Δεν θα πιστέψετε τις ηλιθιότητες που έγραψε η Sun για το πώς μοιάζει η Shannen Doherty σήμερα

Δεν θα πιστέψετε τις ηλιθιότητες που έγραψε η Sun για το πώς μοιάζει η Shannen Doherty σήμερα Facebook Twitter
8

Σίγουρα έχετε δει τέτοιους τίτλους όπως αυτός που παρωδώ με την ατάκα του τίτλου μου, του στυλ «δεν θα πιστέψετε πώς έγινε ο τάδε» και μέσα σημερινές του φωτογραφίες που δείχνουν ότι μετά από 25 χρόνια δεν είναι πια νέος. Τις περισσότερες φορές όμως θα πιστέψετε μια χαρά το πώς έγινε, μιας και απλά θα μοιάζει λίγο πιο μεγάλος, απλά ο τίτλος θα έμπαινε έτσι κι αλλιώς για να κάνετε κλικ. Κι ενώ λατρεύω τα τότε και τώρα, και έχω βάλει μερικά -με αγαπημένη μου τη Μπριζίτ Μπαρντό που αρνείται να κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επέμβαση/αλλοίωση στο πρόσωπό της και παραμένει η χαρά της ζωής- φροντίζω πάντα να αποφεύγω την εύκολη κοροϊδία.

 

Τα καλυμμένα «Χαχα, θυμάστε αυτήν τη γκομενάρα; Σήμερα είναι πατσαβούρα» ή «Δε θα πιστέψετε τι τόφαλος έγινε ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ» που κρύβονται πίσω απ' την μιντιακή κουλτούρα του κραξίματος των σελέμπριτι ακολουθεί και η Sun στο ίντερνετ. Και κανείς δεν περίμενε τίποτα καλύτερο απ' αυτήν, όμως αυτό που συνέβη με την ηθοποιό (Beverly Hills 90210, Charmed κ.α.) ξεπέρασε κάθε όριο. 

'You Won't Believe What Shannen Doherty Looks Like Now!' ήταν ο τίτλος ονλάιν άρθρου της εφημερίδας. 

 

Δεν θα πιστέψετε τις ηλιθιότητες που έγραψε η Sun για το πώς μοιάζει η Shannen Doherty σήμερα Facebook Twitter
Η λεζάντα υποστηρίζει πως δεν δικαιολογείται μια 45χρονη να δείχνει έτσι.

Και μέσα, μαζί με τις φωτογραφίες, έγραφε: 

«Παρελθόν είναι η μαλακή πορσελάνινη επιδερμίδα της και τα λαμπερά μαλλιά της, και στη θέση τους βλέπουμε ένα κουρασμένο πρόσωπο και μια χάλια, αχτένιστη χαίτη.»

 

 

Δεν θα πιστέψετε τις ηλιθιότητες που έγραψε η Sun για το πώς μοιάζει η Shannen Doherty σήμερα Facebook Twitter

 

Δεν ξέρω αν είναι σκάνδαλο να έχει μια γυναίκα κουρασμένο πρόσωπο, αχτένιστα μαλλιά και να μεγάλωσε, αλλά συγκεκριμένα η Shannen Doherty ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ και παλεύει μ' αυτόν -όπως είναι γνωστό- εδώ και καιρό!

Η φωτογραφία είναι από μια σπάνια εμφάνιση σε fan convention όπου εξήγησε πως δεν μπορεί να δουλέψει αυτήν την εποχή λόγω των παρενεργειών της θεραπείας της - απ' όπου και το «κουρασμένο της πρόσωπο». Η δε χαίτη -όπως την αποκάλεσε χλευαστικά η Sun αγνοώντας ότι η ηθοποιός έχει καρκίνο- είναι φυσικά περούκα, μιας και τα μαλλιά της έχουν πέσει απ' τις χημειοθεραπείες. 

Επίσης, η Sun προώθησε την μη κολακευτική φωτογραφία με το ζαρωμένο πρόσωπο (πιθανότατα από φάση που γελούσε ή έκανε γκριμάτσα) σα να είναι η κανονική, μόνιμη εμφάνιση της Doherty, ενώ υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες, πολύ πιο «κανονικές της», πχ. η κάτω δεξιά. 

 


 

Στη μανία μας να κατεδαφίζουμε είδωλα και να κοροϊδεύουμε τους διάσημους όταν στραβοπατούν ή όταν «ασχημαίνουν» είναι αναπόφευκτο να κάνουμε τέτοιες προσβλητικές γκάφες. Η Sun κατέβασε το άρθρο έκτοτε (υπάρχει ακόμα σωσμένο στο google), αλλά -φυσικά- δεν απολογήθηκε. 

 

Είναι ένα μάθημα για όλους μας. Καθώς η κουλτούρα του κουτσομπολιού επικρατεί, ας υπάρχει τουλάχιστον μια αυτοσυγκράτηση όταν δε γνωρίζουμε τι μπορεί να περνάει ο άλλος. 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ