Αυτό το βίντεο ΙΣΩΣ σας κάνει να πείτε «Πάτα το Κιμ!»

Αυτό το βίντεο ΙΣΩΣ σας κάνει να πείτε «Πάτα το Κιμ!» Facebook Twitter
8

Δεν έγινε καμιά ζημιά ευτυχώς, αλλά πάντα τέτοιες εικόνες, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης, είναι μια επίδειξη νεοπλουτίστικης αναισθησίας.

Δεν ξέρω αν αυτοί που τα πλήρωσαν ήταν απ’ αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για την αύξηση του ΦΠΑ στα ποτά (καθόλου δεν αποκλείεται) όμως ως εικόνα – το να ξοδεύουν ακριβά ποτά για να βάλουν φωτιά σε κλειστό χώρο στο όνομα της ελληναράδικης διασκέδασης -οι σαμπάνιες έκαναν τοίχο μπροστά στον καλλιτέχνη- με κάνει να εύχομαι στα κρυφά μερικά μνημόνια ακόμα στους συγκεκριμένους...

Αυτό το βίντεο ΙΣΩΣ σας κάνει να πείτε «Πάτα το Κιμ!» Facebook Twitter

«Ήταν η στιγμή που λάτρης του Γιώργου Βελισσάρη έκανε την κίνηση χωρίς δεύτερη σκέψη και έγινε κόλαση στο πανηγύρι » περιγράφει γλαφυρά τη σκηνή το Flashstars της Πάτρας.

«Η παραγγελιά ήταν η αιτία που μαζεύτηκαν όλοι οι σερβιτόροι πάνω στην πίστα και να άρχισαν να καίνε τα μπουκάλια ουίσκι που τα έπερναν μέσα απο κούτα .

Το τραπέζι λαμπάδιασε και ένας απο τους σερβιτόρους ήταν εκεί με ρόλο πυροσβέστη , πετώντας κάθε φορά νερό πάνω στα πανέρια απο λουλούδια που καιγόντουσαν.»

 


 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ