Ο Μακρόν γυμνός στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου γκέι περιοδικού της Γαλλίας

Ο Μακρόν γυμνός στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου γκέι περιοδικού της Γαλλίας Facebook Twitter
0

Είναι φυσικά φωτομοντάζ (με τον ίδιο τρόπο που το περιοδικό Advocate της Αμερικής είχε "ξεγυμνώσει" τους Μπιλ Κλίντον και Αλ Γκορ πριν τις εκλογές του '92) για να στηριχθεί ο Μακρόν στις προσεχείς εκλογές. 

Το Garcon (Αγόρι) πήρε το πρόσωπο του υποψηφίου για τις Προεδρικές Γαλλικές Εκλογές και το έβαλε στο σώμα ενός μοντέλου, τονίζοντας ότι η Λεπέν -πέρα απ' την ομοφοβική στάση της- σκοπεύει να περιορίσει δραστικά τα LGBT δικαιώματα καταργώντας το δικαίωμα στο γάμο.

 

«Η κοινότητα των ΛΟΑΤ θα έχει πάντα την υποστήριξή μου» έχει δηλώσει ο Μακρόν, και τον στηρίζει η μεγάλη πλειοψηφία τους.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που για τους δικούς τους λόγους προτιμούν τη Λεπέν, και δεν το κρύβουν...

  

  

Lgbtqi+
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM