Free the penis στο Game of Thrones (NSFW)

Free the penis στο Game of Thrones (NSFW) Facebook Twitter
Το πρώτο close up σε πέος ηθοποιού που έχει γίνει ποτέ στη σειρά.
0

Έγιναν τόσα πολλά στο 5ο επεισόδιο του έκτου κύκλου και ήταν τόσο εντυπωσιακή η τελευταία σκηνή, ώστε πέρασε λίγο στο ντούκου το πρώτο close up σε πέος ηθοποιού που έχει γίνει ποτέ στη σειρά. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που σου φαίνεται κάτι αξιοπερίεργο που θέλεις να σχολιάσεις, στο τέλος του επεισοδίου με όλα αυτά που συμβαίνουν σχεδόν το έχεις ξεχάσει, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη σκηνή δεν σχολιάστηκε όσο θα περίμενε κανείς. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει γυμνό το Game of Thrones, αλλά αυτό ακριβώς που δείχνει το παρακάτω jpg δεν το είχαμε ξαναδεί.

Σχολιάζοντας τις αμέτρητες γυμνές σκηνές της σειράς, η ηθοποιός Emilia Clarke που υποδύεται την Daenerys Targaryen δήλωσε πρόσφατα ότι θα προτιμούσε αντί να κόψουν το άφθονο γυναικείο γυμνό, να έχει την ευκαιρία να δει και αντρικό σε ίση ποσότητα (το 4ο επεισοδίου του 6ου κύκλου έκλεινε με την Daenerys να βγαίνει ολόγυμνη μέσα από τις φλόγες). «Ελευθερώστε το πέος!» είπε.

Create, Discover and Share GIFs on Gfycat

Το γυμνό πέος δεν ανήκει σε κάποια από τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας, ανήκει σε έναν νεαρό ηθοποιό που παίζει το ρόλο ενός… ηθοποιού που υποδύεται τον αχώνευτο Τζέφρι στην παράσταση ενός μπουλουκιού που σατιρίζει τις περιπέτειες της οικογένειας Σταρκ μπροστά στα μάτια της Arya.

Στην σκηνή του close up, ο νεαρός ηθοποιός τσεκάρει το πέος του για κονδυλώματα.

Μ.Ηulot
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ