Αρκούδα σε ζωολογικό κήπο έφαγε το χέρι παιδιού

Αρκούδα σε ζωολογικό κήπο έφαγε το χέρι παιδιού Facebook Twitter
9

Αρκούδα έφαγε το χέρι τρίχρονου κοριτσιού σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας, όταν εκείνο ακούμπησε πάνω στο κλουβί της.

Όπως είπε η μητέρα της μικρής που δουλεύει ως καθαρίστρια στον ζωολογικό κήπο, πήρε μαζί της τη μικρή γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στα έξοδα ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού.

Τόνισε ότι το παιδάκι της ζήτησε να της βγάλει μια φωτογραφία για τη τη δείξει στις φίλες της και εκείνη της είπε να μην πάει πολύ κοντά στο κλουβί. Όταν όμως η μητέρα έβαζε νερό στη μικρή άκουσε τα ουρλιαχτά της και την είδε πεσμένη στο έδαφος ενώ η αρκούδα της είχε αποκόψει το χέρι και άρχισε να το τρώει.

Η μητέρα προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ειδοποίησε τοπικό νοσοκομείο, όμως δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει. Τελικά βρέθηκε ι.χ. που μετέφερε την τρίχρονη στο νοσοκομείο αφού πλέον είχε χάσει πολύ αίμα. Οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση και αρκετές ημέρες στην εντατική. Λένε όμως ότι θα έχει μια μακρά περίοδο θεραπείας και αποκατάστασης, ενώ το χέρι έχει χαθεί.

Ο πατέρας της δήλωσε ότι είναι ευτυχής που το παιδί του είναι ζωντανό ενώ κατηγορεί τις τοπικές αρχές που δεν έχουν αρκετές θέσεις στο δημόσιο παιδικό σταθμό.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ