Μυστήριο με θάνατο 16χρονου στη Λέσβο

Μυστήριο με θάνατο 16χρονου στη Λέσβο Facebook Twitter
1

 

Μυστήριο με θάνατο 16χρονου στη Λέσβο Facebook Twitter

Περίεργη τροπή λαμβάνει ο θάνατος ενός 16χρονου παιδιού στη Λέσβο, ο οποίος αρχικά αποδόθηκε σε τροχαίο.

Ο 16χρονος από το χωριό Κάπη είχε συνεπιβάτιδα στη μηχανή του μια 15χρονη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας ενώ κινούνταν στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε βράχια. Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του 16χρονου και ο τραυματισμός της 15χρονης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του 16χρονου προήλθε από βαριά τραύματα στο θώρακα και αιμορραγία.

Όμως, όπως αναφέρει το lesvospost.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 15χρονη και ο 16χρονος είχαν χτυπήματα από συμπλοκή ενώ μετά το τροχαίο τα παιδιά είχαν μεταξύ τους μία απόσταση περίπου 500 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της στην Καλλονή χθες βράδυ λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αρχικά δεν είπε τίποτα στους γονείς της. Λίγες ώρες  αργότερα οι γονείς διαπίστωσαν  ότι η κόρη τους  ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο. Αμέσως την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μιλώντας στο Lesvosnews.net ο πατέρας της 16χρονης δήλωσε ότι η κόρη του είναι εμφανώς φοβισμένη και δεν είναι σε θέση να μιλήσει για όσα έγιναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρόνη βρέθηκε το βράδυ από διερχόμενο αμάξι σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου μαθητή. Με τη βοήθεια του διερχόμενου οδηγού μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής είπε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα του κοριτσιού δεν προέρχονται από τροχαίο ατύχημα.

Εν τω μεταξύ, η μηχανή του 16χρονου δεν έχει υποστεί μεγάλες φθορές, όπως δήλωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, παρά την πρώτη και επίσημη εκδοχή της αστυνομίας ότι προσέκρουσε σε βράχια και προκάλεσε την αιμορραγία στο θώρακα.

Μυστήριο με θάνατο 16χρονου στη Λέσβο Facebook Twitter

Πάντως άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο 16χρονος να έφυγε από τη μηχανή και να χτύπησε στα βράχια και έτσι να εξηγείται το ότι η μοτοσικλέτα δεν φέρει σημάδια από σύγκρουση. Επίσης εκτιμάται ότι ίσως η 15χρονη να υπέστη σοκ βλέποντας νεκρό τον 16χρονο και για αυτό να μην μπορεί να μιλήσει και να βρέθηκε τόσο μακριά από αυτόν καθώς προσπάθησε με τα πόδια να φτάσει στην Καλλονή.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να επανέλθει πλήρως η 15χρονη, για να είναι σε θέση να καταθέσει, καθώς θεωρείται πως θα ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνέβη  το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM