Κυβερνοχόνδριοι όλου του κόσμου ενωθείτε (και διαβάστε )

Κυβερνοχόνδριοι όλου του κόσμου ενωθείτε (και διαβάστε ) Facebook Twitter
0

Διάβασα την Κυβερνοχόνδρια, μια μικρή, εξαιρετικά εικονογραφημένη ιστορία για μεγάλους, όταν μου τράβηξε την προσοχή το όνομά της. Υπήρξα υποχόνδριος (και κατ' επέκταση κυβερνοχόνδριος) για μια δεκαετία περίπου, τρέμοντας για κάθε παραμικρό -ανύπαρκτο συνήθως- σύμπτωμα.

Έμπαινα στο ίντερνετ και προσπαθούσα να βρω στοιχεία πως ΔΕΝ ήταν θανατηφόρος καρκίνος, αλλά το ίντερνετ ήταν αμείλικτο: πάντα ήταν θανατηφόρος καρκίνος, ακόμα και ένα τσίμπημα κουνουπιού. (Τελικά πήγα σε ψυχίατρο, βρήκα τι έφταιγε, έκανα θεραπεία, πήρα και φαρμακευτική αγωγή και έχει 7 χρόνια που ησύχασα.)

Γελούσα πολύ με τα χάλια μου, και γι' αυτό μ' άρεσε ακόμα περισσότερο το βιβλίο.

Κυβερνοχόνδριοι όλου του κόσμου ενωθείτε (και διαβάστε ) Facebook Twitter

Στο εξώφυλλό του δεν αναφέρονται ονόματα, κι έτσι έψαξα να βρω τους δημιουργούς της και να μάθω μερικά πράγματα απ' αυτούς...

— Καταρχάς, ποιοι κρύβεστε πίσω απ' το βιβλίο;

Τρεις φίλοι και συνάδελφοι στο δημιουργικό γραφείο S & Team: ο Βαγγέλης Σπηλιόπουλος (εκδότης), η Αλεξία Κομματά (κειμενογράφος) κι η Αγγελική – Gigi – Θεοδώρου (γραφίστρια). Στην πραγματικότητα, βέβαια, πίσω από την ιστορία μας κρύβονται κι άλλοι αγαπημένοι άνθρωποι που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης, όπως η επιμελήτρια κι η τυπογράφος μας.

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ