ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

The lunatics have taken over the asylum. Από τον @aNameToCome

The lunatics have taken over the asylum. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Make America μπουρδέλο again
10

Δεν ξέρω αν είδες την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ αλλά εγώ μόλις έκανα διάλειμμα γιατί από εκείνη την ώρα σκάβω καταφύγιο. Περιμένεις να ακούσεις ένα λόγο που θα σε κάνει να ελπίσεις ότι ο νέος πρόεδρος δεν είναι τόσο μαλάκας όσο έχεις καταλάβει και ακούς ένα δυστοπικό, δυσοίωνο, λαϊκίστικο παραλήρημα γεμάτο μίσος, αλαζονεία, αμετροέπεια και φυσικά πολύ Θεό και πολύ λαό.

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και συ, αλλά όσο πιο μοχθηρά σατανικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο επικαλείται τον Δημιουργό και όσο πιο ιδιοτελής τόσο περισσότερο μιλά εξ ονόματος του λαού.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν φυσικά εκεί και έκανε τη διαδοχή αυτή να μοιάζει χειρότερη κι από εκείνη του Σημίτη από τον Καραμανλή, όπως και η Μισέλ που είχε ένα ύφος σαν να είχε μόλις ανοίξει ένα για τρεις μήνες ξεχασμένο στο ψυγείο τάπερ με μπάμιες. Ο Μπιλ Κλίντον συνελήφθη on camera να κοιτάζει την Ιβάνκα Τραμπ όπως κοιτάζει ο Οβελίξ τα αγριογούρουνα ενώ η καψερή η Χίλαρι δε φτάνει που έπρεπε να βλέπει τον άλλο να ορκίζεται, είχε να υποστεί κι αυτό το ξεφτιλίκι. Την παράσταση έκλεψε πάντως ο Τζορτζ Μπους ο οποίος στη προσπάθεια του να φορέσει ένα αδιάβροχο κόντεψε να γίνει ο πρώτος Πρώην Πρόεδρος που παθαίνει ασφυξία σε επίσημη εκδήλωση.

Δεν ξέρω που οδεύει αυτός ο κόσμος αλλά με ηγέτες σαν τον Τραμπ, τον Πούτιν, την Τερέζα Μέι με το Brexit της, τον Ερντογάν και τον Τσίπρα, η Άνγκελα Μέρκελ φαντάζει σαν τη μοναδική φωνή λογικής σε ένα κόσμο που έχει υποταχτεί στον καλπάζοντα λαϊκισμό. Θα καταφέρει η Γερμανία να κρατήσει ενωμένη την Ευρώπη και τον Δυτικό Κόσμο; Ας το ελπίσουμε αλλά καλού κακού ας τελειώσω κι αυτό το καταφύγιο.

The lunatics have taken over the asylum. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
«Μάντεψε με ποιανού τα έξοδα πάω ταξιδάκι Αμερική χωρίς να έχω καμιά επίσημη συνάντηση»

Στην ορκωμοσία εκπροσωπήθηκε και η κυβέρνηση βέβαια: Ο Νίκος Παππάς συνελήφθη για πρώτη φορά να φοράει γραβάτα γιατί καλή η επαναστατικότητα στην Ελλάδα, αλλά όταν πηγαίνεις στο D.C χωρίς γραβάτα δε μπαίνεις ούτε σε παγωτατζίδικο. Είναι κακό να φοράει υπουργός γραβάτα; Όχι βέβαια, το αντίθετο, επιβεβλημένο και στοιχειώδες είναι. Το γελοίο του πράγματος είναι ότι έχουν ξεφτιλίσει οτιδήποτε ριζοσπαστικό, επαναστατικό και τάχα φιλολαϊκό πουλούσαν στο πόπολο και παριστάνουν τους αριστερούς επειδή δε φοράνε γραβάτα. Αυτά μέχρι χτες βέβαια διότι όταν πηγαίνεις στην κηδεία του Κάστρο μπορείς να πας και χωρίς σακάκι αλλά όταν πας να προσκυνήσεις τον αρχηγό του καπιταλισμού θα βάλεις την γραβατούλα σου και θα πεις κι ένα τραγούδι. Καλορίζικος Νίκο, και σ' ανώτερα.

Όμως ο Νίκος δεν ήταν μόνος του, παρέα του ήταν και το alter ego του, ο Πάνος Καμμένος. Μάλιστα ο Πάνος ήταν τόσο χαρούμενος που θα πήγαινε στην ορκωμοσία ενός τύπου που θα ταίριαζε τόσο στην κυβέρνησ;h του, που ανέβασε μια φωτογραφία για να μοιραστεί τη χαρά του μαζί μας. Πρόκειται για ένα αριστούργημα που αποτυπώνει απόλυτα την αισθητική, την ποιότητα, το ήθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Ο Πάνος έχει απλωμένα τα πόδια του στο απέναντι κάθισμα, χαμογελάει γεμάτος αυτοπεποίθηση, κρατάει στα χέρια του Τα Νέα και έχει σηκωμένο τον αντίχειρα του κάνοντας το σήμα της επιτυχίας. Είναι μέσα στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, απλώνει τις αρίδες του για να μας δείξει ότι είναι δικό του και δείχνει τόσο χαρούμενος με το τρόπαιο στα χέρια του αφού κατάφεραν να βάλουν έναν υπάλληλο τους ως δερβέναγα στην πιο ιστορική εφημερίδα της χώρας που δεν μπορεί να κρατηθεί. Με ένα περίεργο τρόπο ο υψωμένος αντίχειρας του Πάνου είναι ένας υψωμένος μέσος προς όλους τους αντιφρονούντες αλλά και σε όλους τους πραγματικούς αριστερούς αυτής της χώρας. Είναι η καλύτερη φωτογραφία εμετού που έχει τραβηχτεί ποτέ.

The lunatics have taken over the asylum. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
«Δεν σας άκουσα, μήπως έχετε κολλήσει καμιά ομοφυλοφιλία και μιλάτε σα γυναικωτός;»

Παρόμοιες στομαχικές διαταραχές προκάλεσε και η δήλωση του Γεράσιμου Γιακουμάτου ο οποίος όντας ιατρός μας είπε ότι υπάρχει η αυθεντική, γενετικά μεταβιβάσιμη ομοφυλοφιλία και η επίκτητη η οποία μάλιστα είναι και μεταδοτική αν και δεν διευκρίνισε αν μεταδίδεται με σωματική επαφή ή με απλή χειραψία. Μπορεί βέβαια να έχει κάποιο δίκιο ο Μάκης, γιατί εγώ μια φορά που βγήκα με ένα φίλο γκέι, όταν γύρισα σπίτι, χωρίς λόγο έκανα γενική ακούγοντας Μαρινέλλα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Γιακουμάτος και οι δηλώσεις του που απλώς θυμίζουν ότι στην Ελλάδα η Δεξιά ήταν πάντα ένα μάτσο θρησκόληπτοι τσομπάνηδες, είναι ότι η ΝΔ χρειάζεται Γιακουμάτους για να της φέρουν κι αυτές τις ψήφους που είναι δυστυχώς πολλές. Πάντως ο Κυριάκος αποδοκίμασε τις δηλώσεις και τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη πράγμα που ο Μάκης ευτυχώς έπραξε.

The lunatics have taken over the asylum. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
«Μήπως δεν είχα βάλει αρκετά αστεία με γριές που κλάνουν;»

Σε πιο ευχάριστα νέα, η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Αποχαιρετιστήριο δείπνο» κατεβαίνει άρον άρον αφού δεν πατάει άνθρωπος στο θέατρο. Βλέπεις το λούμπεν κοινό του μεγάλου δημιουργού βλέπει μόνο τηλεόραση και αποφεύγει το θέατρο όπως κι οποιαδήποτε μορφή τέχνης όπως ο διάολος το λιβάνι. Όχι ότι φταίει το κοινό για το κατάντημα του κάποτε ταλαντούχου κωμικού που σήκωνε την Ελλάδα στο πόδι με τους Δέκα Μικρούς Μήτσους για να καταλήξει ένας προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε ολόκληρες εκπομπές με γραφήματα για να μας πείσει πόσο μας αγαπάει ο Τσίπρας και πόσο δίκιο έχει. Σάτιρα θα πει να κριτικάρεις την εξουσία, όχι να την γλείφεις.

Ας ελπίσουμε ότι ο Λάκης θα συνέλθει, θα βρει το κέφι του και θα συνειδητοποιήσει σε τι έχει μετατραπεί. Πάντως αφού η παράσταση αυτού του Λαζόπουλου κατεβαίνει λόγω μειωμένης προσέλευσης κοινού υπάρχει ακόμα ελπίδα σε αυτό τον κόσμο.

aNameToCome
10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
"Δεν ξέρω που οδεύει αυτός ο κόσμος αλλά με ηγέτες σαν τον Τραμπ, τον Πούτιν, την Τερέζα Μέι με το Brexit της, τον Ερντογάν και τον Τσίπρα, η Άνγκελα Μέρκελ φαντάζει σαν τη μοναδική φωνή λογικής σε ένα κόσμο που έχει υποταχτεί στον καλπάζοντα λαϊκισμό. Θα καταφέρει η Γερμανία να κρατήσει ενωμένη την Ευρώπη και τον Δυτικό Κόσμο; Ας το ελπίσουμε αλλά καλού κακού ας τελειώσω κι αυτό το καταφύγιο."1. Πολύ ευρηματικό τρόπο έχεις να προωθείς τον Τσίπρα (Τσίπρας , Τραμπ, Μει, Πούτιν , Ερντογάν - όλοι στο ίδιο τσουκαλι). Με ξεπερνάει ... lol2. Ότι κι αν πιστεύεις για τον Τράμπ δύο είναι οι εκδοχές. Η θα βγει πολύ καλύτερος από αυτό που νομίζεις ή πολύ χειρότερος. Στανταράκι είναι ότι πρόκειται για ακραία περίπτωση. Καλή ή κακή. Μέχρι τότε βάστα μικρό καλάθι.3. Όχι ... δεν είναι στραβός ο γιαλός ... στραβά αρμενίζουν οι Γερμανοί. Με τις εμμονές και την αλαζονεία τους οδηγούν στη διάλυση της ΕΕ!
Πολύ καλό σας βρίσκω @aNameToCome.A..να πω μονάχα πως δεν πολυπιστεύω πως ο Monsieur Lazopoulos μπορεί να συνειδητοποιήσει σε τι έχει μετατραπεί.Συνειδητότατα το' παίξε το παιχνιδάκι, του προπαγανδιστή, διότι πουλούσε βεβαίως βεβαίως.Τώρα που δεν πουλάει πιά, πιθανά να βρει κάποιον άλλο ρόλο ,κοινό όμως, δεν νομίζω πως θα ξαναβρεί.Το τερμάτισε βλέπεις εντελώς.Από την άλλη οκ,δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά με τα μυαλά που κουβαλά η πλειοψηφία των συνελλήνων..
Δεν ξέρω που οδεύει αυτός ο κόσμος αλλά με ηγέτες σαν τον Τραμπ, τον Πούτιν, την Τερέζα Μέι με το Brexit της, τον Ερντογάν και τον Τσίπρα, η Άνγκελα Μέρκελ φαντάζει σαν τη μοναδική φωνή λογικής σε ένα κόσμο που έχει υποταχτεί στον καλπάζοντα λαϊκισμό. Θα καταφέρει η Γερμανία να κρατήσει ενωμένη την Ευρώπη και τον Δυτικό Κόσμο Πηγή: www.lifo.grχαχαχα οντως? μηπως η Ευρώπη άρχισε να διαλύεται απο τα μέτρα της Γερμανίας ? λίγο προπαγανδιστική παραγραφος αν μη τι αλλο....
Σωστός ο kingkong, τα χρέη είναι για να χαρίζονται άλλωστε! Άκου λιτότητα! Κανονικά όταν χρεοκοπείς και μπαίνεις σε ύφεση, πρέπει να ανταμείβεσαι με περισσότερα χρήματα! Μα πως δεν το είχα σκεφτεί!
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα ως γνώμονας για την Ευρωπαϊκή λιτότητα όπως μάλλον θα γνωρίζεις. Σε λιτότητα βρίσκεται ένα μεγάλο ποσοστό της Ευρώπης. Παρ' όλα αυτά και ο χειρισμός των Βορείων γειτονικών χωρών που είναι δεξιές και καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα βολεύουν τη πολιτική Μέρκελ διότι έκοψαν τις ροές προς την κεντρική Ευρώπη και επίσης για τον Ερντογάν τον δικτάτορα δεν είδαμε και πολλή Ευρωπαϊκή Δημοκρατία όταν τον έγλυφαν για να διατηρήσει μια συμφωνία που όλους τους κάλυπτε εκτός από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τους νησιώτες του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Παρόλο το Λαζοπουλιστικο ύφος σου στην απάντηση που έδωσες μπήκα στο κόπο να σου εξηγήσω τι εννοούσα.
Λίγο Ελεος kingkong!Έχω πάει σε 8 χώρες της Ευρώπης τα τελευταία 2 χρόνια. Πουθενά δεν έκλεισαν σύνορα, τράπεζες και όλες οι επιχειρήσεις! Πουθενά δεν έβαλαν αριστερά στην εξουσία! Πουθενά δεν κατηγορούν τη Γερμανία για λιτότητα, κατηγορούν ΟΛΟΙ την Ελλάδα για σπατάλη! 5 χώρες υπέγραψαν μνημόνια για οικ. βοήθεια και βγήκαν όλες εκτός από την Ελλάδα! Δεν μας αφήνουν να κάνουμε σοσιαλισμό με τα λεφτά τους προφανώς!Όσο για τις δεξιές χώρες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τι να πω! Μάλλον δεν έχεις επισκεφτεί "δεξιά" χώρα. Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσεις σε "αριστερή"!
@sn07 22.1.2017 19.10Όντως τα χρέη δε χαρίζονται ... βασική όμως προϋπόθεση αποπληρωμής , είναι να υπάρχει αυτός που χρωστάει ώστε να αποπληρώσει κάποτε!23.01.2017 02.00Ναι εντάξει ... ίσως επειδή μόνο στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν τέτοιας έκτασης τιμωρητικά και εκτός κάθε λογικής προγράμματα. Και μη μου πεις για τις "επιλογές μίγματος πολιτικής της κάθε κυβέρνησης" ... τίποτα δεν περνάει χωρίς την "άδεια" των "θεσμών". Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να μας επιβάλλονται περισσότερες ενοχές από αυτές που μας αναλογούν!