No Border Στη Μαλακία Που Σας Δέρνει Camp

No Border Στη Μαλακία Που Σας Δέρνει Camp Facebook Twitter
«Μια καλαμαράκια και δύο μπύρες, πάω να σπάσω το Δημαρχείο και έρχομαι»
13

Η πανέμορφη χώρα μας είναι ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Δεν είναι μόνο τα πανέμορφα rooms to let της κυρα-Ρίτσας των Κυκλάδων με την υπέροχη διακόσμηση από σουηδικό ξύλο. Δεν είναι μόνο οι μαγευτικές παραλίες με τις αμέτρητες γόπες τσιγάρων, παγκόσμιο φαινόμενο πολιτιστικής κληρονομιάς. Δεν είναι μόνο η περιβόητη χωριάτικη σαλάτα και το τζατζίκι που μοιράζονται 6 Γερμανοί ως κύριο πιάτο. Πρόσφατα προστέθηκε στην ατέλειωτη γκάμα των τουριστικών δυνατοτήτων μας και ένα νέο είδος τουρισμού: ο Μπαχαλοτουρισμός.

Νοιώθεις καταπιεσμένος στη χώρα σου και θες κάπου να τα σπάσεις για να ξεσκάσεις; Έχεις βαρεθεί το νόμο και την τάξη και θες ένα θεματικό πάρκο όπου θα κυριαρχεί το χάος και η αναρχία; Σε πιέζει η μαμά σου να φας μπριάμ και θες να νοιώσεις ανεξάρτητος και επαναστατημένος; Κανένα πρόβλημα, έλα στη χώρα του Πλάτωνα και Μάρκου Λεζέ και κάνε ό,τι σου γουστάρει. Δεν έχεις λεφτά για ξενοδοχείο, ούτε καν για camping; Κανένα πρόβλημα, θα κατασκηνώσεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δωρεάν. Ναι, αλλά θες και ένα πολιτικό πλαίσιο για να είναι πιο αληθοφανής η περιπέτεια. Έ γι' αυτό σκας; Θα πούμε ότι συμπαραστέκεσαι στους πρόσφυγες, αντιτίθεσαι στην παγκοσμιοποίηση, τον καπιταλισμό, στην κακούργα την κοινωνία βρε αδερφέ.

Τώρα πώς βοηθάς το προσφυγικό βανδαλίζοντας το Πανεπιστήμιο και το Δημαρχείο (!) και στρέφοντας την υπόλοιπη κοινωνία εναντίον σου και εμμέσως δυσφημώντας τον αγώνα και το δράμα τους κανείς δεν ξέρει, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο ατέλειωτο φαν που θα σου προσφέρει η εμπειρία.

Τι κάνει η κυβέρνηση για όλα αυτά; Μα φυσικά σιωπηρά και υπογείως στηρίζει προσβλέποντας στην ψήφο και την συμπάθεια των πιτσιρικάδων και αδιαφορώντας για την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας που έτσι κι αλλιώς άλλοι θα πληρώσουν με τους φόρους τους. Φαντάζομαι σε κάνα χρόνο θα ζητήσει συγγνώμη όπως ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

No Border Στη Μαλακία Που Σας Δέρνει Camp Facebook Twitter
Όταν θες κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να λες μπαρούφες

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο κ. Μουζάλας ζήτησε συγγνώμη από τον προκάτοχό του στο θέμα Νίκο Δένδια διότι κάποτε διαδήλωνε εναντίον του για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα προαναχωρησιακά κέντρα. Τώρα όμως που έγινε εκείνος υπουργός κατάλαβε ότι δεν υπάρχει ένα μαγικό κουμπί που αν το πατήσεις λύνεις όλα τα προβλήματα και το οποίο δεν πατούσε ο Δένδιας επειδή είναι σαδιστής και εν γένει παλιοχαρακτήρας. Κατάλαβε ότι υπάρχουν προβλήματα με τους πόρους, με το Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλα πολλά. Δεν τα ήξερε αυτά μέχρι τώρα, είχε αυταπάτες κι αυτός, είχε καλές προθέσεις μωρέ.

Εγώ νόμιζα ότι συγγνώμη ζητάς όταν πατήσεις κάποιον κατά λάθος, όχι όταν ψεύδεσαι, συκοφαντείς και τελικά καταστρέφεις τη χώρα σου και βασανίζεις δυστυχισμένους ανθρώπους. Και ξέρω ότι κάποιες φορές οι άνθρωποι ζητούν συγγνώμη απλώς για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κάνουν τις ίδιες μαλακίες. Αλλά βλέπεις από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε η πολιτική ευθύνη.

No Border Στη Μαλακία Που Σας Δέρνει Camp Facebook Twitter
Όταν δε μας βγαίνει ο σχεδιασμός θα καταγγέλλουμε αυτόν που τον επινόησε γιατί YOLO

Σε άλλα νέα, πέρασε και η απλή αναλογική αλλά χωρίς τις απαιτούμενες 200 ψήφους για να ισχύσει από τις αμέσως επόμενες εκλογές. Και επειδή δεν έβγαιναν οι 200 ακόμα και με την στήριξη της Χρυσής Αυγής όπως λέγαμε εδώ, οι ακροδεξιοί απέσυραν την στήριξη στο νομοσχέδιο και ο Πρόεδρος της Βουλής έβγαλε ένα πύρινο λόγο όπου με χέρια που τρέμανε και φωνή που έσπαγε, κατηγόρησε όσους τόλμησαν να κάνουν αυτή τη σύνδεση παρόλο που υπουργάρες όλες τις προηγούμενες μέρες θριαμβολογούσαν ότι λείπουν 3 μόλις ψήφοι για να συμπληρωθούν οι 200, συνυπολογίζοντας βεβαίως και αυτές της Χρυσής Αυγής. Κάναμε την ανάγκη φιλοτιμία και σας κουνάμε και το δάχτυλο.

aNameToCome
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ