Συνελήφθη 28χρονος για τηλεφώνημα-φάρσα στον ΟΣΕ

Συνελήφθη 28χρονος για τηλεφώνημα-φάρσα στον ΟΣΕ Facebook Twitter
2

Συνελήφθη ένας 28χρονος ο οποίος τηλεφώνησε ανώνυμα χθες το βράδυ στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης ενημερώνοντας για βόμβα σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Αθήνας.

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες για δύο ώρες προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Ο 28χρονος ανακαλύφθηκε ότι ήταν επιβάτης του τρένου και τηλεφώνησε μάλιστα μέσα από αυτό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM