Ένας κάφρος στο Μαρούσι! (Καλτ ελληνική πραγματικότητα)

Ένας κάφρος στο Μαρούσι! (Καλτ ελληνική πραγματικότητα) Facebook Twitter
39

Μου το έστειλε η Μάρω που έγραψε:

Γειά σου Άρη!
Η αλήθεια είναι πως ίσως δεν έχει κάποιο νόημα που σου στέλνω τις φωτογραφίες, αλλά μιας και η τροχαία δεν ήρθε ποτέ (τουλάχιστον όσο περίμενα, αν και άφησα τα στοιχεία μου τηλέφωνο δε με πήραν ποτέ) πες ότι στα στέλνω για να αναφωνήσεις, πιθανότητα για πολλοστή φορά στη ζωή σου, "μα, τι κάφρος!"

Το σημείο είναι ελάχιστα μέτρα πιο κάτω από την εφημερίδα "Το Θέμα" (όπου επίσης απευθύνθηκα μήπως ανήκε σε κάποιον εκεί το αυτοκίνητο-όμως φευ! μόνο κάτι ανασηκώματα φρυδιού εισέπραξα). Το πιο τραγελαφικό είναι ότι σε απειροελάχιστη, επίσης, απόσταση βρίσκεται το υπερμεγέθες-ακόμα και για αυτό το τζιπ-πάρκινγκ του Golden Hall.
Υποθέτω ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος είχε λίγα ευρουλάκια να πληρώσει τη στάθμευση, αντί να αναγκάζει μανάδες με καροτσάκια και παπούδες να κάνουν σλάλομ για να κατέβουν τα σκαλιά..

Υ.Γ.1: Το δημοσίευσα στο facebook μπας και κοινοποιηθεί γενικότερα, τυχόν φτάσει στον ίδιο, το δει, καταλάβει το λάθος του και δεν το ξανακάνει (μεγάλωσα με Κάντι-Κάντι και Λώρα Ίνγκλις, να τ' αποτελέσματα..)
Υ.Γ.2: εγκατέλειψα τα τηλεφωνήματα στην τροχαία όταν σκέφτηκα τον τριψήφιο αριθμό του λογαριασμού στο κινητό (.. πατάω και λίγο γη, ενίοτε)

Τον συγχωρώ μόνο αν α. το έκανε για να προλάβει τον έρωτα της ζωής του πριν φύγει για πάντα και β. τον έπιασε κόψιμο.

--------

Και εις ανώτερα! (Στη σκάλα κάποιου ουρανοξύστη μήπως;)

[Πάντως είναι τόσο σουρεαλιστικό αυτό το παρκάρισμα που για λίγο αναρωτήθηκα μήπως ήταν εικαστικό installation...]

*Διαβάστε επίσης: Βρήκε τρόπο ο Μπουτάρης για να πολεμήσει την παράνομη στάθμευση: "Δαγκάνες"!
39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Μα Κυρια μου εσεις που διαμαρτυρεστε ποτε θα καταλαβετε οτι το suv αυτο στην διαφημιση ετσι το δειχνει πανω σε ενα βραχο, δεν εχουμε προχειρο βραχο θα το αφησουμε οπου θελουμε διοτι ετσι.Γιατι ειμαστε αναρχος λαος οπως θα υποστηριζει και ο κατοχος του στο καφε που πηγε να περασει την ωρα του, διοτι σοβαρος ανθρωπος που σεβεται τους συνανθρωπους του δεν παρκαρει ετσι.Α, μα τι λεω σεβασμος; που ακουστηκε σε αυτη την πολη.Αφηστε την τροχαια και παρτε τηλεφωνο την χρυση αυγη και ισχυριστειτε οτι ο κατοχος ειναι αριστερος, θα σας βοηθησουν εμενα μου ξεβουλωσαν τα λουκια με την προχθεσινη βροχη.