Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου

Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου Facebook Twitter
24
Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου Facebook Twitter

Κατεβαίνει για αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Πάρ'τον έναν και χτύπα τον άλλον. 

Ο μεν Τζιτζικώστας φλέρταρε τρελά με τη Χρυσή Αυγή όταν επέμενε (για "τυπικούς" λόγους) να καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - τη στιγμή που αποκαλύπτονταν σημεία και τέρατα για τη δράση της και τη ναζιστική της ιδεολογία, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη της ηγετικής της ομάδας. 

Η δε Βούλα Πατουλίδου, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως αποκαλύφθηκε τώρα λειτούργησε σχεδόν σαν δικηγόρος της Χρυσής Αυγής, σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Κασιδιάρη, εκπομπή η οποία δεν θα ενδιέφερε κανέναν φυσικά, αν δεν αποφάσιζε η Πατουλίδου να διοικήσει τη Θεσσαλονίκη ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης. 

Στο κανάλι kontra του κυρίου Κουρή (που ο Τσίπρας μας το παρουσίασε ως κανάλι χωρίς συμφέροντα, που σπάει το κατεστημένο), εκπομπές όπως αυτή, ξεγυμνώνουν και απομυθοποιούν Ολυμπιονίκες, παρουσιαστές, τηλεθεατές που φλερτάρουν με τον ναζισμό - χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία: "Μα οι άλλοι είναι χειρότεροι, η Χ.Α. το δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα τους πείραξε;"

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ