Amazon: To πρώτο αδιάβροχο Kindle είναι γεγονός

Amazon: To πρώτο αδιάβροχο Kindle είναι γεγονός Facebook Twitter
Το νέο Kindle Oasis έχει δοκιμαστεί σε βάθος δύο μέτρων μέχρι 60 λεπτά και σε διαφορετικά περιβάλλοντα νερού.
0

Η Amazon λάνσαρε μια ανανεωμένη έκδοση του e-reader της. Η νέα αυτή συσκευή καμαρώνει πλέον ως το μοντέλο της υψηλότερης κατηγορίας στη δημοφιλή σειρά Kindle και έρχεται με μια σειρά από έξυπνες προσθήκες, οι οποίες το κάνουν ακόμη πιο γοητευτικό. Το νέο Kindle Oasis δανείζεται το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισής του από το παλαιότερο μοντέλο, διατηρώντας αυτό το ασύμμετρο σχήμα, το οποίο «κάθεται» καλά αν το κρατάς στο ένα χέρι, αλλά είναι λίγο άβολο όταν το πιάνεις και με τα δύο. Πλέον διαθέτει οθόνη 7 ιντσών από τις 6 ίντσες που είχε πέρυσι. Η πλάτη του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Το φετινό μοντέλο διατηρεί το πάχος του στα 3.4 χιλιοστά και διατίθεται με επιλογές για αποθηκευτικό χώρο 8GB και 32GB. Η ανάλυσή του είναι στα 300ppi, αλλά έρχεται με επιπλέον LED φωτισμό για πιο φωτεινή οθόνη. Ακόμη, διαθέτει αισθητήρες φωτός του περιβάλλοντος, οι οποίοι προσαρμόζουν τη φωτεινότητα ανάλογα με το περιβάλλον σας (κάτι που μπορεί να κάνει και το Voyage Kindle). Εκτός από το γύρισμα της σελίδας μέσω αφής, υπάρχει η δυνατότητα και μέσω φυσικών πλήκτρων. Επίσης, διαθέτει σύνδεση μέσω Wi-Fi και 4G LTE.

Amazon: To πρώτο αδιάβροχο Kindle είναι γεγονός Facebook Twitter
Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών και η πλάτη του είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Το νέο Kindle Oasis έχει δοκιμαστεί σε βάθος δύο μέτρων μέχρι 60 λεπτά και σε διαφορετικά περιβάλλοντα νερού, όπως μπανιέρες, πισίνες, υδρομασάζ, ωκεανούς, αρκεί να μην το ξεχάσετε για πολύ ώρα μέσα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο αίτημα των χρηστών του Kindle μέχρι σήμερα, και τελικά, μετά από πολλά χρόνια, αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη. Βέβαια, επειδή η συσκευή έχει μια θύρα USB για φόρτιση, η Amazon συστήνει στους χρήστες να το τοποθετούν σε όρθια θέση μετά τις βουτιές του, έτσι ώστε το νερό να κυλά προς τα κάτω, αν και η στεγανότητά του δεν θα επιτρέπει στο νερό να μπαίνει βαθιά στις ευαίσθητες πλακέτες του. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την εφαρμογή Kindle στο κινητό σας, θα έχετε μια μικρή αίσθηση του πώς λειτουργεί η ηχητική εμπειρία στο νέο Oasis. Μπορείτε να αγοράσετε βιβλία και να τα κατεβάσετε κατευθείαν στο Kindle σας και στη συνέχεια να «παίζετε» με ένα διακόπτη μεταξύ της ανάγνωσης και της ακρόασης. Τα βιβλία μπορείτε να τα αγοράσετε ένα προς ένα ή να χρησιμοποιήσετε την μηνιαία εγγραφή Audible. Δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών στη συσκευή, άρα ηχεία Bluetooth ή ασύρματα ακουστικά είναι η μόνη σας επιλογή.

Το νέο μοντέλο κοστίζει 250 δολάρια για τα 8GB, τα οποία πρέπει να είναι άφθονα για όλους τους λάτρεις των audiobooks, αλλά εάν είστε από εκείνους που θέλετε να έχετε μαζί σας μια δεκαετία από τίτλους βιβλίων, τότε τσεκάρετε τα 32GB στα 280 δολάρια.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM