Αυτή είναι η αντίληψη του Calvin Klein για τα plus sized μοντέλα;

Αυτή είναι η αντίληψη του Calvin Klein για τα plus sized μοντέλα; Facebook Twitter
14
Αυτή είναι η αντίληψη του Calvin Klein για τα plus sized μοντέλα; Facebook Twitter

Ο Calvin Klein έχει εδώ και λίγες μέρες βρεθεί στο στόχαστρο του ίντερνετ το οποίο αντιδρά και διαμαρτύρεται για την νέα του διαφημιστική καμπάνια. Πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες των εσωρούχων της σειράς η Myla Dalbesio η οποία λανσαρίστηκε ως plus sized μοντέλο που θα επικοινωνούσε τα μεγαλύτερα νούμερα της σειράς και την συνεργασία του οίκου με μοντέλα που είναι πιο κοντά στα συνήθη γυναικεία πρότυπα. 

Αυτή είναι η αντίληψη του Calvin Klein για τα plus sized μοντέλα; Facebook Twitter
Αυτή είναι η αντίληψη του Calvin Klein για τα plus sized μοντέλα; Facebook Twitter

Αν και η ίδια παρουσιάστηκε σαν μοντέλο κατηγορίας size 10 τα περισσότερε ξένα μέσα αναφέρουν πως στην πραγματικότητα είναι size 8 και πως όλο το πρόμο και ο θόρυβος είναι ένα φιάσκο. Αν και η 27χρονη δήλωσε σε συνέντευξή της πως σίγουρα δεν είναι η πιο ευτραφής επαγγελματίας του χώρου, υπογράμμισε πως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες της καμπάνιας.

Ο εκπρόσωπος τύπου του οίκου μίλησε στους Νew York Times και αρνήθηκε πως προσπάθησαν να περάσουν το μοντέλο σαν plus sized αναφέροντας πως απλά ήθελαν να δείξουν και έναν λίγο πιο διαφορετικό σωματότυπο γυναίκας.

update: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύει το Τime όλα ξεκίνησαν από παρεξήγηση δηλώσεων του μοντέλου. Η Myla Dalbesio επιβεβαίωσε πως ποτέ δεν υπήρξε δήλωσή της που να αναφέρει πως η επιλογή έγινε με βάση τα κιλά της.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ