ΤΕΣΤ: Τι θα ζητούσατε για να δεχτείτε να τους βλέπετε 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όλη τη σεζόν;

ΤΕΣΤ: Τι θα ζητούσατε για να δεχτείτε να τους βλέπετε 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όλη τη σεζόν; Facebook Twitter
25

Για κάποιο λόγο έχει γίνει μείζον θέμα η έναρξη των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών. 

 

Το ζευγάρι και στη ζωή Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά πήρε μεταγραφή από το Mega στον Ant1 και συνεχίζει το Πρωινό του. 

Το ζευγάρι και στη ζωή Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού έκανε πρεμιέρα σ' αυτή τη θέση, με το δικό του Πρωινό στο Mega. 

Τα μηχανάκια, έδειξαν 34% μέσο όρο για το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά και 28,1% για Κωστόπουλο - Μπαλατσινού. Στο δυναμικό κοινό 15-44, η διαφορά είναι μικρότερη, μιας και ο Ant1 είναι μπροστά με 32,5%, έναντι 31,9% του MEGA.

Δεν λέμε ότι δεν κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά αλήθεια τώρα:

Πώς θα σας φαινόταν αν έπρεπε από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν τον επόμενο Ιούνιο να τους βλέπετε, κάθε μέρα, επί τρεις ώρες;

[Περίπου 200 εκπομπές = συνολικά 600 ώρες = συνολικά 36.000 λεπτά. Αν βλέπετε βέβαια λάιβ τη μία εκπομπή και βιντεοσκοπείτε την άλλη, για θέαση αργότερα, τα νούμερα διπλασιάζονται.] 

Α) ΥΠΕΡΟΧΟ!

Θα πλήρωνα για να μπορώ καθημερινά να μην κάνω τίποτα άλλο από τις δέκα μέχρι τη μία, παρά μόνο να βλέπω αυτά τα αξιολατρευτα ζευγάρια να συμπεριφέρονται απόλυτα φυσιολογικά (!) στην κάμερα και να συζητούν με τα συμπαθέστατα πάνελ τους. 

Β) ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ!

Θα ζητούσα να με πληρώνουν 10 ευρώ το επεισόδιο, και τότε ίσως το σκεφτόμουν.

Γ) ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Θα δεχόμουν μόνο αν τα εν λόγω πρόσωπα δέχονταν να εξοφλήσουν όλα τα χρέη μου και όλα τα χρέη της οικογένειάς μου, και τότε θα δεχόμουν να υποστώ αυτό το πολύωρο καθημερινό μαρτύριο. 

Δ) ΣΟΥΠΕΡ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ! 

Θα δεχόμουν μόνο αν τα εν λόγω πρόσωπα δέχονταν να εξοφλήσουν όλο το δημοσιονομικό χρέος της Ελλάδας - και τα 389 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Περιμένουμε τις γνώμες σας (και άλλες προτάσεις/απαιτήσεις).

It's Viral
25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Υπάρχει και Ε:Όλα τα παραπάνω + να βρουν λύση στο Government Shud Down των USA πριν προλάβει να επεκταθεί κι έχουμε πάλι τρεχάματα με τράπεζες και οίκους αξιολόγησης..