Τα "καυτά κορίτσια της Πάτρας": 50% σέξι, 50% ξεκαρδιστικά. [#1]

Τα "καυτά κορίτσια της Πάτρας": 50% σέξι, 50% ξεκαρδιστικά. [#1] Facebook Twitter
41

 

Υπάρχει ένα μέσο της Πάτρας, που ειδικεύεται στο να βρίσκει σέξι κοπέλες της πόλης και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους -στις περισσότερες απλώνουν τα χείλια σαν πάπιες, το γνωστό duckface- και να κάνει καταπληκτικές περιγραφές που εξηγούν γιατί είναι σέξι. 

Μου το έστειλε ο Γιώργος Κ. και κατόπιν και η Ζωή, που προφανώς ήξεραν την αγάπη μου για τους άνθρωπους της διπλανής πόρτας που, ελλείψη μεγάλου σταρ σύστεμ, αντιμετωπίζονται σαν σελέμπριτι τεράστιου βεληνεκούς...

Οι περιγραφές για τις κοπέλες (τύπου "Οχ,οχ,οχ Βαγγελίστρα μου") σε κάνουν να φανταστείς πως αυτός που τις έγραψε ταυτόχρονα έκανε και άλλη δουλειά. Δεν χρειάζεται δικό μας σχολιασμός για την white trash αισθητική, ο εν λόγω μπλόγκερ το πετυχαίνει άψογα.

Να μερικά από τα πιο trash παραδείγματα:

Η Ειρήνη Παρίσι Με Μικροσκoπικό Bikini ... Πατέρα Τρέχα Γρήγορα Ο Παππούς Σβήνει !!!

 
Sexy - Hot - Σαρκώδεις χείλη - Καλλίγραμμο σώμα - Εκρηκτική παρουσία και 1000 άλλοι χαρακτηρισμοί έχουν ειπωθεί για την πιο hot εν ενεργεία Πατρινή τραγουδίστρια ... Μετά και την τελευταία φώτο που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook , πλέον σηκώνω τα χέρια μου ψηλά ... Ειρήνη Παρίσι δεν περιγράφω άλλο - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!
 

-----------------------------------

 
 
 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ : Η CLUB DANCER ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΟΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !!!

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε στην εν λόγω club dancer , αφού εδώ και ένα χρόνο περίπου δεκάδες lifestyle blog - site έχουν αναφερθεί στο πρόσωπο της . Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός αφού έχει αναδειχθεί ως η πιο hot χορεύτρια που διαθέτουμε σαν χώρα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ επίσης την γνωρίσαμε μέσα από την σατιρική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ΟΛΑ , καθώς επίσης βρίσκεται στο δυναμικό του Dream City της Αθήνας .

 
 
 
Ελένη Ματζουράνη σου κάνω έκκληση εκ μέρους το αντρικού πληθυσμού της χώρας , ότι υπάρχει  πιθανότητα να υποστούμε καμία καρδιακή προσβολή ( συνυπολογίζοντας και τον αφόρητο καύσωνα ) παράλληλα με την παρουσία σου  , η οποία σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως γήινα αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι από άλλον πλανήτη ... Βιάσου Ελένη διότι θα έχουμε θύματα στην κυριολεξία .
 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ... !!!
 
 
 
 
Αποτελεί την μεγάλη αδυναμία του Patra Gossip News .Gr , γεγονός που ποτέ μας δεν το αμφισβητήσαμε , ίσα ίσα το αντίθετο . Μόλις ανεβαίνει πάνω στην πίστα , αυτόματα τα αντρικά βλέμματα στρέφονται προς αυτήν με απόλυτη ευλάβεια . Το καλλίγραμμο σώμα της δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως είναι βγαλμένα από τα καλύτερα όνειρα των αντρών .  Πάντως σας έχουμε ευχάριστα νέα , αφού σύντομα αναμένεται να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog , τον Τσίπα Ηλία . 
 
 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ 

   
 
  
 
 
τι πόζα!
 
 
 
 
 
 
 
------------------------------------
 
 
 
 
 
-------------------------------------------------------------------
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : Η Kate Katerinaki Σε Ναζιάρικες Φώτο Στο Κρεβάτι ... !!!

 
Φαίνεται πως η νεαρή Πατρινιά Kate Katerinaki ( Facebook ) έχει βαλθεί να μας κάνει με εγκεφαλικό , αφού συνεχώς μα συνεχώς δεν μένει ποτέ στάσιμη , αλλά αντιθέτως ανανεώνει το φωτογραφικό της άλμπουμ στο facebook , αφήνοντας ολόκληρο το αντρικό πληθυσμό της Πάτρας με το στόμα ανοιχτό ...
 
Τελευταίο της επίτευγμα οι 2 νέες sexy φωτογραφίες που ανάρτησε πριν λίγες μέρες  , πραγματοποιώντας ταυτόχρονα νέο ρεκόρ like ... Απολαύστε την !!!
 
 
θεά;
 
 
---------------------------------
 
 
 

Δείτε την Χρύσα Γατάκι Να Γλύφεται Με Την Κολλητή της Ρόζα Ροζίτα Και Όλοι Εμείς Να Ξερογλυφόμαστε ... !!!

 
Η φώτο που θα σας παρουσιάσουμε θα σας προκαλέσει ΣΟΚκαι ΔΕΟΣ , με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει πολύ ψηλά , κοντά στον θεό . Θα έχετε την τιμή να απολαύστε μια από τις πιο hot και παράλληλα γατίσιες club dancer , τηνΧρύσα Χρυσάκι Γατάκι ( Νιάουουου ) να γλύφεται στο στόμα με την κολλητή της ( Rosa Rozita ) , σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο . Παπαπαπα δεν περιγράφω άλλο ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΣ !!!
 
 
 
 
 
 
 
oh, right
 
 
-----
 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ : Δείτε Την Sexy Φοιτήτρια Του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ... !!!

 

Xristina Xristinaki ( Facebook Name ) : Αυτό είναι το όνομα της κοπέλας που επέλεξε το Patra Gossip News . Gr να σας παρουσιάσει για την σημερινή ημέρα . Κατάγεται από την πόλη του Αγρινίου , αλλά πλέον ζει στην Πάτρα , αφού σπουδάζει στο Τμήμα Λογοθεραπείας ( ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ) . Δεν χωράει καμία αμφιβολία , πως πρόκειται για  μια από τις εντυπωσιακές φοιτήτριες της πόλης μας και ο λόγος είναι ο παρακάτω ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!
 
 
 
 
Για ρίξτε και μια ματιά , στο  sexy tatoo που έχει χτυπήσει στο πόδι της ... !!!
 
 
 
 
-------------------------------------------------------
 
 
 
 

Απολάυστε την εκρηκτική << ΕΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ >>

 

Η σημερινή κοπέλα για την οποία θα μπούμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με την εξωτερική της εμφάνιση , λέγεται Έλενα Κωνσταντινίδου . Υπέροχα μάτια , σαρκώδη χείλη καθώς και ένα καλλίγραμμο σώμα το οποίο θα το ζήλευαν ακόμη και τα πιο καταξιωμένα top - model συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα , το οποίο είναι ικανό να σου προκαλέσει έντονους καρδιακούς παλμούς . Μόνο μια ματιά της αρκεί για να νιώσεις ότι πετάς στα σύννεφα , αφού η παρουσία της σε παραπέμπει σε άγγελο . Απολαύστε αμέσως την εκρηκτική ΈΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ μόνο για τους αναγνώστες του Patra gossip News .Gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"η παρουσία της παραπέμπει σε άγγελο"
 
 
 
 
 
-------------------------------
 
 
 

ΡΑΝΙΑ ΡΑΜΑ : Κορίτσι δηλητήριο ... !!!

 
Ράνια Ράμα .... Αυτό είναι το όνομα της εκρηκτικής Πατρινιάς η οποία πραγματικά έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις . Πρόκειται για έναν εκρηκτικό συνδυασμό , αφού η εξωτερική της εμφάνιση , μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως ανεπανάληπτη .
Μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την Άνοιξη, αλλά μια Ράνια Ράμα είναι ικανή να φέρει το καλοκαίρι! Τι κι αν ακόμα ο ήλιος δεν λέει να βγει και τα κρύα να φύγουν; Οι καυτές φωτογραφήσεις της καυτής Ράνια , με μαγιό είναι αρκετές για να σε κάνουν να ιδρώσεις.  Πρόσθεσε ακόμη το πολλά υποσχόμενο βλέμμα, το τέλειο πρόσωπο και τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της και έχεις το τέλειο "πακέτο" γυναίκας.. 
 
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί κάποιος άντρας να αντισταθεί σε ένα τέτοιο πλάσμα .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
41

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
κάτι πρέπει να έχει το νερό εκεί στην Πάτρα..δεν εξηγείται αλλιώς τόση λίμπιντο(ότι σεξουαλικά σκάνδαλα διαβάζω τελευταία,εκεί γίνονται, τυχαίο???)
Εμ δε φταίει κανείς άλλος εγώ φτάιω! Ήθελα να δω τα "καυτά κορίτσια της Πάτρας". Είναι και άρθρο του κ. Δημοκίδη, με τον οποίο αν και διαφωνώ σε πολλά απο αυτά που γράφει γενικώς αναγνωρίζω την αναμφίσβήτητη σοβαρότητά του και εκτιμώ τα κείμενά του, την πάτησα! Έχω λουφάξει στη γωνιά μου και προσπαθώ να συνέλθω. Πέραν όλων των άλλων αναρωτιέμαι αν για τις κοπελίτσες των φωτογραφιών υπάρχει η έννοια του "αρκετό make-up δε χρειάζεται άλλο". Όσο για τα περί αγγέλων, προτιμώ κόλαση και μαστίγωμα για τιμωρία που είδα τις φωτογραφίες!Υ.Γ. Προφανώς και το σχόλιο μου έχει χιουμοριστική διάθεση. Δεν είναι και πολύ κομψό να χλευάζει κανείς αγνώστους κρυμμένος πίσω απο την άνεση που του παρέχει η ανωνυμία.Οι κοπέλες υποθέτω είναι ευτυχισμένες που είναι αυτό που είναι και κάνουν αυτό που κάνουν, οπότε δε μου πέφτει λόγος, απλά προσθέτω ένα ακόμα ελαφρύ σχόλιο σε ένα ελαφρύ άρθρο.(ελαφρύ με την έννοια του άκακου, του χαλαρού)
Εγώ απο το μενού À la carte, θα πάρω το τέσσερα, το επτά, το δεκαέξι και το μπριάμ. Θα το συνοδεύσω με ένα beaujolais nouveau και για γλυκό θα έπέλεγα το δώδεκα.Τι να πρωτοσχολιάσω; το ορίτζιναλ κίτς; την παντελή απουσία εγκεφάλων ή το "η παρουσία της παραπέμπει σε άγγελο";Αντικειμενικά όμως, οι πατρινές δε σέρνουν απλά καράβι, ισιώνουν τα υποβρύχεια του Άκη..
Γραφεις στην πρωτη παραγραφο "Υπάρχει ένα μέσο της Πάτρας, που ειδικεύεται στο να βρίσκει σέξι κοπέλες της πόλης και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους -στις περισσότερες απλώνουν τα χείλια σαν πάπιες, το γνωστό duckface- και να κάνει καταπληκτικές περιγραφές που εξηγούν γιατί είναι σέξι."Εισαι σιγουρος πως το μεσο βρισκει τις σεξι κοπελες κλπ και οχι πως οι κοπελες ή οι...φιλοι τους βρισκουν το μεσο προκειμενου να τις διαφημισουν;
0% sexy, 20% ξεκαρδιστικά (για να χρησιμοποιήσω τον ίδιο χαρακτηρισμό), 30% ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στις υπόλοιπες που δεν είναι έτσι, 50% γελοία......