«Λευκή Νύχτα» στο κέντρο της Αθήνας

«Λευκή Νύχτα» στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
12

«Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Αθήνας έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας, βάσει της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πρωτεύουσας, έως τις 11 τη νύχτα.

Ο Σύλλογος καλεί τους εμπόρους «να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν της επέκτασης του ωραρίου και να διενεργήσουν, χωρίς την πίεση του χρόνου, τις εορταστικές τους αγορές».

Ο δήμος Αθηναίων συμμετέχει με μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις πέντε το απόγευμα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

17.00: Συναυλία με τους τενόρους Duo Fina.

20.00: Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων, με τους τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο. Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης.

20.00- 22.00: Παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz.

Επίσης, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23:00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

«Λευκή Νύχτα» είχε διοργανώσει με επιτυχία ο δήμος Ιλίου.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Τι αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
NEWSROOM