Καταγγελίες για προσαγωγές και ξυλοδαρμό μαθητών από αστυνομικούς στο Χολαργό

Καταγγελίες για προσαγωγές και ξυλοδαρμό μαθητών από αστυνομικούς στο Χολαργό Facebook Twitter
5

 

Καταγγελίες γονέων υπήρξαν για αναίτιες προσαγωγές αλλά και ξυλοδαρμό ανήλικου μαθητή στο Χολαργό από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία καθηγήτριας στον Σκάι, 4 μαθητές που βρισκόταν εκτός σχολείου τις βραδινές ώρες προσήχθησαν για έλεγχο από άνδρες της ασφάλειας.

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια, λόγω του ότι το αυτοκίνητο ήταν συμβατικό και όχι περιπολικό, δύο μαθητές πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Άνδρες της ΔΙΑΣ  τους κυνήγησαν και βιαιοπράγησαν εναντίον του ενός από τους δύο μαθητές.

Οι τέσσερις μαθητές μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε εξακρίβωση των στοιχείων τους και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την καταγγελία δύο από τους μαθητές είχαν μαζί τους ταυτότητες, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας δεν τους άφησαν μετά τον έλεγχο.


Σημειώνεται ότι στο Χολαργό τελεί υπό κατάληψη μόνο ένα σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM