Facebook Twitter
1
LIFO PICKS

Lifotape από τον Mansta

Lifotape από τον Mansta by Lifotape on Mixcloud

Ο Μανώλης Σταυρουλάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως dj σε πολύ νεαρή ηλικία στα μέσα της δεκαετίας του '80 και πριν καν ενηλικιωθεί έπαιζε - με βινύλια- new wave και πρώιμη house στην θρυλική discotheque L'Apogee. Έκτοτε υπήρξε resident στα μεγαλύτερα bar και club της Θεσσαλονίκης και έκανε καριέρα σε ιστορικά ραδιόφωνα της πόλης, από τον  88,5 (στα πρώτα - και σημαντικότερα - χρόνια του) μέχρι τονStar fm (στον οποίο κατείχε την μακροβιότερη εκπομπή, 11 χρόνια καθημερινά 1 με 3 το μεσημέρι).


Σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Mansta Radio, ένα από τα πιο επαγγελματικά, ιντερνετικά ραδιόφωνα με εκπομπές αλλά και dj sets από τους καλύτερους Έλληνες djs και αποκλειστικά mp3s τα οποία μοιράζονται οι καλλιτέχνες με τους ακροατές του. Τον ακούς εκεί κάθε απόγευμα 5 με 7, μπλογκάρει φανατικά στοwww.manstaworld.com και φυσικά εξακολουθεί να παίζει μουσική σαν dj. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον χώρο της παραγωγής ως  MANSTA με ωραία remixes.

Η νέα του παραγωγή, η οποία ντεμπουτάρει σε αποκλειστικότητα στο lifotape, είναι ένα remix του 'A Different Corner' του George Michael, χαρακτηριστικό του ήχου που αγαπά. Στο σημερινό mix  θα ακούσεις και άλλες αποκλειστικότητες όπως το remix/edit που έκανε ο φίλος του Dim Zach των Liebe για το 'Ancora Tu' της Roisin Murphy το οποίο ακούς μόνο στο mansta radio.

LINKS:
bookings: [email protected]
http://www.manstaradio.gr
https://www.facebook.com/manolismanstastavroulakis
https://soundcloud.com/manstaworld
https://twitter.com/manstaworld

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ