Σαμαράς: Πάρα πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο

Σαμαράς: Πάρα πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο Facebook Twitter
4

«Πάρα πολύ ικανοποιητικά» χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο ο Πρωθυπουργός, ως προς την αποτροπή εισόδου μεταναστών στο ελληνικός έδαφος. Όπως είπε ο κ. Σαμαράς η διέλευση παράτυπων μεταναστών είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

«Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός, που δήλωσε αισιόδοξος για τις εκλογές,  επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία, στις Καστανιές, όπου χαιρέτησε προσωπικά τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο και στη συνέχεια προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή. Εκεί συναντήθηκε με  τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ