Για τους διάσημους Έλληνες που δεν θέλουν να κάνουν χαρούλες με το κοινό

Για τους διάσημους Έλληνες που δεν θέλουν να κάνουν χαρούλες με το κοινό Facebook Twitter
52

 

Για τους διάσημους Έλληνες που δεν θέλουν να κάνουν χαρούλες με το κοινό Facebook Twitter
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη / Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης

Πασίγνωστη ηθοποιός: "Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο, με ενοχλεί!"

 

Αυτός ήταν ο τίτλος άρθρου με μια φωτογραφία ερωτηματικό ως εικονογράφηση. 

Για να μη σας κρατάω σε αγωνία (κατανοώ την προσμονή σας), είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Το θέμα είναι πώς παρουσιάζονται οι δηλώσεις της. Διαβάζουμε:

<<Φαίνεται πως, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αποκάλυψε πριν λίγο καιρό πως απαγορεύει στο κοινό να τον αγκαλιάζει και να τον φωτογραφίζει, η πασίγνωστη ηθοποιός αποφασίζει να ακολουθήσει τα... χνάρια του και να ταχθεί υπέρ των απόψεων αυτών:

"Να είναι καλά ο άνθρωπος και τον ευχαριστώ, αλλά όταν με σταματάει κάποιος στο δρόμο, μπορεί και να με ενοχλεί!" ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό της τηλεόρασης. 

"Όταν κάποιος απαιτεί την προσοχή και τον χρόνο μου, με ενοχλεί, όπως νομίζω ότι θα ενοχλούσε και κάθε άνθρωπο. Μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει, την οικειότητα που δημιουργεί η τηλεόραση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορώ και να το αποδεχτώ" πρόσθεσε η ηθοποιός, μιλώντας στο SuperTV.>>

 

==

 

 

Νομίζω ότι θέλει κότσια να το πεις δημοσίως και τόσο ξεκάθαρα και αυστηρά, όμως στους περισσότερους ηθοποιούς (εκτός απ' αυτούς που μόλις ξεκινούν ή που ψοφάνε για την αποδοχή του κόσμου) είναι λίγο αγγαρεία το να πρέπει, άνευ λόγου, να φωτογραφίζονται με εκατό άτομα την ημέρα, κι ας είναι αχτένιστοι, άβαφοι ή απλώς κακόκεφοι. Ή να μιλάνε με άπειρο κόσμο που δεν γνωρίζει καν το όνομά τους, αλλά το όνομα ενός χαρακτήρα που ερμήνευσαν κάποτε σ' ένα σίριαλ. 

 

Το γεγονός ότι ο Μπέζος δεν θέλει να κάθεται να φωτογραφίζεται με όποιον πάει μ' ένα κινητό και τον αγκαλιάζει, θεωρείται "προκλητικό", χρησιμοποιείται δε και η φράση "απαγορεύει στο κοινό να τον αγκαλιάζει και να τον φωτογραφίζει" λες και το λογικό είναι να σε αγκαλιάζουν άγνωστοι και να απαιτούν φωτογραφία ή αυτόγραφο και παράλογο το να μη θέλεις να το κάνεις (πόσω μάλλον δεκάδες φορές την ημέρα, κάθε ημέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο της καριέρας σου). 

 

Προσωπικά παίρνω πάντα ως δεδομένο πως ο διάσημος του οποίου μπορεί να είμαι θαυμαστής και που τυχαίνει να τον δω στο δρόμο είναι απασχολημένος/κουρασμένος, θα ντρέπεται ή θα βαριέται όταν πάω να του μιλήσω - και δεν θεωρώ ότι μου χρωστάει κάτι. Όταν τυχόν το κάνω και, με συστολή, του/της μιλήσω δεν θα έχω απαιτήσεις μόνο και μόνο επειδή εγώ τον/την γνωρίζω απ' την τηλεόραση. Αν δεχτεί να μου υπογράψει, να φωτογραφηθεί, να με παντρευτεί, έχει καλώς. Αν όχι, το να προσβληθώ ή να τον/την θεωρήσω ψώνιο θα 'ναι κάτι που λέει περισσότερα για μένα παρά γι' αυτούς.

 

Και κάτι ακόμα: Αν έχεις πληρώσει στο θέατρο να τους δεις και πας στο καμαρίνι για να δώσεις συγχαρητήρια, είναι λογικότερο να περιμένεις να σου μιλήσουν απ' ό,τι αν τους ενοχλήσεις στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή τους έχεις δει κάποτε σε ένα ή περισσότερα επεισόδια ενός σίριαλ στην τηλεόραση. 

 

Προσωπικά, και ειδικά μετά τις δηλώσεις τους, δεν θεωρώ ψώνιο τον Μπέζο ή τη Λαμπρόγιαννη. Αντιθέτως, τους βρίσκω μάλλον ισορροπημένους, χορτασμένους και κυρίως ειλικρινείς. 

 

 

 

52

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

15 σχόλια
Νομίζω πως όλοι χαιρόμαστε όταν αναγνωρίζεται η δουλειά μας, γιατί να μην χαίρονται και οι ηθοποιοί; Δεν μιλάω φυσικά για hardcore fans που πραγματικά μπορεί να είναι εκνευριστικοί, αλλά αν δεις έναν ηθοποιό στο δρόμο γιατί να μην μπορείς να του πεις πόσο τον θαυμάζεις; Γιατί να αναγνωρίζουμε τη δουλειά του θεάτρου αλλά όχι της τηλεόρασης; Είναι τόσο απαίσιο να χαρείς που είδες τον αγαπημένο σου ηθοποιό και να του πεις 1-2 κουβέντες; Στο κάτω-κάτω ας μην ξεχνάμε πως εκείνοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη δουλειά και γνώριζαν εξαρχής ότι η συναναστροφή με τον κόσμο είναι σημαντικό κομμάτι της.
Κάτι δεν παει καλα με τους ανθρώπους πια. Απο ποτέ ένας ηθοποιός (και μάλιστα της tv) , θεωρεί ανεπιθύμητη την αναγνώριση του κοινού; Και αν αυτό συμβαίνει στη περίπτωση της πολύ φοβάμαι οτι θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Αν και πραγματικά αναρωτιέμαι ποια δουλεια ειναι αυτή που βλέπεις ενα πελάτη σου στο δρόμο (με την ιδιότητα του φούρναρη, του δικηγόρου,της πωλήτριας ακόμη και του γιατρού) και οταν αυτός χαίρεται που σε βλέπει και σε χαίρεται θερμά εσυ δυσανασχέτεις. [Σχόλιο Άρη: Νομίζω ότι κατάλαβες πως δεν μιλάμε για έναν απλό χαιρετισμό. Άσε που ενας γιατρός γνωρίζεται προσωπικά με τους ασθενείς του. Ένα "γεια σας τι κάνετε" φαντάζομαι ότι όλοι το δέχονται. Το να θέλουν όμως να σου μιλήσουν για ώρα, το να ζητούν αυτόγραφα ενώ δεν δίνεις, το να σε βάζουν με το ζόρι να φωτογραφίζεσαι -ενώ επίσης δεν θέλεις- δεν νομίζω ότι έχει σχέσει με το να χαιρετάς απλώς καλόκαρδα κόσμο στο δρόμο. ]
Μάλιστα. Η κα Δάφνη μας βγήκε Πικροδάφνη. Και για να ευθυμήσουμε:Είναι ο Λάμπης Λιβιεράτος και περπατάει στο δρόμο (πριν χρόνια). Ξαφνικά τον σταματάει ένας τύπος ενθουσιασμένος και του λέει: "Είσαι θεός, Μπάμπη μου!""Λάμπης" του απαντάει εκείνος."Κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου!" ανταπαντάει ο τύπος.Σημ: μάλλον το θυμήθηκα γιατί η ηθοποιός λέγεται Λαμπρόγιαννη :)
Μια χαρά τα λένε οι άνθρωποι. Το ότι τους έχουμε δει στην τηλεόραση σε ένα σήριαλ που μας αρέσει, δεν μας δίνει διακαιώματα επάνω τους. Αυτή κάνουν μια δουλειά (η οποία βασίζεται στην αποδοχή του κόσμου) αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον "κόσμο" να τους σταματάει, αγκαλιάζει, φιλάει.Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τι λένε οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί αλλά όλοι οι υπόλοιποι που μόλις δούνε κάποιον διάσημο τρέχουν να αγκαλιάσουν ή να βγουν φωτογραφίες. Αλήθεια, τι κερδίζει κάποιος αν βγει φωτογραφία με τον τάδε ηθοποιό? Και γιατί τόση καούρα να μιλήσεις σε κάποιο τραγουδιστή, που θα συναντήσεις στο δρόμο? Γιατί έχουμε ανεβάσει τόσο ψηλά κάποια επαγγέλματα?
Αν δε σας αρέσει η διασημότητα, να μην επιλέγατε αυτό το επάγγελμα... Η τηλεόραση δημιουργεί στον κόσμο μια οικειότητα με τους χαρακτήρες - ηθοποιούς, με αποτέλεσμα να τους βλέπουν σαν γνωστούς...
Μήπως υπερβάλουμε λίγο??? Ποιος είναι ο Μπέζος και η Λαμπρόγιαννη που θα τους σταματήσουν στο δρόμο 100 άτομα τη μέρα για να φωτογραφηθούν μαζί τους??? Ούτε με τη Μαντόνα τέτοια λύσσα..... Αν εννοούν ότι μια φορά το μήνα μπορεί να τους πλησιάσει κάποιος αυθαίρετα και να τους σβερκώσει για μια φωτογραφία οκ είναι ακραίο και ενοχλητικό. Δεν δέχομαι όμως ότι περπατούν στο δρόμο και παρενοχλούνται από δεκάδες κόσμου και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούν πρώτα. Κι αφού δεν είναι έτσι, το θεωρώ υπερβολή να κάνουν τέτοια δήλωση λες και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους λόγω της υστερίας του κόσμου. Για ξεκαβαλήστε λίγο εντο στο ελλάντα..... και κυρίως μην ξεχνάτε ότι τη δουλειά που έχετε την έχετε γιατί ο κόσμος σας αγαπά. Αν σε ενοχλεί κορίτσι μου καλό, διάλεξε άλλο επάγγελμα. Γιατί δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Διαλιέχτε και πάρτε........
Έχει σωστή βάση το άρθρο.Βέβαια ο Μπέζος έχει δώσει και άλλες ενδείξεις για να χαρακτηριστεί "στραβόξυλο", δεν είναι η συγκεκριμένη δήλωση. Ξαναλέω, ενδείξεις. Κολλητοί δεν είμαστε για να ξέρω τον χαρακτήρα του, αλλά όλοι κρινόμαστε με βάση ότι δημοσίως δείχνουμε.Τώρα, πράγματι, δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε γνωστός άνθρωπος που απλώς περπατάει στο δρόμο να έχει τη διάθεση και το χρόνο του άλλου που του "την πέφτει".Από εκεί και πέρα, ίσως φταίμε και εμείς. Μερικοί άνθρωποι βγάζουν μεγάλη πείνα. Οι στριγκιλιές στον Ρουβά πχ.Εγώ προσωπικά κάνω ότι δεν είδα κάποιον διάσημο εκτός αν είναι πραγματικό "σημάδι" για τον τόπο. Πχ. έχω μιλήσει με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο επειδή τον θεωρώ γίγαντα σε αυτά που έχει ασχοληθεί, σε στυλ όπως χαιρετάς έναν άνθρωπο γνωστό σου στο δρόμο. Αλλά ούτε χειραψία δεν του έχω κάνει αν δεν δω ότι "με παίρνει".Εκτός του ότι ακριβώς ΠΡΗΖΕΙΣ τους ανθρώπους, από την άλλη τους "παρα-εξυψώνεις" κιόλας αν δρας λες και είδες εξωγήινο. Προσβολή στον εαυτό σου είναι όταν το κάνεις αυτό.
το να είσαι απλά ευγενικός με το κοινό που σε συμπαθεί και παρακολουθεί την δουλειά σου χρόνια δεν είναι και τόσο μεγάλη θυσία..μπορούν να διατηρούν τις ισορροπίες.έτσι και αλλιώς εκτίθενται με την δουλεία που επέλεξαν και το γνωρίζουν.ο οποιοσδήποτε που είναι ''ξυνισμένος'' δεν είναι και ιδιαίτερα συμπαθής, πόσο μάλλον ένα δημόσιο πρόσωπο.
Δε νομίζω ποτέ να φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι στον πάτο αγαπητέ/ή φίλε/η. Έχουν ήδη αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα..Μήπως ο ''πάτος'' είναι κάτι που φοβάσαι για τον εαυτό σου και γι αυτό το προβάλλεις σε άλλους ανθρώπους; Όποιος έχει δουλέψει με πάθος και επιμονή για να πετύχει στη ζωή του, σε όποιον τομέα κι αν εργάζεται, γνωρίζει πολύ καλά οτί 'ο πάτος' δεν είναι κάτι τρομακτικό! γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τον φτάσεις ΠΟΤΕ! όταν εξελίσσεσαι, αναπτύσσεις τις ικανότητές σου, αντιμετωπίζεις προβλήματα και αναθεωρείς τη ζωή. Δεν δέχεσαι άκριτα ότι σου τύχει και ρίχνεις στους άλλους ευθύνες αλλά κάθε τι αντιμετωπίζεται ως πρόκληση για μια περαιτέρω εξέλιξη του εαυτού σου.Ο πάτος είναι πάντα φόβος των αδυνάτων.
Χρααπ..... αν δεν έχεις πιάσει πάτο, ούτε καλλιτέχνης μπορείς να γίνεις, ούτε καν άνθρωπος..... αν δεν έχεις τσαλακωθεί και αν δεν έχεις φάει σκατά πολύ λίγα πράγματα καταλαβαίνεις (καλή ώρα). Αυτή η τάχα μου έπαρση και τα αποστάγματα σοφίας από τους δήθεν δυνατούς μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν. Αν είχες φτάσει ποτέ στην κορυφή, θα ήξερες ότι εκεί δεν φτάνεις από την μέση.....παρά μόνο από τον πάτο. Και θα σου δώσω και μια συμβουλή: φοβού τους ανθρώπους που έχουν πιάσει πάτο και ανέβηκαν. Το να έχεις επιβιώσει από έναν "πάτο" είναι μια δύναμη συχνά σαρωτική όταν πέσει πάνω στους επηρμένους.
Είναι λογικό να ενοχλούνται όταν δεκάδες την ημέρα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά από την άλλη αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους.Το ότι έχουν πετύχει οφείλεται στο ότι είναι γνωστοί, στο ότι έχον κοινό. Εντάξει σίγουρα δεν είναι ωραίο να ζητάς και αγκαλιές από τον αγαπημένο σου ηθοποιό αλλά να πας να του μιλήσεις για μισό λεπτό για να τον συγχαρείς για την δουλειά του δεν είναι διόλου ενοχλητικό και οφείλει να το εκτιμήσει.Αν ήθελαν να μην τους αναγνωρίζει ο κόσμος,ας μην έκαναν αυτή τη δουλειά ή ας έμεναν στο θέατρο.
προσωπικά στον δρόμο δεν τους προσέχω καν, ή αν τύχει και δω κάποιον συνεχίζω τον δρόμο μου! όμως στο θέατρο, θεωρώ ότι έχουν μια κάποια υποχρέωση προς το κοινό που τους αγαπάει, τους θαυμάζει, πληρώνει για να τους δει και θέλει να τους πει μια καλή κουβέντα. Ο Μπέζος την έχει πραγματικά ψωνίσει - γίνεται μέχρι και κακός, όταν αρνείται να βγάλει φωτογραφία ή να δώσει ένα αυτόγραφο ακόμα και σε παιδάκια (συνέβει στην ανιψιά μου!!)
Τί κακία σας έχει πιάσει πια με το Μπέζo;!;!Μήπως σας έχουμε παραδώσει το δικαίωμα επιλογής διάθεσης του ελεύθερου χρόνου μας όπου και όπως εμείς επιθυμούμε;Ο ηθοποιός κάνει κι αυτός ένα επάγγελμα, της ψυχαγωγίας. Μάλιστα αμοίβεται ελάχιστα σε σχέση με τη σκληρή δουλειά και τις ώρες που εργάζεται καθημερινά. Μήπως πίσω από όλη αυτή την επίθεση κρύβεται ένας φθόνος; γιατί οφείλουμε να παραδεχτούμε οτί η υποκριτική είναι όχι μόνο δύσκολη αλλά και απαιτεί πραγματικό ταλέντο και μια πληθώρα αρετών!Εσείς όλοι δηλαδή που κρίνετε έτσι αβίαστα, πώς θα αισθανόσασταν όταν μετά τη δουλειά σας, όποια κι αν ήταν αυτή, υπήρχαν άνθρωποι που αναζητούσαν με ενοχλητικό τρόπο το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας; εσείς άλλες υποχρεώσεις δεν έχετε; παιδιά;!; κοινωνική ζωή; γιατί να καλείται κάποιος άνθρωπος να γίνει δούλος ενός ρόλου μόνο, αυτού του επαγγελματία, επειδή το θέλετε εσείς:! τις δικές σας ανάγκες θα ικανοποιήσει ή τις δικές του/των παιδιών του;Κι αν δε σας αρέσει, υπάρχει πάντα το δικαίωμα της επίλογης να παρακολουθήσετε αυτό τον ηθοποιό ή όχι..είτε αυτό λέγεται θέατρο, είτε τηλεόραση..αυτό το δικαίωμα που εσείς υποστηρίζετε με νύχια και με δόντια για τους εαυτούς σας αλλά αφαιρείτε από τους άλλους χαρακτηρίζοντάς τους ως κομπλεξικούς!!Γι'αυτό λοιπόν οτιδήποτε δε μπορείτε να κατανοήσετε καλό είναι να μην ασχολείστε μαζί του..ο Μπέζος και ο κάθε Μπεζός υπήρξε αγωνιστής και δεν κέρδισε αυτή τη θέση στην τηλεόραση και στις καρδιές μας σχολιάζοντας αρνητικά κάθε τί διαφορετικό από αυτό που μπορέι να κατανοήσει..δε νομίζω οτί έχει και το χρόνο δηλαδή να ασχοληθεί..γι'αυτό λοιπόν γυρίστε στις μικροαστικές ζωές σας και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να τις κάνετε καλύτερες..κι ας γυρίσω κι εγώ στη δημιουργική δουλειά μου που με εξελίσσει ως άνθρωπο.Όπως είχε πει και σε μια συνέντευξή του ''δεν ήρθα σε αυτόν τον κόσμο για να κάνω παρέα με τους χαζούς και ηλιθίους, έχω άλλο σκοπό''.Αφήστε τον Μπέζο και τους ομοίους του σε εμάς που τον καταλαβαίνουμε και τον αγαπάμε..εξάλλου και ο Καζαντάκης κι ο Ελύτης για λίγους ήταν..Για όσους κατάλαβαν και συμφωνούν μαζί μου, σας ευχαριστούμε εσας τους υπλοίπους που μας κάνετε να νιώθουμε οτί κάτι κάνουμε σωστά σαν πνευματικά όντα.
Συμφωνώ μαζί σου, προσωπικά δεν θα ενοχλούσα κανέναν αναγνωρίσιμο καλλιτέχνη αν τον έβλεπα στο δρόμο, επίσης μου φαίνεται άκομψη όλη αυτή η συζήτηση περί ενόχλησης που νιώθουν κάποιοι όταν οι θαυμαστές τους θέλουν να τους εκφράσουν τη λατρεία τους, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που ξεπερνάνε τα όρια της ιδιωτικής ζωής ενός αναγνωρίσιμου προσώπου, τότε λογικό είνια να υπάρχουν και τέτοιες άκομψες δηλώσεις 'περί ενόχλησης'. Αφού δεν καταλαβαίνουν αλλιώς κάποιοι, μάλλον θα πρέπει να το κάνουμε λιανά, τι να πω.Από την άλλη, αν ήμουν στη θέση τους δεν νομίζω να έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο με το φόβο μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι θέμα προσωπικότητας το πώς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του ο καθένας, ίσως να το έδειχνα ή να το έλεγα στον άνθρωπο που θα με ενοχλούσε.Εντάξει, στην τελική το θέμα αν εινια καλός στη δουλειά του ο καθένας και αν ταιριάζει στα γούστα μας.
@χρααπ τον κάνει ο χαρχαρίας Σαν fellow δημιουργικό και "ανωτέρας τάξεως" πνευματικό ον, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι με τις απόψεις των απολίτιστων μικροαστών. Απλά δεν μπορούν να μας καταλάβουν αγαπητέ μου. Γι'αυτό και εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν παίζω σε άδεια θέατρα, δεν με ενδιαφέρει η κρίση της πλέμπας. Άλλωστε, η δημιουργική μεγαλοφυϊα δεν φοβάται την φτώχεια και την πείνα.Btw, έχεις κανα ψιλό να πάρω ένα σάντουιτς;
Καλά μην σκίσεις και τα ρούχα σου, και δηλαδή, κατ΄αναλογία, ο Μπέζος είναι το αντίστοιχο του Ελύτη και του Καζαντζάκη; Υπερβάλλετε, και χάνετε και το μέτρο και το δίκιο σας. Είναι απλό, μεγάλος ηθοποιός ήταν ας πουμε ο Λώρενς Ολίβιε, ο κ. Μπέζος δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Και δεν πρόκειται να ανήκει ποτέ. Είναι ένας καλός ηθοποιός που δυστυχώς παίρνει τον εαυτό του υπερβλικά στα σοβαρά. Τώρα αν εσείς τον θεωρείτε μεγάλο ηθοποιό, τότε δεν έχετε ιδέα από τέχνη, με όλο το σεβασμό.
Εγχωριοι <<σελεμπριτι>> my ass, ψωνια και καβαλημενοι. Εχω κανει πριν χρονια δουλεια μεσα στο <<σταρ συστεμ>> να σας πω οτι οι περισσοτεροι ψωμολυσσανε, παιρνουν τηλ. τα καναλια για να τους δειξουν ή ειδοποιουν τους παπαρατσι που θα βγουν εξοδο για να τους φωτογραφησουν. Και ας πουμε οτι ο Μπεζος ειναι αναγνωρισιμος και εχει μια πορεια χρονων(οποια κι αν ειναι αυτη τεσπα),αυτη η Λαμπρογιαννη ποτε προλαβε και κουραστηκε απ τις ορδες των φαν της? ε ρε ψωνια, τι να πουν και οι χολυγουντιανοι, που τους βλεπεις να φωτογραφιζονται με υπομονη κι ευγενεια και να δουλευουν σκληρα, οχι οπως εδω που η μυτη ειναι ψηλα, χωρις να τους παιρνει κιολας καποιους. Για μενα επαγγελματιας σελεμπριτι ας πουμε ειναι ο Ρουβας-δεν θα κρινω το τραγουδι του, ωστοσο οσον αφορα την συμπεριφορα των φαν του εχει ο ανθρωπος δεινοπαθησει, μεχρι σεκιουριτι εχουμε δει να επεμβαινουν για να τον γλυτωσουν απο σιγουρη ασφυξια! Ημουν καποτε διακοπες στην Κερκυρα και τον ειχα πετυχει σε γηπεδο τεννις(ευτυχως περιφραγμενο) και γυρω σαν τις μυγες μιλιουνια οι υστερικες ρουβιτσες - αντε τωρα να παιξεις με αυτες να τσιριζουν στο κεφαλι σου σκεφτηκα, κι ομως, ολοενα γυρνουσε και τους χαμογελουσε, τερας υπομονης ο τυπος,ρισπεκτ! Επισης πετυχα σε σουβλατζιδικο Θεσ/νικης την Ισαβελλα Βλασιαδου(ειδα κ επαθα να θυμηθω τ ονομα της) η οποια "κυρια" πηγαινε να κλεψει σειρα(με υφακι και καλα ποια ειμαι εγω), και ο σουβλατζης -προφανως μην αναγνωριζοντας την -την εβαλε στη θεση της: "στη σειρα σας μανταμ"! (Θεος) Επρεπε να βλεπατε το βλεμμα απογνωσης στα ματια της, που δεν καταλαβε μαλλον κανεις στο σουβλατζιδικο ποια ειναι.. Γιατι ολα αυτα ειναι εφημερα και παροδικα, μετα την ανοδο ερχεται η πτωση, και ηθελα να τη δω την κα. Λαμπρογιαννη(ποια??) πως θα νιωσει οταν ερθει η σειρα της να μην της μιλαει ουτε ενας "ενοχλητικος"
Να φανταστώ οτί έχεις προσωπική εμπειρία από τους Χολυγουντιανούς αστέρες και τα λες αυτά ε; Αφού παραθέτουμε τα προσωπικά μας βιώματα λοιπόν ας αναφέρω και το εξής: Κατά τη διάρκεια πολύμηνης παραμονής μου στο Χόλυγουντ, όπου έμενα δίπλα σε studios και γνώρισα κάποιους ηθοποιούς μέσα από το φιλικό μου κύκλο παρατήρησα κάτι. Οι άνθρωποι είναι όντως φιλικοί γιατί είναι περικυκλωμένοι από την προσωπική τους ασφάλεια η οποία δημιουργήθηκε για να απομακρύνουν όλους αυτούς τους ενοχλητικούς!!! σε όσα δημόσια μέρη κυκλοφορούν οι αστέρες υπάρχει μια ηθική συμπεριφορά και κατανόηση των θαυμαστών όσον αφορά τον προσωπικό τους χρόνο!!! γι'αυτό είναι πάντα χαμογελαστοί!
@Χρααπ. Μιας και λες για προσωπικές εμπειρίες και μάλιστα ειρωνικά......Επειδή έχω δουλέψει πολλά χρόνια σε μεγάλη εταιρεία με yachts....έχω να σου πω ότι είχα πολύ διάσημο πελάτη ηθοποιό σε ελληνικό νησί, που ενώ έτρωγε, κάθε 3 λεπτά (στην κυριολεξία) τον διέκοπταν για φωτογραφίες, αυτόγραφα κλπ.....δεν τον είδα να δυσανασχετεί ούτε μία φορά....όλους τους αγκάλιαζε και τους φιλούσε (και πίστεψε με Άρη δεν τους είχε καθόλου ανάγκη). Όταν ήθελε δε να μην έρθει σε επαφή με τον κόσμο απλώς άραζε στο σκάφος ή ζητούσε να πάμε σε κάποια ιδιωτική παραλία για να χαλαρώσει με την οικογένεια του. Τόσο απλά. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ....... ήταν ψυχαναγκαστικός και έκανε απλώς τη χάρη στους θαυμαστές του επειδή είχε πρόβλημα στον εγκέφαλο, ενώ ο Μπέζος είναι ο νορμάλ...... δηλαδή......wtf.......
Παρόλο που συμφώνησα με το άρθρο, ομολογώ ότι τεθηκατε υπέροχα, Pieta. Βασικά μάλλον συμφωνώ και με τις δύο απόψεις υπό συνθηκες. Μπορει ας πούμε , η εν όγω κυρία (ποια? όντως) να μην είχε ορδες θαυμαστων, αλλά να ειχε κανα δυο "ενοχλητικα" περισττικα ενω οι συνιηκες ηταν τετοιες που τα εκαναν ενοχλητικα πχ ενω την περιμενε κάποιος με τη μηχανη αναμμενη για να γυγουν, ή ενω μιλουσε στο τηλέφωνο, ή ενω έτρωγε κλπ. Σε κάθε περίπτωση θεωρω οτι οι αναγνωρίσιμοι οφείλουν μια γλυκια ματια στους υποστηρικτες τους - γιατι άλλωστε επέλεξαν να εκτίθενται τόσο? Αρκει και οι δεύτεροι να τηρουν τους κανονες καλής συμπεριφοράς. Οσο για το Μπέζο, πιστευω πως (ανεξάρτητα από το ταλέντο/καριερα/πορεία του) πάσχει από κάποιου είδους διπολισμό, και έχει ως εκ τουτου , το ακαταλόγιστο.
ναι ναι καθολου ψώνιο ο Μπεζος! Αυτός που θεωρούσε τον Χ.Ρωμα και τις κωμωδίες του καρτούν για παιδιά (όπως είχε πει ο ίδιος) γιατί οι δικές του σειρές κ κωμωδίες μονο έχουν ποιότητα. Που σε μια άλλη συνέντευξη είχε πει ότι κάποιες σειρές του έχουν αποτύχει γιατι οι συνεργάτες του δεν άκουσαν τη δική του γνώμη που πλέον ειναι αλάνθαστη κ έκαναν του κεφαλιού τους!Αγαπητέ κε Μπεζο, είστε ένας κωμικός ηθοποιός κ τίποτα άλλο. Αφαιρέστε από πανω σας αυτό το αντιπαθητικό περισπούδαστο ύφος ανώτερου ηθοποιού κ δασκάλου. Χώρια που με τα τόσα χαρίσματα που εχει, δεν άντεξε να μην τα μοιραστεί μαζι μας κ έγινε κ πολιτικός! Έλεος! Και αυτός κ ο ηθοποιός-αστρολόγος-πολιτικός Χαικάλης!
Ηθοποιός δε γίνεται απαραίτητα αυτός που αποζητά τη δόξα.Ηθοποιός μπορεί να γίνει κι αυτός που του αρέσει απλά να μεταμορφώνεται σε κάποιον άλλο.Μην ξεχνάτε ότι πολλοί έχουν χαθεί/καταστραφεί επειδή δεν είχαν τη δύναμη να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και υπέπεσαν σε λάθη όπως το ποτό,τα ναρκωτικά και το ασύδοτο σεξ (βλ. Marilyn, Elvis,Jim Morrison, Michael Jackson ).