Σαμαράς: "Θα βρέχει λεφτά κι εμείς δεν θα πάρουμε σταγόνα"

Σαμαράς: "Θα βρέχει λεφτά κι εμείς δεν θα πάρουμε σταγόνα" Facebook Twitter
17

Για κίνδυνο «να βρέχει για τους άλλους» λεφτά και εμείς να μην πάρουμε σταγόνα», αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς το πρωί σε συνέντευξη του στον Αντέννα.

«Αν θελήσουν να τα ξεκινήσουν όλα από την αρχή, που αμφιβάλλω αν θα το δεχτεί η Ευρώπη, για ένα χρόνο που θα ρίχνει λεφτά, εμάς μπορεί να μην μας βρέξει σταγόνα, τόνισε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις χθεσινές ανακοινώσεις Ντράγκι περί «ποσοτικής χαλάρωσης».


Επισης έκανε λόγο για κοσμογονική εξέλιξη, στην οποία η Ευρώπη μας δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχουμε, ενώ συμπλήρωσε πως «άλλαξε η εποχή της λιτότητας».


Για την αντιδραση της Κουμουνδούρου μετά τις ανακοινώσεις της ΕΚΤ, είπε: «Πανηγύριζαν χθες και προφανώς δεν είχαν διαβάσει τη "λεπτομέρεια" ότι θα να πάρει η Ελλάδα τα λεφτά θα πρέπει να τελειώσει η αξιολόγηση. Εκεί είναι η ουσία».

«Σαν μελισσοκόμος το μάζεψα λίγο λίγο το μέλι και το προσφέρω όλο στον λαό. Δεν το ξόδεψα, δεν το σπατάλησα», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρωθυπουργός.

Ο κ.Σαμαράς απευθύνθηκε και σε όσους ψηφίζουν "Ποτάμι" λέγοντας ότι κινδυνεύουν να δουν υπουργό τον Στρατούλη.

Εμφανίστηκε δε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM