Final 4 Euroleague LIVE

Αστυνομικούς επί πληρωμή ζητά ο Ριμπολόβλεφ από τον Δένδια για το πάρτι της κόρης του

Αστυνομικούς επί πληρωμή ζητά ο Ριμπολόβλεφ από τον Δένδια για το πάρτι της κόρης του Facebook Twitter
8

 

Αστυνομικούς επί πληρωμή ζητά ο Ριμπολόβλεφ από τον Δένδια για το πάρτι της κόρης του Facebook Twitter

Αστυνομικούς από την ΕΛΑΣ έχει ζητήσει να ενοικιάσει ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ για τα 25α γενέθλια της κόρης του που θα γιορταστούν με ένα μεγάλο πάρτι στο νέο απόκτημα τους, το Σκορπιό. Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος,  ζητήθηκε μια 24ωρη αστυνομική βάρδια για την ασφάλεια τόσο της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα, όσο και των καλεσμένων του για το πάρτι που θα αρχίσει την Τετάρτη και θα τελειώσει την Παρασκευή.

Το αίτημα ενοικίασης των αστυνομικών είναι σύμφωνο με προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια και ορίζει ότι όσοι έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, μπορούν να νοικιάζουν αστυνομικούς, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος.

Αστυνομικούς επί πληρωμή ζητά ο Ριμπολόβλεφ από τον Δένδια για το πάρτι της κόρης του Facebook Twitter

Ήδη το Λιμενικό διενεργεί ελέγχους σε σκάφη γύρω από το νησί για λόγους ασφαλείας ενώ σύμφωνα με το lefkadapress, το λιμεναρχείο Λευκάδας, έβγαλε απαγορευτικό για τα σκάφη από σήμερα στις 20.00 μέχρι και τις 24.00 την 6η Ιουνίου, για τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το Σκορπιό, με αφορμή το πάρτι.

Ο Ριμπολόβλεφ έχει μάλιστα δωρίσει στο Λιμενικό ένας σκάφος αξίας 70 χιλιάδων ευρώ με το οποίο θέλησε, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος να κάνει μια βόλτα. Όμως, λόγω έλλειψης κονδυλίων το σκάφος δεν είχε εφοδιαστεί με καύσιμα και έτσι οι αστυνομικοί μάζεψαν ρεφενέ χρήματα προκειμένου να φουλάρουν το ρεζερβουάρ και να ξεναγήσουν τον κροίσο στην περιοχή.

8

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM