Το πρώτο tweet Βαρουφάκη

Το πρώτο tweet Βαρουφάκη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

 

Tweet με το οποίο δίνει διευκρινίσεις για κάποιες δηλώσεις του ανήρτησε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, απευθυνόμενος άμεσα στον Wolfgang Munchau, πρόεδρο του eurointelligence.com και αρθρογράφο των Financial Times και του Spiegel και εμμέσως προς ευρωπαίους εταίρους.

Στο tweet που εστάλη λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει:

«Αγαπητό EuroBriefing  ..Μια σημαντική διευκρίνιση: Δεν είπα ποτέ ότι η Γερμανία θα πληρώσει και πάλι. Είπα ότι έχει ήδη πληρώσει  πάρα πολλά. Ώρα για επανεξέταση του θέματος».

Πριν από λίγο  ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας στο CNN, είπε ότι η χώρα θα παραμείνει απολύτως και αμετάκλητα δεσμευμένη στην ευρωζώνη,  ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να καταδείξει ότι όλοι βγαίνουν χαμένοι με τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν την κρίση στη χώρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM