Το 'Game of Thrones' γίνεται video game

Το 'Game of Thrones' γίνεται video game Facebook Twitter
5

Αν και έχει κυκλοφορήσει ήδη εδώ και ένα χρόνο ένα online video game στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του George R. R. Martin και την πολύ επιτυχημένη μεταφορά τους στην τηλεόραση, η εταιρεία Telltale games, που ευθύνεται και για τη μεταφορά σε video game και του 'Walking Dead', ανακοίνωσε ότι εργάζεται ήδη για την επίσημη version του Game Of Thrones.

Ιδού τι πόσταραν στο Twitter τους πριν λίγο

To επερχόμενο video game της Telltale Games, θα κυκλοφορήσει το 2014 και θα αποτελείται από μια σειρά επεισοδίων, η πλοκή των οποίων θα είναι αυστηρά βασισμένη στο αυθεντικό στόρι. Ο διευθυντής της εταιρείας δήλωσε  πως ήδη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται πως θα δομήσουν την πλοκή με βάση τον κάθε χαρακτήρα και τον τρόπο που ο καθένας τους θα επηρεάζει την εξέλιξη του σεναρίου.

Δείτε το teaser trailer.

[via]

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM