UPD: Τα ονόματα των δύο νεκρών

UPD: Τα ονόματα των δύο νεκρών Facebook Twitter
37

21:35  Εγιναν μόλις γνωστά τα ονόματα των δύο νεκρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο πρώτος ονομάζεται Μανώλης Καπελώνης, 20 ετων, ο δεύτερος Γιώργος Φουντούλης, 23 ετών.

_________

Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν πριν από λίγο δυο άνδρες  στο Νέο Ηράκλειο στη Λεωφόρο Ηρακλείου.

Πριν από λίγο ο ΑΝΤ1, μετέδωσε ότι τελικά και ο δεύτερος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς και είχε μεταφερθεί στο Αγία Όλγα πέθανε, καθώς ήταν πολύ βαριά τραυματισμένος και οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν. Έτσι οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο ενώ υπάρχει και ένας βαριά τραυματίας.

Το Newsit μεταδίδει ότι οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές με στόχο την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου 436, όπου εκείνη την ώρα υπήρχαν άτομα έξω από τα γραφεία. Τα γραφεία της οργάνωσης ήταν κλειστά και τα ρολά κατεβασμένα μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ, ανοικτά λέει ότι ήταν η Χ.Α..

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλ. Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι τα θύματα είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες διέφυγαν στους δρόμους του Ηρακλείου.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιστόλι της δολοφονίας ήταν των 9 χιλιοστών και ότι από το σημείο των δολοφονιών η αντιτρομοκρατική μάζεψε περίπου 15 κάλυκες.

Ελλάδα
37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM