Σούπερ γκάφα: O Eυαγγελάτος έπαιξε σκηνή απ' την κωμική ταινία The Ιnterview ως αληθινή!

Σούπερ γκάφα: O Eυαγγελάτος έπαιξε σκηνή απ' την κωμική ταινία The Ιnterview ως αληθινή! Facebook Twitter
9

Ένα λαθάκι έγινε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Έψιλον, για το οποίο με ενημέρωσε ο αναγνώστης μας Βασίλης Β. Μάλλον δεν εμπίμπτει στην κατηγορία Fake News (δηλαδή πλαστά νέα που διακινούνται από διάφορους που γνωρίζουν πως είναι πλαστά) γιατί είμαι σίγουρος πως δεν έγινε επίτηδες το μπέρδεμα. 

Η κωμική ταινία The Interview με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ εξαιτίας απειλών από Βορειοκορεάτες χάκερς που ήταν έξαλλοι για το πώς παρουσιαζόταν ο Μεγάλος τους Ηγέτης στο φιλμ (στο οποίο δύο Αμερικανοί πήγαιναν στην Β. Κορέα για να τον δολοφονήσουν). Κυκλοφόρησε όμως ονλάιν και κατεβάστηκε εκατομμύρια φορές, υπερνικώντας το εμπόδιο της λογοκρισίας που με τις απειλές είχε προσπαθήσει η Β. Κορέα να επιβάλλει. 

Είναι μια ταινία πασίγνωστη, και η χιουμοριστική αρχή της (με ένα κοριτσάκι να τραγουδάει ένα υπερβολικά μοχθηρό ύμνο) είναι πολυσυζητημένη και σχεδόν εμβληματική. 

Αυτήν την σκηνή, απ' την Χολιγουντιανή κωμωδία του 2014 έπαιξαν οι ειδήσεις του Έψιλον, με τον εξής καταπληκτικό τρόπο! (Ακούστε και τι λένε)

Σουρεαλιστικό αριστούργημα :)

UPDATE 1: Μπράβο για την ξεκάθαρη συγγνώμη και την αναγνώριση του λάθους, χωρίς 'ναι μεν αλλά'. 
(Δε μας λύνουν την απορία βέβαια για το πού στην ευχή το βρήκαν και το πέρασαν για αληθινό)

UPDATE 2: Και ο Αντώνης Σρόιτερ στο δελτίο του Alpha έκανε ακριβώς την ίδια γκάφα! 

Mικροπράγματα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ