Final 4 Euroleague LIVE

Ζήλευε την οικονομική άνεση των συγγενών του ο δολοφόνος του Ωραιόκαστρου

Ζήλευε την οικονομική άνεση των συγγενών του ο δολοφόνος του Ωραιόκαστρου Facebook Twitter
4

Η ζήλεια για την οικονομική άνεση των συγγενών του φαίνεται να οδήγησε τον 55χρονο Αθανάσιο Καμάρη στη δολοφονία του 54χρονου κουνιάδου του Γιώργου Μακρόγλου, της 42χρονης αδελφής του δράστη και του 12χρονου ανιψιού του, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, ο δράστης ζήλευε παθολογικά την οικογένεια της αδερφής του, ενώ θεωρούσε ότι ο κουνιάδος του στον οποίο εργαζόταν δεν του έδινε τα χρήματα που θεωρούσε ότι δικαιούνταν.

Πάντως κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο να τους κατασφάξει με μαχαίρι.  Μάλιστα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο δράστης με την οικογένειά του έφαγαν στο σπίτι της αδερφής του και πήρε τον 12χρονο ανιψιό του στο δικό τους σπίτι, χωρίς τίποτα να προμηνύει ότι σχεδίαζε το απίστευτης αγριότητας φονικό.

Πάντως η αστυνομία εκτιμά ότι ο 55χρονος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, αφού πήγε στο σπίτι του κτηνιάτρου με το κυνηγετικό μαχαίρι φωνάζοντας ότι «θα τους καθαρίσει όλους», ενώ πάνω του είχε σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα.

Ο δράστης μετά τις δολοφονίες αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Οι γιατροί λένε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση.

Ελλάδα
4

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ