 18:00, ιδανική για να προλάβεις και μέρα και νύχτα. «Ως DJ λατρεύω να παίζω την ώρα της μετάβασης από τη μέρα στη νύχτα, εκείνη είναι η στιγμή που μπορείς να περάσεις από διάφορα μουσικά είδη και να πάρεις τον κόσμο μαζί σου» λέει ο Jiles John.

  • Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί να πάω οπωσδήποτε φέτος το Street Outdoors; Μα, γιατί είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο event των Street Outdoors μέχρι σήμερα, γιατί οι guest DJs Hunee και Suzanne Kraft είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους, γιατί η τοποθεσία είναι μαγική, η είσοδος και τα ποτά φτηνά, γιατί θα υπάρχει food corner με μπάρμπεκιου και γιατί θα γίνει και ένα secret after party, επίσης μέσα στο λιμάνι. 

    Περισσότερα για το event του Street Outdoors στο Facebook.
Urban Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε διαφορετικές βόλτες στην Αθήνα

Αθήνα / Πέντε διαφορετικές βόλτες στην Αθήνα

Πέρα από τα πάρκα και τους λόφους της Αθήνας, που όλοι γνωρίζουμε και επισκεπτόμαστε συχνά, υπάρχουν πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες εναλλακτικές διαδρομές που αξίζει να εξερευνήσουμε.
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ: Α. ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ, Γ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Λ. ΛΙΑΚΑΚΟΥ, M. HULOT, Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Urban Culture / Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Ένα μικρό οδοιπορικό σε περισσότερο ή λιγότερο γνωστά τοπόσημα και γειτονιές του Πειραιά που παρουσιάζουν ιστορικό, αρχιτεκτονικό, κοινωνιολογικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον με «ξεναγό» τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου, Νίκο Διαμαντή.  
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η νύχτα είναι μεγάλη στο λιμάνι του Πειραιά

Urban Culture / Η νύχτα είναι μεγάλη στο λιμάνι του Πειραιά

Μια βόλτα τον χειμώνα στο βραδινό λιμάνι μοιάζει με μεταμεσονύκτια προβολή στο σινεμά. Μόνο που εδώ η εικόνα και ο ήχος δεν έρχονται από την οθόνη αλλά από την «αστική ευθύνη» που έχει η πρωτεύουσα να υποδέχεται και να αποχαιρετά εμπορεύματα, ταξιδευτές και νησιώτες σε μια αδιάκοπη ανθρωπολογική ταλάντωση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Ο Στέφανος ερωτεύτηκε τα picó με την πρώτη ματιά

Μουσική / Ο Στέφανος και το picó του: Η κουλτούρα του καρναβαλιού της Κολομβίας έφτασε στην Αθήνα

Ένας Ελληνοαρμένιος από την Αιθιοπία θέλει να μετατρέψει την αθηναϊκή νύχτα σε ένα μεγάλο πάρτι σαν αυτά που γίνονται στο καρναβάλι της Καραϊβικής Ακτής της Κολομβίας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Οι Αθηναίες κυκλοφορούν "οπλισμένες": Neon, γκλιτεράτα μπρελόκ και γατο-σιδηρογροθιές - Μικροπράγματα

Urban Culture / Οι Αθηναίες κυκλοφορούν «οπλισμένες»: Neon, γκλιτεράτα μπρελόκ και γατο-σιδηρογροθιές

Έξι Αθηναίες μάς μιλούν για τα όχι και τόσο αθώα μπρελόκ αυτοάμυνάς τους, για αυτές τις φούξια γάτες που κρεμούν στα κλειδιά τους για να μη φοβούνται να επιστρέψουν μόνες στο σπίτι τα βράδια.
ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ
Τι συμβαίνει με το lean στην Ελλάδα;

Ρεπορτάζ / Lean: Το ναρκωτικό της γενιάς του τραπ

Το κωδεϊνούχο κοκτέιλ που συνδέθηκε με την κουλτούρα του τραπ είναι ένα φτηνό ναρκωτικό και πολύ εύκολο στην παρασκευή του, που έχει γίνει το αγαπημένο των εφήβων και των νεαρών ηλικιών. Και είναι ένα πολύ δημοφιλές ναρκωτικό που για την Ελλάδα είναι σαν να μην υπάρχει.
M. HULOT