Ο ένας στους τρείς πιστεύει ότι μας ψεκάζουν

Ο ένας στους τρείς πιστεύει ότι μας ψεκάζουν Facebook Twitter
8

Ένας τους 3 περίπου πιστεύει ότι μας ψεκάζουν σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysisιs για την εφημερίδα «Έθνος». Το ερώτημα που τέθηκε από την εταιρία ήταν «ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» και το 33,3% δήλωσε ότι συμφωνεί πως γίνεται ρίψη χημικών. Το 58,4% απάντησε ότι διαφωνεί ενώ υπήρξε και ένα ποσοστό 9% που προτίμησε το «δεν ξέρω/δεν απαντώ).

Πιο πολύ φαίνεται να πιστεύουν στους ψεκασμούς οι γυναίκες, καθώς το 38% από όσες ρωτήθηκαν απάντησε ότι γίνονται ψεκασμοί με αέρια. Το ενδιαφέρον επίσης είναι ότι περισσότερο φαίνεται να το πιστεύουν οι νέες ηλικίες (18-24), αλλά και οι αγρότες, οι εργάτες και άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.

Τι ψηφίζουν οι οπαδοί της θεωρίας των ψεκασμών

Από αυτούς που δηλώνουν ότι πιστεύουν στους ψεκασμούς, το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Άλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM