Εξοργισμένος με τους Ρεπουμπλικανούς ο Ομπάμα

Εξοργισμένος με τους Ρεπουμπλικανούς ο Ομπάμα Facebook Twitter
2


Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Ομπάμα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC σχετικά με την στάση που διατηρούν οι Ρεπουμπλικανοί, στάση που έχει οδηγήσει σε «shutdown» τις δημόσιες υπηρεσίες των ΗΠΑ.

«Από την αρχή της προεδρίας μου, έχω καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να συνεργαστώ με τους Ρεπουμπλικανούς, βάζοντας μεγάλη δόση μετριοπάθειας στις δηλώσεις μου. Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν πως είμαι πολύ πράος. Προφανώς και έχω εξοργιστεί καθώς αυτή η κρίση είναι εντελώς ανώφελη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα.

«Έχω εξοργιστεί από την σκέψη πως εάν δεν πω σε 20 εκατ. ανθρώπους ότι δεν πρόκειται να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική κάλυψη, το κράτος θα παραμείνει υπό παράλυση εξαιτίας των Ρεπουμπλικανών» πρόσθεσε ο αμερικανός Πρόεδρος τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι η στάση των Ρεπουμπλικανών είναι «ανεύθυνη».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM