Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν μια πραγματικά εύστοχη σύγκριση

Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν μια πραγματικά εύστοχη σύγκριση Facebook Twitter
14

Στο Ράδιο Αρβύλα χτες είχαν ένα Τοπ-10 με παλιές δηλώσεις του Τσίπρα, που μοιάζουν εξαιρετικά επίκαιρες για όλους τους λάθος λόγους. Είχαν τα κλασικά, κάποια που έβαλα τις προάλλες (πχ. για το ΕΚΑΣ) αλλά είχαν κι ένα διαμαντάκι, σχετικά με τους βουλευτές που ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αλλά ταυτόχρονα μας λένε ότι ένιωσαν όπως τότε που κατουρήθηκαν στο σχολείο, ότι θρηνούν κλπ. 

Τον καλύτερο σχολιασμό για όλους τους πειθήνιους αλλά κλαψιάρηδες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει -προκαβολικά- ο ίδιος ο Αλέξης, μιλώντας (σωστά) για τους αντίστοιχους των προηγούμενων κυβερνήσεων...

Δείτε το απίθανο απόσπασμα απ' το 2011:

(Και στο καπάκι, στο Ράδιο Αρβύλα έβαλαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προχτές είπαν στη Βουλή "αισθάνομαι χάλια, δε συμφωνώ αλλά θα ψηφίσω", τον υπουργό Σπίρτζη να λέει ότι πονάει αλλά θα το κάνει, τον Δημαρά να λέει "θρηνώ αλλά θα ψηφίσω" κι έναν άλλον δευτεροκλασάτο βουλευτή του κόμματος που είπε ότι δε συμφωνεί με ένα άρθρο αλλά ψηφίζει το νομοσχέδιο διότι αν δεν το έκανε θα έκανε το χατήρι της αντιπολίτευσης (!).

Πάντως έτσι γίνεται πάντα. Ως αντιπολίτευση κατακεραυνώνεις τους κυβερνητικούς βουλευτές που δεν ψηφίζουν κατά συνείδηση, αλλά όταν γίνεσαι κυβέρνηση έτσι και βουλευτής σου τολμήσει (αντί να κλαίγεται και να ψηφίζει) να καταψηφίσει κάτι, τότε απαιτείς την παραίτησή του και τον κατηγορείς πως υποκλέπτει την έδρα. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη με την Βασιλική Κατριβάνου, που το Μαξίμου έξαλλο απαίτησε να παραιτηθεί. Το έκανε, αλλά πολλοί την κατηγόρησαν πως παραιτήθηκε αργοπορημένα, και πως έκανε την επανάστασή της μόνο αφού ψήφισε το Μνημόνιο Τσίπρα. Εγώ ευχαριστώ την τύχη μας που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα και που δεν έφυγε, πχ. μαζί με αυτούς του ΛΑΕ. Η κα Κατριβάνου, με τον αγώνα της για τους πρόσφυγες και το Σύμφωνο Συμβίωσης, τίμησε το Κοινοβούλιο με τη δράση της. Αν είχε παραιτηθεί νωρίτερα δεν ξέρω αν το μοναδικό, χειροπιαστό καλό της κυβέρνησης (το Σύμφωνο) θα είχε έρθει ποτέ στη Βουλή - και πιστεύω πως ακόμα κι αν είχε έρθει, κάποτε, θα ήταν χειρότερο απ' αυτό που με επιμονή η Βασιλική Κατριβάνου και μια χούφτα ακόμη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν παρ' όλες τις αντιδράσεις. 

Το πρόβλημα είναι πως η Κατριβάνου εξωθείται εκτός Βουλής για να μπει ο Κυρίτσης, ο κλασικός ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που ταυτόχρονα κλαψουρίζει για να μας πείσει ότι δεν του αρέσουν όσα ψηφίζει. (Περιέγραψε τη στιγμή που ψήφισε το Μνημόνιο Τσίπρα ως την πιο εξευτελιστική στη ζωή του: «Περισσότερο κι απ' όταν κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού.» Παρόλα αυτά είναι βέβαιο πως και Μνημόνιο θα ξαναψηφίσει και ό,τι του πει το κόμμα θα κάνει, σαν καλό παιδί...)

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ