Με αυτή τη φωτογραφία η Πωλίνα Σαρρή διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του Hipstography

Με αυτή τη φωτογραφία η Πωλίνα Σαρρή διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του Hipstography Facebook Twitter
0
Με αυτή τη φωτογραφία η Πωλίνα Σαρρή διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του Hipstography Facebook Twitter

Με την εξαιρετική της ματιά και αισθητική η φωτογράφος και στιλίστρια Πωλίνα Σαρρή κέρδισε την υποψηφιότητά της ανάμεσα σε άλλους 12 υποψήφιους σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη φωτογραφία του Hipstography στην κατηγορία Abstract Photography.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφια σε κάποια κατηγορία των Hipstography Awards, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και σε άλλες στη συνέχεια, χθες ξεκίνησαν", λέει με χαμόγελο η Σαρρή και συνεχίζει "Το Hipstamatic είναι το αγαπημένο μου photo app, το χρησιμοποιώ φανατικά από τότε που βγήκε και βασίζεται σε συνδυασμούς φακών και φιλμς και το Hipstography είναι το επίσημο community που δημοσιεύει και βραβεύει φωτογραφίες από χρήστες ανά τον κόσμο".

Να σημειωθεί ότι το Hipstamatic, µαζί µε το Instagram, είναι υπεύθυνο για τη δηµιουργία και την εξέλιξη αυτού που ονοµάζουµε σήµερα κίνηµα mobile photography. Το Hipstamatic δεν είναι δωρεάν όπως το Instagram. Επίσης, έχει γνωρίσει στιγµές δόξας και καλλιτεχνικής αναγνώρισης, όπως για παράδειγµα το 2010, όταν ο φωτογράφος των New York Times, Damon Winter, έστειλε πρωτοσέλιδη φωτογραφική ανταπόκριση από τον πόλεμο του Αφγανιστάν µε Hipstamatic. Σύμφωνα με το photo.gr "τo Hipstamatic έχει και αυτό το τετράγωνο φορµά του Instagram, αλλά πλησιάζει πιο πολύ στο πνεύµα του shooting app. Ακόµα και το interface είναι µια µαύρη δερµάτινη vintage φωτογραφική µηχανή. Ο χρήστης επιλέγει το φιλµ, τη µηχανή, τον φακό και το φλας της αρεσκείας του και τραβάει. Επίσης, έχει δυνατότητα διαµοιρασµού σε social networks, µπορεί να παραγγείλει εκτυπώσεις των φωτογραφιών του και να αγοράσει περισσότερα φιλµ, φακούς κτλ."

Με αυτή τη φωτογραφία η Πωλίνα Σαρρή διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του Hipstography Facebook Twitter

Καλή τύχη λοιπόν στην Πωλίνα Σαρρή. Αν σας αρέσει η φωτογραφία της μπορείτε να την ψηφίσετε εδώ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM