Αυτοσυνέντευξη: Ο Νίκος Περάκης δίνει στον εαυτό του όλες τις απαντήσεις που μετράνε

Αυτοσυνέντευξη: Ο Νίκος Περάκης δίνει στον εαυτό του όλες τις απαντήσεις που μετράνε Facebook Twitter
0

Ο Νίκος Περάκης είναι απ' τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους για κουβέντα. Μην τον ακούτε που λέει πως δεν θέλουν οι δημοσιογράφοι να μιλούν μαζί του – αντιθέτως.

Δική του, τέλεια, ιδέα ήταν η αυτοσυνέντευξη, κι ας αυτοσαρκάζεται στο ξεκίνημά της.

Η αφορμή που του ζήτησα να κάνουμε κάτι είναι το νέο του φιλμ, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, που βγαίνει τώρα στους κινηματογράφους.

Πρέπει να έχω κουράσει πολύ τους δημοσιογράφους για ν΄ αποφεύγουν να μου πάρουν συνέντευξη, ίσως για το λόγο ότι οι ταινίες μου μοιάζουν και είναι αναγκασμένοι να με ρωτάν τα ίδια και τα ίδια: Λίγο για την κρίση, λίγο για πολιτική, ολίγο σεξ και για μερικά κοινωνικά και θεσμικά θέματα, όπως για το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την ΕΡΤ, το Υπουργείο Πολιτισμού κλπ. Πώς να μην πέσει η κυκλοφορία; Τώρα που όλοι απέκτησαν διαδικτυακές σελίδες, ήλπιζα ότι τα πράγματα θα καλυτέρευαν, αλλά προχθές με αφορμή το SUCCESS STORY, το γραφείο τύπου μου ζήτησε ξαφνικά να κάνω μια αυτοσυνέντευξη. Προφανώς δεν ήταν κανένας και καμία δημοσιογράφος διατεθειμένοι να μου την πάρουν. Μα ούτε μια ασκούμενη ρεπόρτερ δεν βρέθηκε;

Διαβάστε τη συνέχεια στα Μικροπράγματα

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ