Το "σκάσε μωρή" που είπε ο Ψινάκης σε μια δημοτική συμβουλο

Το "σκάσε μωρή" που είπε ο Ψινάκης σε μια δημοτική συμβουλο Facebook Twitter
27
Το "σκάσε μωρή" που είπε ο Ψινάκης σε μια δημοτική συμβουλο Facebook Twitter

Πρόσφατα είχα γράψει για τον Ψινάκη και τον Γκλέτσο και πόσο ελπιδοφόρες ήταν κάποιες πράξεις τους, ειδικά του πρώτου (ο Γκλέτσος έχει το αρνητικό ότι τσαμπουκαλεύεται, και τσακώνεται σα να παίζει σε δραματικό σίριαλ).

Όπως όμως τον επαινώ όταν θεωρώ ότι κάνει κάτι σωστό, έτσι, και πριν περάσουν λίγες μέρες, θεωρώ ότι μπορώ να πω πως ο Ψινάκης μου το χάλασε - ακριβώς επειδή αρχίζει να φέρεται σαν Γκλέτσος. Όλες οι κάμερες μπροστά, κοινό, χειροκροτητές, αντίπαλοι: το τέλειο σκηνικό για να παίξει τον εαυτό του ο Ψινάκης - ο οποίος κιόλας λέει πως θέλει τους δημοσιογράφους τις κάμερες και το κοινό σε κάθε συνεδρίαση, ώστε και καλά να υπάρχει διαφάνεια. 

Στην πραγματικότητα μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο σε ριάλιτι, με τσακωμούς και τηλεοπτικές ατάκες. 

Με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του δωρεάν γυμναστηρίου, στο οποίο πλέον γίνονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πολίτες διαμαρτυρήθηκαν και το ίδιο και μια επίμονη δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης. 

Ο Ψινάκης της είπε κάποιες φορές "Σκάσε Μωρή Πια" και μετά την ρώτησε αν παίρνει χάπια, ώστε να τα πάρει τώρα προφανώς, πράγμα που βρήκα πιο προσβλητικό απ' το Σκάσε μωρή, επειδή διαιωνίζει το στίγμα των ψυχικά ασθενών, αναφέρει τα χάπια σα να είναι κάτι κακό, και προσπαθεί να την μειώσει βγάζοντάς την "τρελή". Πράγματα που προσβάλλουν τους πραγματικούς ασθενείς που υποφέρουν και τις οικογένειές τους όταν λέγονται τόσο αλόγιστα και χωρίς να υπάρχει λόγος - ειδικά από ανθρώπους που δεν είναι ψυχίατροι, αλλά τηλεπερσόνες, μάνατζερ ή Δήμαρχοι. 

Το "σκάσε μωρή" που είπε ο Ψινάκης σε μια δημοτική συμβουλο Facebook Twitter
Μετά το "Σκάσε μωρή", ξαφνικά ο passive aggressive πληθυντικός...

Η δημοτική σύμβουλος (ΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΟΥΚΑ - πράγμα που επιτείνει την αίσθηση του παρακμιακού τηλεοπτικού σόου) δεν πάει πίσω στις προσβολές, αν και έχει το ελαφρυντικό ότι δεν επιτέθηκε πρώτη αυτή...

*****

 [+]

Το "σκάσε μωρή" που είπε ο Ψινάκης σε μια δημοτική συμβουλο Facebook Twitter
27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ