«Γιατί πηδιούνται όλη την ώρα;» - Τηλεκριτική στα Γρήγορα, για την πρεμιέρα του σίριαλ Τατουάζ

«Γιατί πηδιούνται όλη την ώρα;» - Τηλεκριτική στα Γρήγορα, για την πρεμιέρα του σίριαλ Τατουάζ Facebook Twitter
3

Απ' ό,τι φαίνεται, μια καινούργια σαπουνόπερα (μετά το Μπρούσκο) του Ανδρέα Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου έκανε πρεμιέρα χτες στον Alpha και όλοι μιλούν γι' αυτήν. Έκανε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, και είναι από χτες το βράδυ Νο1 στα trending topics του ελληνικού twitter. 

Να πώς την περιγράφει ο Alpha:

Το Τατουάζ είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες...

Η Άννα (Δανάη Παππά) είναι παντρεμένη με τον Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Απογοητευμένη από τον γάμο της, αποφασίζει να πάει διακοπές με τη φίλη της, την Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) στην Ελλάδα, με σκοπό να συναντήσει τον Αλέξανδρο (Στέφανος Μιχαήλ) με τον οποίο έχουν γνωριστεί εδώ και ένα χρόνο μέσω Facebook. Η συνάντησή τους θα γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η Άννα με την Νικόλ θα περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες μέρες στην Αίγινα, μέχρι τη στιγμή που ο Αλέξανδρος θα εξαφανιστεί. Η Άννα, γεμάτη αγωνία, θα απευθυνθεί στους γονείς του, τον Παύλο (Γιώργος Παρτσαλάκης) και την Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου). Και οι τρεις μαζί θα ψάξουν τον Αλέξανδρο στο σπίτι του. Εκεί θα τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη...

Λίγες μέρες μετά εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η Άννα. Το γεγονός αυτό θα αναγκάσει τον Θεοχάρη (Απόστολος Γκλέτσος), πατέρα της Άννας, να έρθει στην Ελλάδα, για να την αναζητήσει. Η νέα σύντροφός του, Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) του συμπαραστέκεται αναλαμβάνοντας να φροντίσει την Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), γυναίκα τού Θεοχάρη και μητέρα της Άννας, η οποία αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

 Και, να πώς περιγράφουν τη σειρά αυτοί που την είδαν...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mικροπράγματα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Σε σειρα με τιτλο "τατουαζ" απορείτε γιατι πηδιουνται συνεχεια...να υποθεσω ότι η επομενη απορια θα είναι γιατί οι πρωταγωνιστες είναι τοσο μοντελιστικα ομορφοι....Φανταζομαι τι απορίες θα ειχατε στην ταινία η Χιονατη και οι 7 βαρβατοι.Κλασσικο softporn για την τηλεόραση είναι...προ internet αυτο ήταν το υποκαταστατο των "πονηρων" κινηματογράφων. Βαλτε ουισκακι και απολαυστε το με χιπστερικη ρετρο διαθεση.
Αρχικα, να πουμε συγχαρητηρια στον Alpha, οπυ παρολο που κραταει ακομα τον Βερύκιο, επενδυει στην ελληνικη μυθοπλασια και δεν κανει αρπαχτες τυπου σαρβαιβαλ/σαρβαιβορ κτλ.. Στο ερωτημα "Γιατι πηδιουνται ολη την ωρα?" θα απαντουσα γιατι μπορουν.. Λιγο καλαμπουρακι τωρα..Η πρωταγωνιστρια δεν τοχει αλλα ο νεαρος απαιχτος.. Μετα δε απο την εξομολογηση μιας φιλης μου που βλεπαμε προχτες το πρωτο επεισοδειο, η οποια μου λεει "τωρα καταλαβα οτι τοσα χρονια υποκρινομουν.." υποκλινομαι. Στα του σηριαλ τωρα.. Πολλη διαφημιση (κατανοητο) πολλη ψυχρα μωρ' αδερφακι μου δεν πειθουν ορισμενοι, οι σκηνες τού σεξ πειθουν και παραπειθουν, ο Παρτσαλακης δεν προχωρησε μετα τον ακαλυπτο, τα συρτακια δεν τα πολυκαταλαβα, ο γκλετσος οταν βριζει στην πραγματικη ζωη δεν λεει τοσο μεγαλες προτασεις (σορι τωρα ρε παιδια, αλλα το κομμα του τι κανει? εσεις που ειστε της δουλειας και τα ξερετε) και η αληθεια ειναι οτι δεν μπινελικωνεις τον αλλον ετσι. Η παπουλια καλη αλλα λιγο κρυα ρε παιδι μου.. Η αλικακη καλυτερη απο ολους, εκτος απο τον πρωταγωνιστη που απο οτι ακουω βελτιωθηκε πολυ απο το προηγουμενο σηριαλ που επαιζε.. Ενταξει, να σοβαρευτουμε, προκειται για μια καθημερινη σειρα, μας κραταει παρεα, ειναι λιγο ξενη για μας αλλα μια χαρα για την ζωη ενος κύπριου, και βεβαιως κλασεις ανωτερη απο τα ριαλιτι της κακιας ώρας. Βλεπεται ευχαριστα, και του ευχομαι καλοταξιδο και να στεριωσει. Οσο για το καστ η ιδια φιλη μου μου λεει οτι σας παρακαλει, εσας που ειστε της δουλειας, να παρακαλεσετε τον παραγωγο να βαλει μεσα και τον Πολυδεροπουλο που τον αγαπα πολυ.. Σας ευχαριστω..
Και ναι, είμαι από τους άτυχους που το έβλεπαν στο σαλόνι μαζί με γονείς ευελπιστώντας ότι θα ανοίξει η γη να με καταπιεί. Αφού αυτό δεν έγινε, έφυγα στα μισά του επεισοδίου διαμαρτυρόμενη στους γονείς για το "τι πράγματα είναι αυτά" μπας και πιστέψουν ότι δεν είχα ιδέα τι συμβαίνει. Η απάντηση της μάνας μου ήταν "ε και τι θες να δούμε, θα το κάνουν, θα ξεθυμάνουν, θα δούμε και λίγο ίντριγκα".