Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot

Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot Facebook Twitter
1

 

Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot Facebook Twitter

Οι Pussy Riot μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι το οποίο είναι αφιερωμένο στo αιδοίο και παράλληλα ερμηνεύεται ως φεμινιστικός αντίλογος στον σεξισμό του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο του Straight Outta Vagina κυκλοφόρησε την Τρίτη και ακολουθεί όπως ήταν αναμενόμενο προκλητικό ύφος σε στίχους και σκηνοθεσία.

Η Nadya Tolokonnikova, που εμφανίζεται σε κάποιο στιγμιότυπο με ράσα, είπε πως ήθελε να γράψει ένα τραγούδι που θα εξυμνεί τον γυναικείο κόλπο και παράλληλα δήλωσε: "Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απάντηση στον Τραμπ. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της ισχυρής γυναικείας σεξουαλικότητας είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιονδήποτε λαϊκιστική, μεγαλομανή άντρα... Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ".

Στην επίσημη περιγραφή του βίντεο στο Youtube αναφέρεται πως το αιδοίο είναι το νέο πέος ενώ όπως αναφέρει ο Guardian, σύντομα θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη βίντεο που θα σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τις ΗΠΑ και την Ρωσία και την αυξανόμενη επιρροή του λαϊκισμού και του εθνικισμού.

"Οι πολιτικοί υμνούν την ισχυρή ηγεσία. Ο Τραμπ υποστηρίζει ανοιχτά τις αυταρχικές μεθόδους του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και αυτό είναι τρομακτικό. Δεν είναι ο κόσμος στον οποίο θέλω να ζήσω" σημειώνει η Tolokonnikova.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια