Υποψήφια του Ποταμιού δηλώνει «πολεμίστρια του φωτός»

Υποψήφια του Ποταμιού δηλώνει «πολεμίστρια του φωτός» Facebook Twitter
18
Υποψήφια του Ποταμιού δηλώνει «πολεμίστρια του φωτός» Facebook Twitter
SOOC

«Πολεμίστρια του φωτός και προσωπική φίλη του Πάολο Κοέλιο δηλώνει υποψήφια βουλευτής με το «Ποτάμι», η οποία πολιτεύεται στην Κορινθία.

Η υποψήφια του Ποταμιού γράφει στο βιογραφικό της:

Βιογραφικό:

Με λένε Χρύσα Αθανασοπούλου και είμαι 45 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Βιοτέχνης και καθηγήτρια ξένων γλωσσών παράλληλα. Ζώ και εργάζομαι στα Ίσθμια Κορινθίας. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και μέτρια Ισπανικά. Είμαι προσωπική φίλη του παγκοσμίου φήμης βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλο. Είμαι πολεμίστρια του φωτός. Με την πολιτική ασχολούμαι πρώτη φορά γιατί πρέπει εμείς να σταματήσουμε την χώρα μας από την μεγάλη κατηφόρα. Από εμάς εξαρτάται.

Υποψήφια του Ποταμιού δηλώνει «πολεμίστρια του φωτός» Facebook Twitter
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ